eylül anneleri bebeğinizin kilo ve boyu ne kadr oldu :)

pazartesi gittim doktora 32. hafta 1950 gr. dedi. bacak boyu uzunmuş.

[E="Karamel201341834922, member: 218913"]32+4 2500 gr 44 cm minnak kizim[/QUOTE]
Ayni tarihlerimiz sezeryan olacak benimki ya senin

34hafta 2gunluk 3000gr dedi doktor ama artik boyunu soylemiyor

[E="Karamel201341834922, member: 218913"]32+4 2500 gr 44 cm minnak kizim
Ayni tarihlerimiz sezeryan olacak benimki ya senin[/QUOTE]
Benimde büyük ihtimalle sezeryan olucak ama Dr la tarihi konuşmadık daha senin tarih bellimi

30 haftalık bebğim 32 haftalık gorunuyo 1.900 gr dedi...iri olur dıkkat et ıkı hafta onden gıdıyo dedi .ozel ne kıloma baktılar ne tahlıl..devlet hastanesıne gttım iğne için bıde orda baktırayım dedim ordada normal dediler herşeyı..her gttığimde tahlıl yapıyolar zaten..ama doğum yonunden kotu dıyolar.kıme ınancam ne yapcam bılmıyorum.il çok küçük. şehır dışına ozel hastaneye gıdıyorum umduğumu bulamadım. başka dr (ozel muayene)gıttım kıloma bakmıcakmısınız dedim kılo onemlı değil dıyo..renklı ultarason goruntusu verdı normal hersey dedi. doğu bolgesındeyım malum yollar kesılıyo tehlıkelı şehır dışınada cıkamıcam ne yapcam kaldım sıkıştım bu şehirde korkuyorum .evde yapsam daha ıyı doğumumu =rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…