eylül 2014 te hamiş olduğunu öğrenenler ;)

skelebeks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
2.330
3.907
158
merhabaaa :) bu ay hamile kalanlar gelişmelerimizi beraber takip etmek amacıyla bu konuyu oluşturdum :) bilgi ve tecrübelerimizi paylaşalım :)
tahminen eylül 2 yumurtlama tarihimdi, ayın 13ünde adetime 3 gün varken tahlil yaptırdım, beta hcg 3 çıktı, 2 gün sonra tekrar ettik ve sonuç 12 :) doktor 1 hafta sonra gel dedi, ultrasonla bakacakmış, inş keseyi de görürüz bakalım. çooook heyecanlıyım :) dün adet tarihimdi, bgn sürekli kasıklarım ağrıyor, internetten okuduğum kadarıyla normalmiş. aynı durumu yaşayanlar var mı??

merhabaaa :) bu ay hamile kalanlar gelişmelerimizi beraber takip etmek amacıyla bu konuyu oluşturdum :) bilgi ve tecrübelerimizi paylaşalım :)
tahminen eylül 2 yumurtlama tarihimdi, ayın 13ünde adetime 3 gün varken tahlil yaptırdım, beta hcg 3 çıktı, 2 gün sonra tekrar ettik ve sonuç 12 :) doktor 1 hafta sonra gel dedi, ultrasonla bakacakmış, inş keseyi de görürüz bakalım. çooook heyecanlıyım :) dün adet tarihimdi, bgn sürekli kasıklarım ağrıyor, internetten okuduğum kadarıyla normalmiş. aynı durumu yaşayanlar var mı??
merhaba ,
bende adetime 1 hafta kala kanda baktırmıştım 2 cıkmıstı bidaha baktırmadım ama adetime 3 gün kala yani dün idrar testi
yaptım erken gösterenlerden 2.cizgi silik cıktı şu an bende merakla bekliyorum bakalım 19 veya 20 sinde adet tarihim

kasık ağrısı bende 1 hafta kala başladı ve ara ara devam ediyor açıkçası endişeleniyorum:KK17::KK17:

canım ben bgn bebeğimi kaybettim, kimyasal bebelik dedi doktor... yani eğer adet tarihine kadar baktırmasaydın belki de hamile olduğunu bile farketmicektin dedi :( inş sen hamilesindir...

demek ki ikimizinde aynı kaderi :( dün dayanamadım kasık ağrısına ve acile gittik eşimle beraber adet bugun yarın gelecek
normalde ama kan değerim 0.43 cıktı yani sanırım idrar testi beni yanılttı cok üzüldüm ama umudumu öbür aya saklıyorum
biran önce kırmızılar gelsinde denemeye devam
sende üzülme elbet bir vakti vardır

senin ilk hamileliğin mi ?? kaç aydır deniyorsun?
benim bir oğlum var 5 yasında ve ilk denemede geldi kerata:D

evet canım ilk, 4 aydır deniyorum ama aslında ilk kez yumurtlama tarihine dikkat ettik, çok şükür çok bekletmeden geldi, inş şu kimyasal gebelik olayından sonra da bizi bekletmeden gelirler ;) sana da çok geçmiş olsun canım..

Merhaba bende kan testi yaptım 28.7 3 gün sonra 179.7 çıktı hamilelik var gibi adetimde geçti bende pazartesi doktora gidicem umarım kese oluşmuştur tabi inş.seninde...

bende bu ay ilk defa aşılama oldum ve tuttu çok mutluyum tabi birde ultrasyonda görünce daha çok mutlu olucam ama bu bekleme süreci çok zordu neyseki sonucu güzel oldu Allah herkese nasip etsin

merhaba bende 20 eylül test yaptım ve hemen iki çizgiyi gördüm hemen kan testi yaptırdık ve 8325 gibi değer çıktı pazartesi doktora gittik keseyi gördük ve 5 haftalık hamileyim adet düzensizliğimden kanda değerim 6 haftalığı gösteriyordu gecikmeden dolayı kese şuan 5 haftalık haftaya perşembe kesenin içinde bebeğimizi görmeye gidicez inşallah o zaman kesin olarak tarihlerimi verecek :KK46:

ben de 29 eylülde kan tahliliyle öğrendim. 89,9 sonucum. yarın tekrar kan vereceğim.

Merhaba kızlar bende Eylül'de öğrenmiştim hamile olduğumu şuan 6 haftamızın içindeyiz bebişimiz gözüktü inş bi hafta sonra kalp atışlarını duyarız

Ben de 7 haftalik hamileyim.ama henuz kontrole gitmedim.su an karnimda gerilmeler var.igne gibi batmalar var.cook acik pembe bi akintim gelmistidun .10 ekimde ilk kontrolum var.hadi hayirlisi...

9. Haftada ultrasona girdim.aslinda bebegim sadece 6 hafta 3 gunlukmus o zaman.simdi 8. Hafta bitti.say bastan.... :)

merhaba bende bu ay hamile olduğmu öğrendim adet ilk gün gecikince kan tahlilim 112 cıktı 2 gün sonra 354 rabbime şükürler olsun inşallah keseyi de görürüm

Back
X