Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

canım aynı dert bende de başladı, az ve sık yeeye çalışıorum ama yinede var..

canımcım bende çok erken başladı az sık ne yaparsan yap banamısın demiyor aferdersin ama ben hayatımda geğirdiğimi bilmem şimdi kocaman adamlar gibi olur olmadık yerde uzun çirkinn bi geğirme geliyor :43: bazen geğirme yetmiyor bi de kusturuyor çok fenaa çokkkk :50: hekes hamileliğin keyfini çıkarın falan diyo ama çıkmıyo işte bi an önce sağlıklı sıhhatli doğurayım iyi olduklarını göreyim ve şikayetlerim bitsin istiyorumm

kızlar ...az önce dr...um aradı dün alınan kan örneğinden fhs değerimin yüksek olduğunu söyledi... değerim normale düşmeden tedaviye başlayamayacağını riske atmak istemediğini söyledi..yarın dahiliyeye gönderdi ...

Son düzenleme:
nasılsınız ilknurlevent senin adına çok sevindim ohhh herkez tedaviye başlıyor bu topik hamişlerle dolacak valla inanıyorum havin açacak kapıyı ayşegül le sen arkasını getirceksin arkanızdanda biz inş valla benimde başlayasım geldi ya kendimi hazır hissetsem yazı beklemicemde hayırlısı valla
kızlar ne zamandır ev işine bakamıyordum parmağımdan dolayı valla bugün sabahtan beri uğraşıyorum çok yoruldum bide camları silebilseydim zorladım herhalde çok sancı yaptı

kızlar ...az önce dr...um aradı dün alınan kan örneğinden fhs değerimin yüksek olduğunu söyledi... değerim normale düşmeden tedaviye başlayamayacağını riske atmak istemediğini söyledi..yarın dahiliyeye gönderdi ...

canım herhalde kolay bir şekilde atlatıyorlar fhs tedavisini öyle biliyorum hakkında hayırlısı olsun bundada vardır bir hayır

nasılsınız ilknurlevent senin adına çok sevindim ohhh herkez tedaviye başlıyor bu topik hamişlerle dolacak valla inanıyorum havin açacak kapıyı ayşegül le sen arkasını getirceksin arkanızdanda biz inş valla benimde başlayasım geldi ya kendimi hazır hissetsem yazı beklemicemde hayırlısı valla
kızlar ne zamandır ev işine bakamıyordum parmağımdan dolayı valla bugün sabahtan beri uğraşıyorum çok yoruldum bide camları silebilseydim zorladım herhalde çok sancı yaptı

tatlım parmağını zorlama iltihap yaparsa kötü olur...bırak işi gücü sağlığına dikkat et hadi gel SENDE MERKEZE BAŞLAYALIM BERABER...BU TOPİK HAMİLE TOPİĞİ OLSUN....
MİRAGEE topiğin adını tüpleeeeeeeeeeeer yap:))))))))))))

ta kendisi canım benim aynen o oluyor yediklerinin ve mide suyunun ağzına geri gelmesi bi de benim mide gazım çok oluyor onu çıkarıcam derken kusuyorum hepsi reflüden kaynaklı işte :50:

Doktorun şurup versin canım ama ben biliyorum o neden oluyor vücudumu tanıdım artık
Hamur işi yediğimde ve kızartmalı şeyler yediğimde dahada fazla oluyor birazda yanma var o hiç geçmiyor zaten:(
Az kaldı 20. haftadan sonra tamamen geçecek bulantıların inşallah:16:

eşim çıktı dr dan
demişki problem değil demiş sorun yok demiş
folik asite devam demiş
ben ümit ettiğim hastalardansınız
2.de başaracağımıza inanıyorum ümit ediyorum demiş
eşim sormuş ilkler genelde başarısız oluyormuş değilmi diye
evet demiş 2.lerde başarı oranı daha yüksek oluyo
ilkler tutmayabiliyor demiş :)

Canım moralini bozmak istemem ama,bu ikincide tutma olasılığı yüksek cümlesini biri bana açıklarsa sevinirim.Birinci tüp bebeği denedik tutmadı adet oldun,vücudunda üzüntüden başka bir etkisi kalmıyor.Sıfırlanıyor.İkinci birincinin tamamlayıcı degil.Bir oncesinden kaldiysa sadece embriyolariniz dondurulur o kadar.Lütfen kanmayin.İlla ki sebebin ne oldugunu ogrenmek istiyorsaniz ki bunu ne yazik ki dr.um ikinci (-) ten sonra istedi,kromozom analizi.Aslinda ilk seferde istenmeli.Ruhsal çöküntü yasanmamasi adina.Ben hala etkisinden kurtulamadim.Allah kimseye yasatmasın.

Doktorun şurup versin canım ama ben biliyorum o neden oluyor vücudumu tanıdım artık
Hamur işi yediğimde ve kızartmalı şeyler yediğimde dahada fazla oluyor birazda yanma var o hiç geçmiyor zaten:(
Az kaldı 20. haftadan sonra tamamen geçecek bulantıların inşallah:16:

Mervişimmm kuzum takvimine dikkat ettim de 26 olmuşsun.:53: Maşallah sana :nazar::nazar::nazar::nazar: Zaman ne çabuk geçiyor:31: Bir bakmışsın prenses kucağında :38::16:

aYŞEGÜL ŞEKERİM,bnm fsh 14 tü İnternationalın prof u İsmail Çepni hoca bana hayıt tohumu içmemi söyledi bn zaten başlamıştım kk den duyduğumla vee 1 ay sonra test yaptırdım 6 ya düştü.Mutlaka bu çayı demle ve akşamları tok karnına iç canım ılık ılık.Başka çaresi yok fsh yüksekliğinin .Yapılışı 1 su bardağı kaynar suya 1 çay kaşığı hayıt tohumu at 5 dk.dinlendir ve iç canım.

Son düzenleme:
tatlım parmağını zorlama iltihap yaparsa kötü olur...bırak işi gücü sağlığına dikkat et hadi gel SENDE MERKEZE BAŞLAYALIM BERABER...BU TOPİK HAMİLE TOPİĞİ OLSUN....

valla canım benden ondan korkuyorum kız olmuyor işte geçmiş olsuna gelen giden sakat parmakla hizmet ediyorum yani seven dileyen gelirmiş de ben zaten çok severim misafiri
ayy canım kız insan merkezi özlermi töbe töbe özledim valla dilek hanımın asistanı merveyide çok seviyorum onuda özledim inan ay
kendimi hiç hazır hissetmiyorum biraz dinleneyim haziran gibi yaptırcan inş bebeklerimide kucağıma alacam bana acır gibi bakan aptal insanların yüzüne yüzüne vurcam
sen gidince merkeze çok gidesim geldi kız canım sen bi histereskopi yaptır bende arkandan yaptırcam nisan gibi gitcem beni haberdar et mutlaka hadi inş bebeklerini alıp gelceksin o yeni evin bebek kokulu ev olcak ay çok güzel olcak

bu fsh dediğiniz ne ola ki?

:)) hatta tüpçüleeeeeeeer yapayım

merhaba bende nisan yada mayısta tüp bebeğe başlicam inş,tüpün tutma ihtimali yüksek olur dimi,
tek umudum tüp o da tutmazsa yıkılırım o yüzden korkuyorum

ayşegülümmm süper haber. ne güzel bak hayatında peşpeşe güzel gelişmeler oluyor. yola girdin galiba bu defa. :)

ilknuruuuuum inanamıyorum başlamış olduğunaaa. amanııın birden nasıl hareketlendik, bahara mutlu gireceğiz. :)))) ilknurum inşallah bu defa bize mutlu haberler vereceksin bu işin sonunda inşallaaaaah.

şekerim isim benzerliğiniz var kalabalık bünyemiz bebisimolsunla :) o sebepten karışıyosunuz.

biliyorum cnm o işin esprisi ve ben sanırık kendimi bu tip şeylerle oyalamayı seviyorum :)

iyiyim gamzecim sen nasılsın, bizim tatlı telaşlar başladı koşturmaca gidiyoruz bakalım...
bende iyiyim tatlım hadi bakalım kolay gelsin prensesimiz gelecek yakında:21::32:
iyiyiz şekerim sen nasılsın.Keyfin nasıl ?bn iş ,güç taşınmadan başımı alamıyorum :(
bende iyiyim canım Allah kolaylık versin tatlım :16:

Back
X