canım nasılsın?bn dün dr.muayenesine gittim kilomu beğenmedi 7 kilo aldığımdan:))bu ara kaçırdım anladı hemen .Bana sırtüstü yatma bebeklere zararı olabilir ya sağa yada sola yatıcaksın dedi şimdi uyuyamıyrum arada düz yatmak istiyom yyaw.Sana öyle bişey dedimi şekeer?
iyiyim canım sen nasılsın, ya bana kiloyu problem yapan yok, bişey söylemiyorlar ama gebelik haftamla uyumlu gidiyorum, ne yapayım kısamam valla zaten yeni yeni başladım yemeğe.. sola yatmayı uygun görüyorlar, ben sağ sol yatıyorum kramplar başladı çünkü, ayrıca sırt üstü yatamıyorum tansiyonum düşüyor sende yatma canım.. kiloya da takılma aman boşver
Kızlar aslında canınızı sıkmak istemiyorum.Özellikle bu tedavi sürecinde
Eşim iflass etti ortağı dolandırdı kaçtı. Ne insanlar var işte Eşim inanılmaz üzgün tabii bende

(( Ve bir sürü borçç
rabbim yardımcımız olsun ailem testek çıkmaya çalışıyor. Ama nereye kadar

(
yukscum canım Allah yar ve yardımcınız olsun, Rabbim bugünleri tez zamanda atlatmanızı nasip etsin. merak etme canım ağlayanın malı gülene yaramaz. Mevlam size daha güzel hayırlı kapılar açsın inşallah. bebeğiniz bereketiyle kısmetiyle gelsin.
sağol tatlım bizde sevindik çok şükür
yaa sorma 1.5 saati geçti ama ben fenalık geçirdim artık başım döndü tansiyoum düştü sıksık ara verdik yan döndüm kalktım su içtim dolaştım falan drum hiç acele etme iyi olunca devam ederiz dedi anlayışlı sağolsun
ya benimde oğluşlar çok tekmeliyo da en altta kızım sıkıştı yavrum tekme değilde şöyle dönme kımıldama dediğin gibi yada pıt pıt kalp atışı gibi sanırım nazlı kızlarımız
maşallah bebişlere

çok sevindim canım hepsinin sağlıklı olmasına Rabbim tamamına erdirsin inşallah, vaktinde sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin..
kızlar bu ayrıntılı ne ola ki.
2 liyi yaptırdık
3 lü testi yaptırdık ta ayrıntılı dediğiniz ultrason mu
Ne zaman yaptırıyoruz bunu 20. haftadan sonra mı. Doktorumuz bize böyle bir şey söylemedi
canım bize en uygun zaman olarak 21. haftayı önerdi doktor. ayrıntılı ikili veya üçlü gibi değil,ayrıntılıda bebeğin kalbine damarlarına, ellerine kemiklerine omurgasına herşeyine bakıyorlar yaptırmanı tavsiye ederim.
ve geldik doktordan 24. günden itibaren başlıyoruz 5. gün yumurta baskılayıcı bi ilaç falan doktora böyle bi yöntem duyduğumu anlattm hadi bakalım bi nolck dedi muayene etti sonra dedi ki not düşücem hastamın söylediği tedavi diye çok güldük

keyifler iyi ama embriyolog kafamı karıştırdı yumurtaların zarı mıdır nedir kalınmış bu yüzden ilacı içine çekemiyormuş vebozulma riski artıyormuş çözünürken doktorumada sordum ona daha yakın hissettiğim için oda dedi ki sana saddece olabilecek ihtimali söylemiştir o dedi ama ben yinede emin olamıyorum
hadi canım hayırlı olsun start vermişsin, hayırlı olsun inşallah
kızlarrr kırmızılar geldi pazartesi yolcuyum tedavim başlıyorrrrrrr... Dualarınızda benide unutmayınnnnnnn
canımcım dualarımdasın Allah yardımcın olsun sana güzel güzel bebişler nasip etsin
özledim sizleri ne var ne yok havinim transfer ne zaman tatlım....
feriha sen nasılsın
boyacı ilknurlevent
hckere.mirageeee
tek tek yazmayacağım kızlaaaaaaaaaar naber....))
ayşegulu canım nasıl gidiyor alışverişler, ne zaman taşınıyorsun Allah kolaylık versin hem güzel hem yorucu işler,inşallah gönlüne göre olur herşey.
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir akşam diliyorum
hkere nirkaçgündür yok inş bir sıkıntısı falan yoktur merak ettim kız seni
miragem firari zaten
canımcın sıkıntım yok çok şükür aşımı oldum geldim, biraz fazla kaldık annemde pazarteside şeker yüklemesi yapalım dedi doktor onu bekledik, ama iyi oldu hasret giderdim bidaha da nezaman ne bahanem olurda giderim bilmiyorum, telaşem çok alışveriş vs, cicileri yıkayıp ütülemem lazım..
kuzum dualarımdasın yarın inşallah çok güzel geçer transferin, sana sıkı sıkı yapışsın tomurcuğun inşallah..
Güzellikler hepinizi özledim. Annem bizde hala. Bir yandan gelen giden bir yandan iş yorucu tahmin edersiniz. Ama Rabbim bugünümüzü aratmasın inşallah. Havinim İnan dualarımdasın ve diğer kızlar sizde emin olun. Dua topiğindede duaya başlamışsınız katılamadım malum şeyimde

ama dilim döndüğünce dilimden ve gönlümden geçiriyorum sizleri. Rabbim kapısından çevirmez inşallah. Kocamaaan öpüyorum hepinizi
canım annene çok geçmiş olsun neyi vardı iyimi şimdi, çok özletme kendini
bn çok yoğunum şeker.Dün evi taşıdım,akşam o yorgunlukla umreden gelen abimi ziyert ettim 2 saat oturdum gece 10:00 da eve geldim .Bütün gece uykusuz geçti diyebilirim ,sanırım çocuklar gibi evi yabancıladım:) korniş takılı olmadığından cama nevresim yapıştırdı koli bantıyla:) sabaha kadar 5 kere kalktı düşen nevresimi yapıştırmak için:)) ayy kriz geçirdim
İşteyim yoğun çalışıyorum şimdilik problem yok hayırlısı.Dualarımız sizlerle canım
yeni evin hayırlı olsun canım huzurlu ve mutlu günlerin olsun inşallah bebişlerinle..
mirage canım sen nasılsın, boyacı, feriha,gamze, tubadefekti ve diğer kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah:18: