Benim kizim da 32 günlük hala sariligi var.Doktor paranox adli fitili yarim 5 gün kullan 10 gün sonra gel dedi.Gecmezse arastiracakmis
Şu an kac inan bilmiyoruz.Doktor kan tahlili istemedi.Ama sunu söyledi 40 ı çıkana kadar sarılığı 5'in altına düşmesi gerekirmiş.Zaten rengi baya sarı kızımın,özellikle yüzü.Evet bizde de kan uyuşmazlığı var.Sanırım o da etken.10 gün içinde düşürmeye çalışacağız.İnşallah düşer
Canım 10 günden sonra beyne zararı yok bildiğim, dert etme... Bende de kan uyuşmazlığı var, fototerapi aldı 1 gece, sonra düşmeye başladı... Süt veriyorsan 2 saatte bir emzir, geçmiş olsun...Bugun 25 gunluguz ama sariligimiz hala devam ediyo 13lerde suan. Anne ile bebegin kan grubu uyumsuz olunca gec dusuyomus. 13 gun once 15lerdeydi. Su sarilik ne zaman gecicekte bizde rahar edicez bilmiyorum.
Canım 10 günden sonra beyne zararı yok bildiğim, dert etme... Bende de kan uyuşmazlığı var, fototerapi aldı 1 gece, sonra düşmeye başladı... Süt veriyorsan 2 saatte bir emzir, geçmiş olsun...
Canım 10 günden sonra beyne zararı yok bildiğim, dert etme... Bende de kan uyuşmazlığı var, fototerapi aldı 1 gece, sonra düşmeye başladı... Süt veriyorsan 2 saatte bir emzir, geçmiş olsun...
Canım biz 4 gün gittik sınır 12 di, bizim 15 çıktı, fototerapi aldı, ertesi gün 10,4 e düşmüştü taburcu olduk...Insallah canim. Emziriyorum emin olamayip sagip veriyorum ek olarakta mama veriyorum sutum olmayinca. Bizde fototerapi istedik 16lardayke doktor siniri gecmeden alamayiz dedi. 1 aylik olucaz hala sariligi olunca endise etmeye basladim. Doktor kan uyusmazligi var ondan diyo ama icim bi turlu rahat edemiyo. Sizinki kaca dusunce doktor takibi birakti bide kacinci gun dustu.
Canım biz 4 gün gittik sınır 12 di, bizim 15 çıktı, fototerapi aldı, ertesi gün 10,4 e düşmüştü taburcu olduk...
2 gün sonra kontrole gittik, dr yüzüne baktı sarılık yok dedi, kan bile almadılar...
Şimdi arada göz kenarları falan sararıyor bazen ama, sonraki gün bakıyorum geçmiş, tekrar gitmedik hiç kontrole...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?