eylül anneleri bebeği sarılık olan varmı?

Ben varım :( bizimki yüksek biraz, ilk ölçüldüğünde 15,3tü sonra 15,9a Yükseldi iki gün sonra 15,2ye düştü, doktor düşmeye Başlamış endişelenme diyor ama ben çok üzülüyorum :((

İyi bizimkine göre canım bizim 20 çıktı ışık tedavisi aldık bugün bakalım inşallah geçer ve bidaha hiç olmaz :((

Kızlar doğar doğmaz ilk şekerli su öneriyorlar sarılık için vermismiydiniz.

Bugun 25 gunluguz ama sariligimiz hala devam ediyo 13lerde suan. Anne ile bebegin kan grubu uyumsuz olunca gec dusuyomus. 13 gun once 15lerdeydi. Su sarilik ne zaman gecicekte bizde rahar edicez bilmiyorum.

Benim kizim da 32 günlük hala sariligi var.Doktor paranox adli fitili yarim 5 gün kullan 10 gün sonra gel dedi.Gecmezse arastiracakmis

Bebeğim 4 günlükken sarılık geçirdi. 12 idi 9 a düştü 1 gece hastanede kaldık. ışın tedavisi uygulandı tüm gün ve gece 1,5 saatte bir emzirip ardından mama verdim.28 günlük oldu şimdi 2 gün sonra dr kontrolü var.Sarılık tekrarlar mı korkusu hep içimde sürekli yüzüne vücuduna bakıp duruyorum yinede mamayı bıraktım.1,5 2 saatte bir emziriyorum bazen sadece 10 dk emip uyuyor.

Fazla uyumaya başladı emzirirken bile uyuyor.uykusunu birtek açlık bölebiliyor.Çok aç olunca yıkıyor ortalığı bir yandan da genzinden hırıltılar geliyor sütüm emzirirken bazen genzine kaçıyor.Emzirmek yerine sağıp biberonla veriyorum bazen ama oda kaçıyor genzine dr a bir an önce gidip kafamdakileri sormak istiyorum.Günler geçmiyor.

Sarılık tekrarlayabilir mi?!! Bu aşırı uykulu hal buna mı dalalet acaba ?!!

Şu an kac inan bilmiyoruz.Doktor kan tahlili istemedi.Ama sunu söyledi 40 ı çıkana kadar sarılığı 5'in altına düşmesi gerekirmiş.Zaten rengi baya sarı kızımın,özellikle yüzü.Evet bizde de kan uyuşmazlığı var.Sanırım o da etken.10 gün içinde düşürmeye çalışacağız.İnşallah düşer

Şu an kac inan bilmiyoruz.Doktor kan tahlili istemedi.Ama sunu söyledi 40 ı çıkana kadar sarılığı 5'in altına düşmesi gerekirmiş.Zaten rengi baya sarı kızımın,özellikle yüzü.Evet bizde de kan uyuşmazlığı var.Sanırım o da etken.10 gün içinde düşürmeye çalışacağız.İnşallah düşer

Insallah duser bizdede kan uyumsuzlugu var 25. Gununde 13lerdeydi hala. Allah bebeklerinize sifa versin insallah

Bugun 25 gunluguz ama sariligimiz hala devam ediyo 13lerde suan. Anne ile bebegin kan grubu uyumsuz olunca gec dusuyomus. 13 gun once 15lerdeydi. Su sarilik ne zaman gecicekte bizde rahar edicez bilmiyorum.
Canım 10 günden sonra beyne zararı yok bildiğim, dert etme... Bende de kan uyuşmazlığı var, fototerapi aldı 1 gece, sonra düşmeye başladı... Süt veriyorsan 2 saatte bir emzir, geçmiş olsun...

Canım 10 günden sonra beyne zararı yok bildiğim, dert etme... Bende de kan uyuşmazlığı var, fototerapi aldı 1 gece, sonra düşmeye başladı... Süt veriyorsan 2 saatte bir emzir, geçmiş olsun...

Insallah canim. Emziriyorum emin olamayip sagip veriyorum ek olarakta mama veriyorum sutum olmayinca. Bizde fototerapi istedik 16lardayke doktor siniri gecmeden alamayiz dedi. 1 aylik olucaz hala sariligi olunca endise etmeye basladim. Doktor kan uyusmazligi var ondan diyo ama icim bi turlu rahat edemiyo. Sizinki kaca dusunce doktor takibi birakti bide kacinci gun dustu.

Insallah canim. Emziriyorum emin olamayip sagip veriyorum ek olarakta mama veriyorum sutum olmayinca. Bizde fototerapi istedik 16lardayke doktor siniri gecmeden alamayiz dedi. 1 aylik olucaz hala sariligi olunca endise etmeye basladim. Doktor kan uyusmazligi var ondan diyo ama icim bi turlu rahat edemiyo. Sizinki kaca dusunce doktor takibi birakti bide kacinci gun dustu.
Canım biz 4 gün gittik sınır 12 di, bizim 15 çıktı, fototerapi aldı, ertesi gün 10,4 e düşmüştü taburcu olduk...
2 gün sonra kontrole gittik, dr yüzüne baktı sarılık yok dedi, kan bile almadılar...
Şimdi arada göz kenarları falan sararıyor bazen ama, sonraki gün bakıyorum geçmiş, tekrar gitmedik hiç kontrole...

Canım biz 4 gün gittik sınır 12 di, bizim 15 çıktı, fototerapi aldı, ertesi gün 10,4 e düşmüştü taburcu olduk...
2 gün sonra kontrole gittik, dr yüzüne baktı sarılık yok dedi, kan bile almadılar...
Şimdi arada göz kenarları falan sararıyor bazen ama, sonraki gün bakıyorum geçmiş, tekrar gitmedik hiç kontrole...

Cok gecmis olsun darisi bizim basimiza insallah

Back
X