Rabbim ne dilerse razıyım...insallah benimde seninde bebek isteyen tüm anne adaylarınında mucizesini rabbim verir...embriyeskop sanırım kullanıldı sormayı unuttum..ama 2 embriyo verildi biri cok iyi digeri normal dedi sami bey hayırlısı bakalım cumartesi ola hayr ola...Belirtiye takilma bence ben her tedavide belirti goruyorum ama olmuyor o jellerden ignelerden kaynaklaniyormus cumartesi ins burda halay cekcez ben umutluyum senin icin bak benim 4 den iki gin icinde 18 felan olmustu yanlis hatirlamiyorsam ins canim ya allahim buyuk sanki birinin olmayinca benimde olmicak gibi geliyoe ins senin guzel haberlerini aliriz burda banada tedavi onces moral olursun sana embriyoskop kullanmadilar mi
Benimi buldu yok olmalarınız yaa (((bu gün yine iğne icin klinige gittik ve tine hcg ye baktırdık halaaa 2.0....esimle üzülmeme kararı aldık ve moralimiz düzgün sayılır ama ben merak ediyorum olsaydı deger yüksrlirdidimi...hem 5. Gün 7. Gün ve bu gün 9. Gün hep 2.0 çıktı...teste 4 gün var dahada yükselmez dimi fikri olanlar lüyfen cevap yazın....zaten hiç belirtim kslmadı...ilk 2. Günden sonra 3..4 gün çok karnım kasıklarım agridi simdi hic biseyim yok...[/QUOT
Ayşegülcüğüm 5.ve 7.günü 2 çıktıysa hala umudun olmalı bikere benim 12.gün 0,001 di :) senin değerlerin katlanmış olması yüksek ihtimal sen kendini dinlendir bak bnde hep dilemiştim belirtim varm diye ama yoktu aynı adet olcakmış gibiydim bir de ben çok üşütmüştüm dedim kesin tutmadı bir de üşütmüştüm ya daha kötüydü halim ama tutacağı varsa rabbim nasip ediyor tutup da kucağına aldıktan sora bebeğini kaybedenlerde var o yüzden hep hayırlısını dilemek lazım.Rabbim senin için hayırlı hamilleik versin inşallh,hiç sıkma canını rahat ol takdir Allah ın
Insallah lalecim cektigim bu sıkıntilar mazide kalır ..benim umudum yok ama rabbimden ümidimi kesmedim ne bliyim iste keskede yaptırmasaydım bhcg yi..igneye gidince dayanamadık varsa çikar dedik ilkini pek dikkate almadık aslında ama bu 7. Günde 9. Gündede aynı 2.0 sıfır cıkinca yıkıldık tabi..transferimin bu gün 10. Günü ama benim embriyolar 2. Gün embriyosu o yüzden cumartesi test günüm insallh yüksrlir bende sevinirim....