- 17 Ekim 2018
- 465
- 458
- 103
- 35
Kızlar merhaba canım çok sıkkın.6 Eylül'de transfer olmuştum. 10 gün önce de keseyi görmüştük. Bugün son adet tarihine göre 7+5teyim kalp atışını duymaya gittik ama duyamadık. 6 haftalık dedi geriden geliyor dedi. Sadece ultrasonda hareket eden bir şey gördük bakın kalbi atıyor dedi ama işte bilmiyorum. Çok gerildim. Bir de karında baktık duyamadık, vajinal duyarız dedi orda da olmayınca iyice moralim bozuldu.
Canım kalbi durduğunda hissettin mi yoksa doktora gittiğinde mi öğrenmiştin?Muhtemelen karşılaşmışızdır.
Benim 2.denemem. İlki Nisan ayındaydı, maalesef 9 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin. Şimdi aynı yerde aynı doktorla tekrar deniyoruz.
Kan testlerinde pıhtılaşma mı çıktı, onun için mi oksapar verdi sana?
Vubuuuu maşallah canımm ikiz gibi geldi banaKızlar bugün 12.günüm, ilk defa bugün kan verdim, 1043 çıktı değerim.
Çok şaşkınım yaa. Bu kadar yüksek beklemiyordum.
5.gün dondurulmuş çift embriyoydu, dondurulmuşlarda yüksek çıkıyor sanırım değil mi?
Canım arkadaşım, destek olalım birbirimizeİyi düşünelim iyi olsun canım bende 41 yaşındayım artık son şanslarımızumudumuzu kayb etmicez Rabbim inşallah tüm isteyen her kesin kuçağını doldursun. Dualarım hepinizle , her pozitif gören tüpbebek anneleri hepimize umuttur.
Evet ben de merak ediyorum bunu.Canım kalbi durduğunda hissettin mi yoksa doktora gittiğinde mi öğrenmiştin?
Canım doktor endişelenecek birşey yok diyorsa üzülme lütfen.Geriden gelmesi bir sıkıntı olacağını göstermez.En azından atıyor kalbiKızlar merhaba canım çok sıkkın.6 Eylül'de transfer olmuştum. 10 gün önce de keseyi görmüştük. Bugün son adet tarihine göre 7+5teyim kalp atışını duymaya gittik ama duyamadık. 6 haftalık dedi geriden geliyor dedi. Sadece ultrasonda hareket eden bir şey gördük bakın kalbi atıyor dedi ama işte bilmiyorum. Çok gerildim. Bir de karında baktık duyamadık, vajinal duyarız dedi orda da olmayınca iyice moralim bozuldu.
hiç canını sıkma görmüşsün işte attığınıyaşam belirtisini görmüşsün çok şükür
ben çok okudum geç duyan olduğunu hatta bunun başlığı bile vardı
her şey yolunda daha çok küçükler, bu sebeple 1-2 hafta oynama oluyo merak etme
İnşallah bir dahaki gitmemize duyarızCanım doktor endişelenecek birşey yok diyorsa üzülme lütfen.Geriden gelmesi bir sıkıntı olacağını göstermez.En azından atıyor kalbiGelişir yine .
Canım kaçtı senin kan değerin en son testte ve kaç gün sonra çağırdılar kese için?Canım ben keseyi görmüştüm ama içinde bebek yoktu o yüzden endişelenmiştim çok. O yüzdenozlemgundogdu canım sıkma canını hepsini birlikte görürsün belki daha rahat olur için. Ben 2 hafta kafayı yemiştim ya yoksa bebek diye ❤
Hemen bozma moralini canım. Daha erken kalp atışı için. Bir dahaki muayenede gümbür gümbür duyarsınız inşallah.Kızlar merhaba canım çok sıkkın.6 Eylül'de transfer olmuştum. 10 gün önce de keseyi görmüştük. Bugün son adet tarihine göre 7+5teyim kalp atışını duymaya gittik ama duyamadık. 6 haftalık dedi geriden geliyor dedi. Sadece ultrasonda hareket eden bir şey gördük bakın kalbi atıyor dedi ama işte bilmiyorum. Çok gerildim. Bir de karında baktık duyamadık, vajinal duyarız dedi orda da olmayınca iyice moralim bozuldu.
Canım kalbi durduğunda hissettin mi yoksa doktora gittiğinde mi öğrenmiştin?
Çooooooook teşekkür ederim canım.Canımmm tebrik ederım12.gun benım de 1015 cıkmıstı ve suan ıkızlerım benımle çok sukur senın de geliyor ikizler
Bakalım, hayırlısı inşallah canım.Vubuuuu maşallah canımm ikiz gibi geldi bana
Benim bugün kan değerim 6600.Transferden sonra 19. Günüm.Daha gelecek çarşamba ilk kez gideceğim kese görmeye.Hemen bozma moralini canım. Daha erken kalp atışı için. Bir dahaki muayenede gümbür gümbür duyarsınız inşallah.
Biz biraz acele ediyoruz, doktorlar kan sonucundan 10 gün sonra keseye, ondan 2 hafta sonra da kalp atışına çağırıyor genelde.
Belki de kontrole 2-3 gün sonra gitsen tamamen duyacaktın.
Benimde dün 12 gün değerim 570 bugün biraz yürüdüm alt bölgemde sancı var korkuyorum seninde oluyomuyduCanım 1015 olmuş15. Gün. Ama dinlenemedim, kendimi yormamaya çalıştım sadece 4-5 saat ayaktaydım.Arada ağrım oldu regl ağrısı gibi ama kanama olmadı Çok şükür.Sağlıkla Doğduklarını da görelim hep birlikte
Ay çok güzel artmış değerin canım.Benim bugün kan değerim 6600.Transferden sonra 19. Günüm.Daha gelecek çarşamba ilk kez gideceğim kese görmeye.
Hayırlı olsun canım benim süper sonuççççKızlar bugün 12.günüm, ilk defa bugün kan verdim, 1043 çıktı değerim.
Çok şaşkınım yaa. Bu kadar yüksek beklemiyordum.
5.gün dondurulmuş çift embriyoydu, dondurulmuşlarda yüksek çıkıyor sanırım değil mi?
Çooooook teşekkür ederim canım.Hayırlı olsun canım benim süper sonuçççç
Evet HayrunnisaAy çok güzel artmış değerin canım.
15.gün 1015
19.gün 6600
Doğru anladım dii mi?
Gün aşırı 2’ye değil 3’e katlanmış sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?