- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
Ya demek idrar kaçırıyorsun kadın olmak nkdr zor ya :) bebegin kilosu iyise boşver kilo alma kız sonra bize onlar fazlalık oluyor bende az yememe rağmen hızlı kilo alıyorum nasıl oluyor anlamıyorum valla :)Dr demiş ki:" Bebegin suyu olsa sabah gelip kesilmez,gun icinde de azar azar gelir,camadiriniz hep islak olur.Siz idrar kaciriyorsunuz demek ki."
Geceleri uyuyamiyorum.Bir turlu rahat pozisyon bulamiyorum.Sabahin 3'ne,4'ne kadar yastiklarla bogusuyorum.Sonra nasil oluyorsa daliyorum,bu seferde komada gibi uyuyorum.O arada tuvaletim gelse bile uyanamiyorum demek ki uyaninca da asiri sıkışmış oluyorum.Ayağa kalkarken idrar torbasina baskı oluyor ve idrar kaciriyorum sanirim.
Gece uyuyamak gunduz cok yorgun ve sinirli hissetmeme de sebep oluyor.Son haftalar zor evet.Bebek agirlastikca hareketleri de can acitmaya basliyor.Artik dizini,topugunu,dirsegini hissediyorsun.Ayagini kaldirip karnini itiyor.Kafasini bir yere dayayip geriliyor.Elleriyle vuruyor.Kollarini cekip uzatiyor.Ultrason sayesinde yasattigi agrilari hangi uzuvlariyla yaptigini ogrendim.Artık dışardan da görülüyor.Karnın yamuk yumuk oluyor.İkiz taşiyanlari dusunemiyorum ben.
Ben halama cekmisim galiba.O her hamileligini zayiflayarak gecirirmis ama 4 cocugunun 4'de 4,5 kilonun altinda dogmamis.Zaten 45-50 kilo bir hatun olsam uzulur,dertlenirdim ama 76 kiloydum zaten 20 kilo fazlasi olan birydim.Kilo almamis olmak beni cok memnun ediyor.Bebek aliyormus kilyuzden umursamiyorum.
Az kalmış senin negüzel sık dişini pamuğunu görcen