- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaç kullanıyor musunuz Prilam dan fayda gördüm benMerhaba beni de tabloya ekler misiniz sat 1.12.2025 beta 15000.
Suan 9.haftaya girecegim ve mide bulantisi kusma yuzunden su dahi icemiyorum. Tuvalete gitmek bile ölüm. Banyo yapamiyorum. Çok zorlaniyorum.
Benim tüp bebek kesenin boyutuna bakıp söyledi baskılama yapıldı son regl tarihim 30 Ekim 2 ay regl olmadım öyle transfer yapıldı canımPeki sat tarihinize göre nasıl ilk söylediği tarih doğru tarihiniz miydi ileri mi söyledi
O zaman ilk ölçtüğü hatalıdır canım için rahat olsunBenim tüp bebek kesenin boyutuna bakıp söyledi baskılama yapıldı son regl tarihim 30 Ekim 2 ay regl olmadım öyle transfer yapıldı canım
İnşeallah canım 30 Aralık transfer oldum 5 gün embriyosu inşallah Perşembe günü kalp atışını duyarım yolk sac var dedi o varsa sağlıklı gebelik deniyormuş biraz araştırdımO zaman ilk ölçtüğü hatalıdır canım için rahat olsun
Merhaba beni de tabloya ekler misiniz sat 1.12.2025 beta 15000.
Suan 9.haftaya girecegim ve mide bulantisi kusma yuzunden su dahi icemiyorum. Tuvalete gitmek bile ölüm. Banyo yapamiyorum. Çok zorlaniyorum
Merhaba beni de tabloya ekler misiniz sat 1.12.2025 beta 15000.
Suan 9.haftaya girecegim ve mide bulantisi kusma yuzunden su dahi icemiyorum. Tuvalete gitmek bile ölüm. Banyo yapamiyorum. Çok zorlaniyorum.
Ben de oyle 2 haftada 2 bir banyo yaptim. Gecen hafta hastaneye yattim 1 hafta tedavi gordum. Kusmak karac8geri cok yormus degerlerim alt ust olmus. Gebelik kolestazi dediler ilac kullaniyorum ve suan yemek yiyebiliyorum. 1 hafta boyunca sabah aksam deli gibi serum yedim. Kolumda kan alacak damar kalmadi. Size de gecmis olsun. Cok zor gercekten.Resmen benim ağlaya ağlaya kullandığım cümleleri yazmışsın. Ben de daha yeni bugün dokuzuncu haftayı girdim ikiz gebelik beşinci haftamdan beri yatıyorum bir kez olsun kafamı kaldıramadım banyoya giremiyorum çünkü şampuan kokusundan bile tiksiniyorum iyi olmak istiyorum artık
Merhaba ben de çok kustum 6 7 ay 31. Haftaya geldiğimde karaciğer değerlerim yükseldi çok zor ilaç ben de kullanmaya başladım safra için siz nasıl oldunuzBen de oyle 2 haftada 2 bir banyo yaptim. Gecen hafta hastaneye yattim 1 hafta tedavi gordum. Kusmak karac8geri cok yormus degerlerim alt ust olmus. Gebelik kolestazi dediler ilac kullaniyorum ve suan yemek yiyebiliyorum. 1 hafta boyunca sabah aksam deli gibi serum yedim. Kolumda kan alacak damar kalmadi. Size de gecmis olsun. Cok zor gercekten.
Ben cok erken hastalandim 9. haftamdi. 1 hafta hastanede yattim ve o surede degerlerimi dusurduler. Mide bulantilarim da gecti ursaktive adinda bir ilaca basladim. Muhtemelen hamilelik sonuna kadar kullanacakmisim. Ilk hamileligimde de 39. Hafta kasinma baslamiati ama dogum gerceklesince onemsememistik. Gebrlik kolestazi oluyormus safra kesesi tikaninca ve kasinmalar basliyormus. Ilk hamilelikte kolestaz olanlar ikincide daha yuksek yakalanma oranina sahip oluyormusMerhaba ben de çok kustum 6 7 ay 31. Haftaya geldiğimde karaciğer değerlerim yükseldi çok zor ilaç ben de kullanmaya başladım safra için siz nasıl oldunuz