Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

yok canım öyle düşünme sonuçta ev ikinizin evi eşyalar ikinizin eşyası:1:
Eee yeni evinden memnunmusun anlat bakalım:):)[

tmm cnm saat cepte bonnyfoodada bayıldım bu arada ;)

evimde hiç yabancılık çekmedim allah herkesin kendine versin tatlım zorvalla bizim ev sahibimiz gıcıktı birazda hep bnmlee uğraşıyodu buraya gelince o kdr çok sevdim kki çok gezen ben bazen evden çıkasım bile gelmiyor bazı eksikleri var evimin ama olsun onlar eksik olsun meleğim bnmle olsun ;)

kredi çekip mi aldınız canım güle güle oturun evinizde valla tadını çıkar inş
yeni evine inşallah bide bebek yada bebekler gelir ohhh:16::16:

Son düzenleme:
kredi çekip mi aldınız canım güle güle oturun evinizde valla tadını çıkar inş
yeni evine inşallah bide bebek yada bebekler gelir ohhh:16::16:

evet cnm krediyle aldık
inşallah tek temennim o evimizin bi bebişi eksik allahım onuda nasip eder evimiz dolar inş burda daha çok hayal ediyorum çocuk odasına girip neler yapabileceğimizi düşünüyorum hep :)

evet cnm krediyle aldık
inşallah tek temennim o evimizin bi bebişi eksik allahım onuda nasip eder evimiz dolar inş burda daha çok hayal ediyorum çocuk odasına girip neler yapabileceğimizi düşünüyorum hep :)

İnşallah o günler gelecek hayal ettiğin şeyleri gerçekleştireceksin
eminim çok zevkli bir anne olacaksın:16:

cnm bnm bnde çıkıyorum görüşmek üzere iyi geceler tatlı rüyalar bebişi kalbnle öp ve onu beklediğimizi fsılda ;)) öpüldünüz kızlar ;)

canlar hepinize hayırlı geceler işlerimi anca bitirdim yarın annem nasipse geliyo bugünden beri evle uğraştım bu saatre işim anca bitti ben geç kalınca topiktede kimse haliyle kalmadı

canımcın sıkıntım yok çok şükür aşımı oldum geldim, biraz fazla kaldık annemde pazarteside şeker yüklemesi yapalım dedi doktor onu bekledik, ama iyi oldu hasret giderdim bidaha da nezaman ne bahanem olurda giderim bilmiyorum, telaşem çok alışveriş vs, cicileri yıkayıp ütülemem lazım..
kuzum dualarımdasın yarın inşallah çok güzel geçer transferin, sana sıkı sıkı yapışsın tomurcuğun inşallah..

demek aşı için annene gittiniz ne güzel hasret giderdin canım oh prensesin kıyafetleride alınmaya başlamış rabbim sağlıkla kucağına alıp cicileri sağlıkla giydirmeni nasip etsin canım

canım inş yarın hayırlısıyla kuzucuklarımı alırım göbüşüme ve rabbimin izniyle sıkı sıkı tutunurlar bana dokuz ay hiç bırakmazlar beni

havin su tatlım sanki kendim transfere gitcekmiş gibi heycanlıyım kız ay okadar istiyorum ki hamile olmanı

canım inş yarın hayırlısıyla bebişlerimi kucağıma alırım ve sıkı sıkı tutunurlar ve dokuz ay bırakmazlar beni canım benim inanırmısın heyecanım yok bıraz daha temkinliyim bu sefer

haviniim çok heyecanlıyım. dua ediyorum senin için canım. inşallah olacak bu defa.

canım benim duaların için teşekkürler bende sana bol bol dua ediyom rabbim dualarımızı kabul eylesin inş yarın bende kuzucuklarımı alayım göbüşüme ve dokuz ay bırakmasınlar rabbimin izniyle beni dokuz ay sonra sağlıkla kucağıma alayım kuzucuklarımı

canım transferin şimdiden hayırlı olsun..inş son tedavin olur.. bebişlerin 9 ay seni bırakmaz sağlıkla kuağına alrsın...

kızlar hepiniz iyisinidir inş.. çoookk öpüyorum..iyi geceler

amin boyacım amin inş yarın bebişlerimi göbüşüme alırım sıkı sıkı tutunurlar bana ve dokuz ay bırakmazlar çok dua edin

canlarım ya giremiyorum haber de veremiyorum size görümcemde kaldık bi kaç gün şimdi eve geldik.gelişmelerde çok detaya girmiycem hepiniz biliyosunuz zaten geçilen yolları iğneler bitti bu akşam çatlatma iğnemide vurdum umarım doğru yaptım bunun korkusu var biraz ama yaptım yinede göbişten:) çarşamba sabah 8 de eşimin mikrotese ameliyatı var sonra Allahım izin verirde eğer sperm bulunursa 10,30 da beni opu işlemine alıcaklar ne olur dua edin sperm bulunsun arkadaşlar çok korkuyorum çok dua ediyorum.Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah.havinim de geri sayım başlamış hakkında hayırlısı tatlım:))

canım benim buraya kadar herşey yolunda gitti inş bundan sonrada rabbim üzmez sizi hayırlısıyla eşinde sperm bulunur ve yumoşların toplanır sağlıklı döllenirler canım

Dilakız topiğimize hoşgeldin tatlım yalnız değilsin bende 38 yaşındayım tatlım..inşallah en kısa zamanda bbeğini alırsın kucağına biz istiyoruz inşallah rabbim verecek...
Burcuuu...canım benim allahın izni ile tese çok güzel geçecek ve sende anne olacaksın güzel haberlerini bekliyoruz...
Veeeeeeeeeeeee
havinin biliyorsun bu aralarda çok giremiyorum allahım inşallah bu defa bebeklerini verecek sana ..dualarım seninle yarın transferden sonra burda görmiyeyim seni en az 4 gün uğrama buraya bu konudaki hassasiyetim kesin bunu biliyorsun evet biz seni çok merak edeceğiz ama iyi olduğunuda bileceğiz nolur gelme oldumu...seni seviyorum allaha emanet ol ve dönüşün bebeklerle olsun inşallah....aminnnnnnnnnnn

Dilakız topiğimize hoşgeldin tatlım yalnız değilsin bende 38 yaşındayım tatlım..inşallah en kısa zamanda bbeğini alırsın kucağına biz istiyoruz inşallah rabbim verecek...
Burcuuu...canım benim allahın izni ile tese çok güzel geçecek ve sende anne olacaksın güzel haberlerini bekliyoruz...
Veeeeeeeeeeeee
havinin biliyorsun bu aralarda çok giremiyorum allahım inşallah bu defa bebeklerini verecek sana ..dualarım seninle yarın transferden sonra burda görmiyeyim seni en az 4 gün uğrama buraya bu konudaki hassasiyetim kesin bunu biliyorsun evet biz seni çok merak edeceğiz ama iyi olduğunuda bileceğiz nolur gelme oldumu...seni seviyorum allaha emanet ol ve dönüşün bebeklerle olsun inşallah....aminnnnnnnnnnn

canım yarın annem geliyo hayırlısıyla sen merak etme o beni bilgisayara yaklaştırmaz ben test günü yazarım size inş güzel haber

canım bolca dua edin rabbim bu sefer hayırlısıyla kavuştursun beni meleklerime rabbim bebişlerimin bana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin ve dokuz ay bırakmasınlar beni inş çok dua edin canlım

canım özlettin kendini nasılsın meleklerin nasıl bana bol bol dua et canım yarın rabbiminde izniyle inş transferim olcak bu sefer hayırlısıyla meleklerim sıkı sıkı tutunsun bana inş 9 ay bırakmasınlar beni gününde saatinde sağlıkla kucağıma alayım inş

canımm iyiyiz çok şükürr inşallahh yarın kuzularını alacaksın ve bi daha seni hiç bırakmayacaklar Allahın izniyle rabbim yardımcın olsun

Kız sen nerelerdesin yavrular iyimii:3:QUOTE]

nolsunn kızz çalışıyorum iş güç yavrular iyi birbirlerine veriyorlar tekmeyii :) ufak ufak mide bulantılarım kaldı ama reflüm başladıı senin reflü durumun ne ??? prensesin nasıll

İnşallah o günler gelecek hayal ettiğin şeyleri gerçekleştireceksin
eminim çok zevkli bir anne olacaksın:16:

inş cnm bnm inş yaa o kdr çok istiyorum ki herşeyi kafamda planlıyorum şu şöyle bu böyle olucak diye inşkalbimdeki gibi olur burada ki herkesinde isteyen herkesinde

Canım muhtemelen nete girmezsin. Ama ben yine de yazmak istedim.. tüm kalbimle dualarım seninle.. Allah'ım güzel haberler almanı nasip edecek inşallah :16::16:

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir gün diliyorum

canlarım kader arkadaşlarım nasipse sat 4 de transferim var hepinizin duasına ihtiyacım var dua edin rabbiminde izniyle bebişlerim sıkı sıkı tutunsunlar bana var dokuz ay hiç bırakmasınlar beni rabbim bu yolda hepimiizn emeklerinin karşılığı hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin ben bundan sonra nete giremiye bilirim çünkü annem burda ve beni bilgisayara yaklaştırmıyacaktır şimdiden dua eden dillerinizden rabbim razı olsun rabbim hepimiizn gönlündekini muradını hayırlı evlatlarını tez vakkite bizlere nasip eylesin

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir gün diliyorum

canlarım kader arkadaşlarım nasipse sat 4 de transferim var hepinizin duasına ihtiyacım var dua edin rabbiminde izniyle bebişlerim sıkı sıkı tutunsunlar bana var dokuz ay hiç bırakmasınlar beni rabbim bu yolda hepimiizn emeklerinin karşılığı hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin ben bundan sonra nete giremiye bilirim çünkü annem burda ve beni bilgisayara yaklaştırmıyacaktır şimdiden dua eden dillerinizden rabbim razı olsun rabbim hepimiizn gönlündekini muradını hayırlı evlatlarını tez vakkite bizlere nasip eylesin

Allah yar ve yardımcın olsun canım.. Emeklerini boşa çıkarmasın inşallah... :nazar::nazar::16::16::16::16::16:

Anladım canım. Yumurta kalitesi için arı sütü , polen de tavsiye ederim sana. Acıbadem maslak çok iyi bir hastane. İnşallah bebişine kavuşursun.. :16:

inşallah canım bu benim 5.denemem olacak Allah nasip ederse bu sefer inşallah hayırlısıyla yüzümüz gülsün ben orda acaba ne kadar kalsam benim memleketim 10 saat lik mesafede işyerimden problem olmasını istemiyorum orda tedavi gören arkadaşlar neler yaptılar nası hareket ettiler paylaşabilir misiniz ?

inşallah canım bu benim 5.denemem olacak Allah nasip ederse bu sefer inşallah hayırlısıyla yüzümüz gülsün ben orda acaba ne kadar kalsam benim memleketim 10 saat lik mesafede işyerimden problem olmasını istemiyorum orda tedavi gören arkadaşlar neler yaptılar nası hareket ettiler paylaşabilir misiniz ?

merhaba arkadaşım inş emeğin karşılığını alırsın benim senin dediğin yer hakkında bir bilgim yok ama benimde 4. denemem olcak allah nasip ederse yaza düşünüyoruz canım sizde sorun neydi hiç histereskopi felan yapıldımı kusura bakma çok soruyorum kaç yaşındasın

iyi akşamlar kızlar nasılsınız havin aldı bebeğini yatıyordur şimdi rabbim yüzünü güldürsün inş kızlar darısıı bizlerin başına

Back
X