Aşılama Eylül 2016 da aşılama yaptiracaklar beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi 555
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kzılar merhaba, bende bugün 10. günüm klomen kullandım Pazartesi günü aşılama yapılacak, Eşimde sperm hareketsizliği bende de pko var aşime ameliyat ddiler olmak istemedik,
İnşallah aşılama da olur, yumurta büyüklüğümüz iyiydi Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah günler geçmek bitmiyor

Mrb canım benim de salı yada çarşamba aşilama yapılacak 3 yumurta var inşallah ikimizin ki de tutar çok istiyorum...

Kızlar benimde bugün 8. Günüm kasık ve bel ağrım var benimde. Bu ay hiç tutan olmadımı yahu umut verici haberlere ihtiyacimiz varr

Mrb canım benim de salı yada çarşamba aşilama yapılacak 3 yumurta var inşallah ikimizin ki de tutar çok istiyorum...
inşallah İSTEYEN herkesin ki tutsun canımm bugün 4. günüm herhangi bir ağrı sancı yok şuan da bilmiyorum sonumuz hayrolsun inşallah:)

Kızlar benimde bugün 8. Günüm kasık ve bel ağrım var benimde. Bu ay hiç tutan olmadımı yahu umut verici haberlere ihtiyacimiz varr
aynen ya hiç tutan birisi yazmamışşş inşallah bizimkileri tutarda biz tuttu diye hikayemizi yazarızzz AMİNNNN:)

Benim ara ara çok ağrım oluyor normal mi bu acaba sizde de böyle bişey oldu mu

aynen ya hiç tutan birisi yazmamışşş inşallah bizimkileri tutarda biz tuttu diye hikayemizi yazarızzz AMİNNNN:)
Benimde bugün 12 gün hcg baktirdim 1 çıktı. Hayaller suya düştü. İnş güzel haberler verenler olur

KIZLAR MERHABA, AŞILAMAMI GEÇEN HAFTA PAZARTESİ ÖĞLE 12 DE YAPTIRMIŞTIM, BUGÜN İDRAR DA TEST YAPTIM SİLİK AMA PEMBE BİR ÇİZGİ VAR ,hala çatlatma iğnesinin etkisimidir lütfen cevap verin

Arkadaşlar aşılama yaptırmak istiyorum. Ama o ay iş yerinden toplamda kaç kez izin almam gerekiyor

Canım aşılama için çok fazla izine gerek yok ama tabi ki hafta sonlarına denk gelen günlerin varsa. adetin üçün günü gitmiştim. muayene edip ilaç veriyor. sonra 10. gün çağırıyor. yumurtanın büyüklüğünü ölçmek için. çatlatma iğnesini akşam yaptırıyorsun. (kendinde yapabilirsin bu iğneyi ama benim doktorum acilde yaptır dedi.) iğneden 36 saat sonra aşılama oluyor. sadece o gün doktor rapor verebilir. bunun dışında izne gerek yok eğer izin alması sıkıntı olacaksa. hayırlısı olsun. yani toplamda 3 kere gitmiştim ben doktora zaten iki günü hafta tatiline denk gelmişti.

Back
X