Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Hadi hayirlisi INSALALH canimm.Sonucu haiyli olur.aaaaaa cok yeni evliymissin.yasinda genc ayy cok imrendimm yafff.
Tek tesellim sizinde bizim yasimiza gelicek olmanizz haaaaaaaaaaaaaaa

aa aşk olsun cnm inş sağ salim geliriz o yaşlara kucağımızda bebeklerimizle :) sizinde en kısa zamanda olur bebeğiniz biz sizin yaşınıza gelince boyumuzla bir çocuğumuz olur daha yaşlı gösteririz inş ;))

amin canım inş oyalanmazsın benim gibi ilkinde anne olursun inş ayy napalım bu bizim kaderimiz onların şuçu ne derdi veren rabbim hep aynı herhalde eşim kendini suçlayıp duruyor ama bebek olunca unutcaz inş
evett kocamız yanımızda olsun yeter dışarıyla alakamızı keseriz artık

evet bncede cnm ama allahın izniyle olucak yavrularımız bizdebu günleri görmemi,şe döneriz

bencede cnm Allahtan ben biraz acele ettimde yoksa bnmki hayatta gitmezdi doktora allahım artık dahada oyalamasın bu yolda bizi bebeklerimizi sağ salim alalm kucağımıza çok kötüydü bnm eşimde ben vurulurken ağlıyodum onunda gözleri doluyodu hep bnm yüzümden diye bende diyodum belki başkasıyla evlensemde bu sorunu yaşıcktım bu bnm kaderimmiş diyorum o şekilde idare ediyoruz biraz bende onu o kadar çok seviyorum ki kendimden çok napalım varsın yavrumuz olmasın ama kocam yanımda olsun

Canim o kadar gencsinizki bebginizde olur hayirlisiyla INSALLAH.
Önemli olan esinle senin saglikli olmaniz.Tedavi süreci cok zahmetli gercekten.
Biz gecen sene türkiyede cok zorlandik. kalcalarim cok agiriyordu.burda transferden sonra ine vermiyorlar.
INSALALH cektiginiz zahmete degerde bebeklerinize kavusrsunuz.

aa aşk olsun cnm inş sağ salim geliriz o yaşlara kucağımızda bebeklerimizle :) sizinde en kısa zamanda olur bebeğiniz biz sizin yaşınıza gelince boyumuzla bir çocuğumuz olur daha yaşlı gösteririz inş ;))

Ayyy INSALALHH hersey zamaninda güzel inan.Düsünsene benim seneye bebigim olsa cocuk 12 yasina geldiginde ben 50 yasina gelmis olucam. Yinede isyan etmiorum kader diyorum.Hakkimizdan hayirlsibuymus demekki.

Canim o kadar gencsinizki bebginizde olur hayirlisiyla INSALLAH.
Önemli olan esinle senin saglikli olmaniz.Tedavi süreci cok zahmetli gercekten.
Biz gecen sene türkiyede cok zorlandik. kalcalarim cok agiriyordu.burda transferden sonra ine vermiyorlar.
INSALALH cektiginiz zahmete degerde bebeklerinize kavusrsunuz.

inş cnm bizde en çok gençliğimizden ümitliyiz zaten cnm çok zahmetli ama yavrumuza değer cnm bnm napalım ben daha transfer işlemine geçemediğim içn bilmiyorum neler olacak ama acısında değilimde bn umarım bebeğim ömür boyu bırakmaz bizi

Ayyy INSALALHH hersey zamaninda güzel inan.Düsünsene benim seneye bebigim olsa cocuk 12 yasina geldiginde ben 50 yasina gelmis olucam. Yinede isyan etmiorum kader diyorum.Hakkimizdan hayirlsibuymus demekki.

ammaaan olsunda cnm o sevgiyi tadalımda napalım yaa er yada geç hem sen geçte evlenmişsin öyle düşün takmakafana yaş konusunu bence :)

ammaaan olsunda cnm o sevgiyi tadalımda napalım yaa er yada geç hem sen geçte evlenmişsin öyle düşün takmakafana yaş konusunu bence :)

Evet gec evlendim.Simdiki aklim olsa erken evllenirdim diyorum bazen.Ne desem bos kader.
Kader kismet buralara gelicekmisim ekmegini suyuni iicicekmisim.ALLAH daha fazla bekletmesin cümlemizi canim.

Evet gec evlendim.Simdiki aklim olsa erken evllenirdim diyorum bazen.Ne desem bos kader.
Kader kismet buralara gelicekmisim ekmegini suyuni iicicekmisim.ALLAH daha fazla bekletmesin cümlemizi canim.

amin cnm ama herşeyde bir hayır vardır cnm düşünsene bi normal yolla hamile kalabilidik bebeklerimiz engelli olabilirdi ama şimdi biliyosun ki en iyisi olucak o yüzden rahatla cnm ben çok sıkılınca böyle düşünüyorum

amin cnm ama herşeyde bir hayır vardır cnm düşünsene bi normal yolla hamile kalabilidik bebeklerimiz engelli olabilirdi ama şimdi biliyosun ki en iyisi olucak o yüzden rahatla cnm ben çok sıkılınca böyle düşünüyorum

Elbette bir hayir vardir. Bütün bunlari günde onlarca kez düsünüyorum.Erken evlenip daha sonra evlatlarini kaybedeninsanlari aklima getiriyorumm.Rabbimin bir bildigi vardir simdilik beklyoruz. INSALLAH bebek isteyen herkes tez zamanda bu hasretleri biet.

canım transferin şimdiden hayırlı olsun..inş son tedavin olur.. bebişlerin 9 ay seni bırakmaz sağlıkla kuağına alrsın...

kızlar hepiniz iyisinidir inş.. çoookk öpüyorum..iyi geceler

Elbette bir hayir vardir. Bütün bunlari günde onlarca kez düsünüyorum.Erken evlenip daha sonra evlatlarini kaybedeninsanlari aklima getiriyorumm.Rabbimin bir bildigi vardir simdilik beklyoruz. INSALLAH bebek isteyen herkes tez zamanda bu hasretleri biet.

inş cnm ya allah kalbine göre versin allahım ağlatmasın artık bizleri herşey çok güzel olsun cnm bnm göz pınarlarımız kurudu bnm aylardır sizlerin yıllardır

Merve
Hosbulduk mervecigim INSALLAH ugur getirir inan buna cok ihtiyacim var cokk.
Bugün burda hava cok güzeldi cikamadim. söyle kafa dengi bir arkadasin olucak cikip dolasicaksinn.
her zamanda yanliz cikilmiyor.

INSALLAh sende saglikla,hayirlisiyla yavrunu kucagina alirsin canim

Canım ya bende yalnızım valla hiç ama hiç kimsem yok burda bi eşim bide ben
Bazen diyorum Yalnızlık bir insana verilecek en büyük ceza diye
ama bazende hoşuma gidiyor kafamı dinliyorum istediğimi istediğim vakit yapıyorum
ama yalnızlık zor genede:(
teşekkür ederim iyi dileklerin için
Rabbim sanada nasip etsin tez vakitte inşallah:49:

Canım ya bende yalnızım valla hiç ama hiç kimsem yok burda bi eşim bide ben
Bazen diyorum Yalnızlık bir insana verilecek en büyük ceza diye
ama bazende hoşuma gidiyor kafamı dinliyorum istediğimi istediğim vakit yapıyorum
ama yalnızlık zor genede:(
teşekkür ederim iyi dileklerin için
Rabbim sanada nasip etsin tez vakitte inşallah:49:

Ayyy aynen bende öyle diyorum yanlizlik en büyük ceza en büyük imtihan.Ben ameliyat oldum esimden baska kimsem yoktu.
Bayramlarda yanlizim.Ailemden birileri hasta olur gdemyiorum.
Yanlizligin avantajlari var tabiki. Sagol canim INSALLAH kavurum hayirlisiyla bebklerime.
Birsey sorucam sakincasi yoksa canin ilk ne cekti?

canlarım ya giremiyorum haber de veremiyorum size görümcemde kaldık bi kaç gün şimdi eve geldik.gelişmelerde çok detaya girmiycem hepiniz biliyosunuz zaten geçilen yolları iğneler bitti bu akşam çatlatma iğnemide vurdum umarım doğru yaptım bunun korkusu var biraz ama yaptım yinede göbişten:) çarşamba sabah 8 de eşimin mikrotese ameliyatı var sonra Allahım izin verirde eğer sperm bulunursa 10,30 da beni opu işlemine alıcaklar ne olur dua edin sperm bulunsun arkadaşlar çok korkuyorum çok dua ediyorum.Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah.havinim de geri sayım başlamış hakkında hayırlısı tatlım:))

canlarım ya giremiyorum haber de veremiyorum size görümcemde kaldık bi kaç gün şimdi eve geldik.gelişmelerde çok detaya girmiycem hepiniz biliyosunuz zaten geçilen yolları iğneler bitti bu akşam çatlatma iğnemide vurdum umarım doğru yaptım bunun korkusu var biraz ama yaptım yinede göbişten:) çarşamba sabah 8 de eşimin mikrotese ameliyatı var sonra Allahım izin verirde eğer sperm bulunursa 10,30 da beni opu işlemine alıcaklar ne olur dua edin sperm bulunsun arkadaşlar çok korkuyorum çok dua ediyorum.Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah.havinim de geri sayım başlamış hakkında hayırlısı tatlım:))

kıyamam cnm üzülme sakın sen inş herşey yolunda gider allahım girdiğiniz yolda bahtınızı açık etsin dünya tatlısı bebişiniz olsun

Hakkkindan hayirlisi olur INSALLAH canim.kucagina almakta nasip olur INSALLAH

kıyamam cnm üzülme sakın sen inş herşey yolunda gider allahım girdiğiniz yolda bahtınızı açık etsin dünya tatlısı bebişiniz olsun

inşallah canım üzülmemek elde değil valla bi gelsin istiyorum çarşamba bi olmasın istiyorum sabahlar bu çelişki beni bitiriyor ama güçlü olucam ben umutluyum inanıyorum çok şükür Rabbime emanetiz.

Back
X