Eylul 2018 gebeleri :)

Gunes123450

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2017
125
24
18
26
merhaba kizlar ben bu ay yani eylul hamile kaldim daha 4 gun oldu ogreneli 4hafta 4gunluk hamileyim:) Bir hamilelik gecirdim 8 haftasinda kalbi durdu bebegimin (( subatta kurtaj oldum(( ayni seyi yasamaktan cok korkuyorum umarimmm hepimiz sag salim bebeklerimizi kucagimiza aliriz :) Sizde lutfen bildiklerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim :) Mesela hamileliginiz nasil ilerliyor? Kalp atislarini duymaniz? Ne bileyim her sey iste)) bu arada ben azeriyim sozleri yalnis yazabilirim kusura bakmayin :)

Selam canim bende 12 haftalik hamileyim.onunde seni cok zor gunler bekliyor.8 haftadan sonra mide bulantisi halsizlik uyku hali ve daha bir suru sey .ve bitmeyen endise bendede var malesef 9 ay bitene kadarda gecmiyor qaliba ilk oncr bebegim keseye dusdumu kalbi atdimi endisesi sonra ay bebegim iymi kotumu?bir sey yiyiceksin zararmi degilmi)) bu arada bende azeriyim)

Selam canim bende 12 haftalik hamileyim.onunde seni cok zor gunler bekliyor.8 haftadan sonra mide bulantisi halsizlik uyku hali ve daha bir suru sey .ve bitmeyen endise bendede var malesef 9 ay bitene kadarda gecmiyor qaliba ilk oncr bebegim keseye dusdumu kalbi atdimi endisesi sonra ay bebegim iymi kotumu?bir sey yiyiceksin zararmi degilmi)) bu arada bende azeriyim)
Aynen ya suan aklimda yalniz bebegimin kalbi atiyomu iyimi acaba nasil olucak kafamda deli sorrular)

Bende hamisim 29 eylulde ogrendim suan. 4 hafta 4gunlukmjz❣❣
Hersey yoluna girer Rabbimin izniyle insallah dualarimizi kullari icin eksik etmeyelim

Back
X