Canım burdayım giremedim bayaadır gelen giden gezmeler çarşı işleri hiç bitmiyor valla bide biraz kafamda dağılsın diye uzaklaşmak istedim..sen nasılsın ?yok canım başlamadım yeni tedaviye yazarım zaten buraya başlarsam.. Eşinle olanları okudum çok üzüldüm insan cok kötü oluyor kmle tartışsan geri atabiliyorsun ama eşle olunca benm uykularım kacıyor ama ne yapıcan işte bir hayatı paylaşıyoruz..yinede yardımıcımız onlar oluyor..
ohhh yarasinn gez toz en iyisini yapyiorsunn canimm INSALLAHtekrar basladiginda tedavin basarili olur bebgine kavusursunn saglikla.
aff hic sorma herif hic yoktan acayip kirdi beni. sanki seytan dürtüyo tam tedavi sürecinde. hic sesimi ilk anda kizdim sonra hic bise demedim bu sefer susucam. seytana uymuyucam dedimm.huzurszluk cok kötü yaff. her zamanki gibi defalarca özür diledi.
uzatmadim düsünmemye calsiiyorum. bebk olmuyor sonrada ben kahr olyuroum. yumurta günleri birlikte olsaydik belki hamile kalirdim diye.
iste böyle ALLAH kimseyi huzurdan sagliktan etmsin.
Günaydın kızlar nasılsınız,
ayşegulu annen nasıl canım
mirage baban nasıl oldu, sen nasılsın
kedi,tubadefekti, yuks, havin, merve ve diğer hamişler nasıl gidiyor hamilelik
dilakız, feriha ve tedavi bekleyen diğer anne adayları sizler nasılsınız
iyiyim sagol canimm sen nasilsinn ALLAH yavruna kavustursunn.
Slm canım nasılsın prensesin nasıl? Biz çok şükür iyiyiz buğün ikinci tetonoz aşımız yapıldı önümüzdeki hafta da renkli utrasona gircez meleğimi çok özledim zaman biran önce geçsinde göreyim diğe sabırsızlıkla bekliyorum. Rabbim herkese yaşatsın inşallah:))))))
Evet Yaaa Kızlar nasılsınız hepinizi merak ediyorum topikte kimsecikler kalmadı giriyorum çıkıyorum kimse yok.
Havin hamişliğin nasıl gidiyor gir artık yaaa topiğe seni çok özledik:)
Mirage baban umarım iyidir ayşegulu senin içinde duaa ediyorum canım. kedicik hiç görünmüyorsun sen merve tubaa adını sayamadığım diğer arkadaşlar boyacı gelin kızlar artık.
Geldimm canimm merak etmissin ALLAH senide bebgine kavustursunnn