Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

bu aralar eşinin beğendiği ama henüz almadığı bişey varmı ne bileyim bir saat gibi kazak gömlek gibi gözüne çarpan varmı böyle:26:

şimdi biz yeni ev aldık ya burda mutfağa tv fln koyduk akşamları burda oturuyoruz sadece uzanmaya fln geçiyoruz o.odasına oda illa mutfağa saat istiyo bende ona bunu alsam üstünede her baktığımda seni düşüneceğim yazdırsam diyorum yada
http://mcdn01.gittigidiyor.net/7455/tn50/74559890_tn50_0.jpg?_=1358634512

böyle bişi
http://mcdn01.gittigidiyor.net/7517/tn50/75179959_tn50_0.jpg

kızlar şimdi gidiyorum inşallah perşembeye burda hayırlı haberi paylaşabilirim Allahın izniyle sonrası Allaha emanet inşallah.hepinizi seviyorum ii geceler hepinize öpüldünz :)

Bize haber ver muhakkak canikom:16: dualarımız seninle:54:

şimdi biz yeni ev aldık ya burda mutfağa tv fln koyduk akşamları burda oturuyoruz sadece uzanmaya fln geçiyoruz o.odasına oda illa mutfağa saat istiyo bende ona bunu alsam üstünede her baktığımda seni düşüneceğim yazdırsam diyorum yada
http://mcdn01.gittigidiyor.net/7455/tn50/74559890_tn50_0.jpg?_=1358634512

böyle bişi
http://mcdn01.gittigidiyor.net/7517/tn50/75179959_tn50_0.jpg

birinci koyduğun resim daha doğrusu hediye olur canım bi tanede bonnyfooddan sepet yaptırıp iş yerine gönderirsin al sana doğum günü kutlaması işte:)
hem eşinde çok sevinir onure olur iş arkadaşlarınada havası olur:1:

Yiyeimde senin gibi demisti.Teyze cok tuhaf br duygu ultrasonda görüyorum bile inanamiyorum bebgimin olucagina.
evlendikten 7 ay sonra hamile kalmisti
Yok canim pek bilmiyorum.Annemin yaptigi kadar lezzetli olmadi.Aslinda yagda kizardiktan sonra ben birseye benzetememistim
Esin becerebildimi bar sigara bögregini? 71 kilo hamilelikte normal heralde

Evet kilo normal doktorumda normal dedi:1:
Eşim becerdi çok şükür çünkü ağustostan beri ev işleri yemek ütü çamaşır hepsi ona ait
benim gebelik zor geçtiği için yeni yeni mutfağa girmeye başladım
senin eşin anlarmı yemek yapmaktan felan:56:

birinci koyduğun resim daha doğrusu hediye olur canım bi tanede bonnyfooddan sepet yaptırıp iş yerine gönderirsin al sana doğum günü kutlaması işte:)
hem eşinde çok sevinir onure olur iş arkadaşlarınada havası olur:1:

:) saati zaten direk bna gelmeden iş yerine göndericem pastayıda akşama düşünüyorum ;)

saat mi diyosun sen

Evet kilo normal doktorumda normal dedi:1:
Eşim becerdi çok şükür çünkü ağustostan beri ev işleri yemek ütü çamaşır hepsi ona ait
benim gebelik zor geçtiği için yeni yeni mutfağa girmeye başladım
senin eşin anlarmı yemek yapmaktan felan:56:

Yok canim anlamaz yemek yapmaktan. Kahvalti hazirliyabilyior en fazla.Cok güzel meyve tabagi yapiyor o kadar.
Ben her zaman diyorum ALLAHIM sen beni agir hasta etme ac kalirim yoksa.Günde bir sefer yemek yemezsem kendimi ac hissediyorum.
Kahvaltida her ögünde yiyilmezki.Masalalh esin beceriyorsa iyi bari.En azindan sicak birseyle midene gidiyor.
ALLAH yardimcin olsun.Dogumdan sonra bol bol yürür aldigin kilolari verirsin.Yeterkihayirlisiyla bebgini kucagina al.

Yok canim anlamaz yemek yapmaktan. Kahvalti hazirliyabilyior en fazla.Cok güzel meyve tabagi yapiyor o kadar.
Ben her zaman diyorum ALLAHIM sen beni agir hasta etme ac kalirim yoksa.Günde bir sefer yemek yemezsem kendimi ac hissediyorum.
Kahvaltida her ögünde yiyilmezki.Masalalh esin beceriyorsa iyi bari.En azindan sicak birseyle midene gidiyor.
ALLAH yardimcin olsun.Dogumdan sonra bol bol yürür aldigin kilolari verirsin.Yeterkihayirlisiyla bebgini kucagina al.

Kilo felan umrumda değil canım amaaan bu bebek bizim için bir mucize çünkü
Kilo alınırda verilirde değil mi bebeklerimize feda olsun
Ayy öylede kötü canım insan bir grip olsa bile nasıl halsizleşiyor
Canı sıcak bir çorba istiyor
inşallah senin hamileliğin böyle ağır geçmezde işler eşine düşmez canım:54:

Kilo felan umrumda değil canım amaaan bu bebek bizim için bir mucize çünkü
Kilo alınırda verilirde değil mi bebeklerimize feda olsun
Ayy öylede kötü canım insan bir grip olsa bile nasıl halsizleşiyor
Canı sıcak bir çorba istiyor
inşallah senin hamileliğin böyle ağır geçmezde işler eşine düşmez canım:54:

Elbette kilo alindigi gibide verilir yeterki saglik olsun.Yanlizmissin dogumdan sonra bebkle ilgilllenirsen birazda yürüdünmü tamamdir.
KIlolari verdin sayilir.Önemli olan senin ve bebginin sagliligi. Mucizene iyi bak degerini bil canim.Bizlerden daha iyi kimse iyi bilmez.
Ne kadar zor ulasiyoruz onlara.ALLAHIM saglik versin sizlere.
Cok zor yanliz olmak.yinede ALLAH yardim ediyor öglene kadar cok hasta olsam ögleden sonra kendime geliyorum.
Yataktan kalkip karinimi doyuruyorum.INSALLAH kolay hamileik geciririm.Zorda gecirirsem bende hergün kahvaltiya talim ederim haaaaa

yok canım öyle düşünme sonuçta ev ikinizin evi eşyalar ikinizin eşyası:1:
Eee yeni evinden memnunmusun anlat bakalım:):)[

tmm cnm saat cepte bonnyfoodada bayıldım bu arada ;)

evimde hiç yabancılık çekmedim allah herkesin kendine versin tatlım zorvalla bizim ev sahibimiz gıcıktı birazda hep bnmlee uğraşıyodu buraya gelince o kdr çok sevdim kki çok gezen ben bazen evden çıkasım bile gelmiyor bazı eksikleri var evimin ama olsun onlar eksik olsun meleğim bnmle olsun ;)

Elbette kilo alindigi gibide verilir yeterki saglik olsun.Yanlizmissin dogumdan sonra bebkle ilgilllenirsen birazda yürüdünmü tamamdir.
KIlolari verdin sayilir.Önemli olan senin ve bebginin sagliligi. Mucizene iyi bak degerini bil canim.Bizlerden daha iyi kimse iyi bilmez.
Ne kadar zor ulasiyoruz onlara.ALLAHIM saglik versin sizlere.
Cok zor yanliz olmak.yinede ALLAH yardim ediyor öglene kadar cok hasta olsam ögleden sonra kendime geliyorum.
Yataktan kalkip karinimi doyuruyorum.INSALLAH kolay hamileik geciririm.Zorda gecirirsem bende hergün kahvaltiya talim ederim haaaaa

Kizlar cikiyorumm.Hayirli geceler.INSALALH yarinimiz bugünümzen daha iyi olur bbb

İyi geceler canım allah rahatlık versin:16::16:

Back
X