Eylül Anneleri Bebeklerinde Sarılık

asis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.954
17
158
43
Kızlar bebeğim sarılık oldu. Dün farkettik hemen test yaptılar. sınırı geçtiği üçin 1 gün küvezde kaldı çok üzüldüm çok ağladım.
bugün taburcu olduk. ama hala çok uyuyor. uyandıramıyoruz ki emzireyim.
ağzını sıkıyoruz, burnunu neler neler yapıyoruz uyanmıyor. bu yüzdende sık sık emziremiyorum

önerilerinizi bekliyorum lütfen !!!!!!!!!!!!!!!1

canım benim oğlumda sarılık oldu değeri 15 çıktı bizde kuvezde kaldık ve oğlumda sürekli uyuyor pek uyanmıyordu.kaç kere oturup ağladım emziremiyorum diye bide kuvezde çıplak gözlerini bağlı görünce dayanamadım daha çok ağlamaya başladım:43:taburcu olduktan sonrada sürekli uyuyordu.doktorda bol bol emzirmemi söylemşti.ama sonra düzene girdi uykusu ve her ağladığında memeyi verdim hemen ağzına şimdi alıştı artık.çok şükür sarılığımızda geçti.merak etme seninkide alışır.inşallah sarılığıda geçer...

canım benim oğlumda sarılık oldu değeri 15 çıktı bizde kuvezde kaldık ve oğlumda sürekli uyuyor pek uyanmıyordu.kaç kere oturup ağladım emziremiyorum diye bide kuvezde çıplak gözlerini bağlı görünce dayanamadım daha çok ağlamaya başladım:43:taburcu olduktan sonrada sürekli uyuyordu.doktorda bol bol emzirmemi söylemşti.ama sonra düzene girdi uykusu ve her ağladığında memeyi verdim hemen ağzına şimdi alıştı artık.çok şükür sarılığımızda geçti.merak etme seninkide alışır.inşallah sarılığıda geçer...

aynı şeyleri yaşamışız. kan alırlarken ağladım. onu küvezde görünce ağladım. hastaneden taburcu oldum eve geldim ertesi gün sarılık olduğunu anladık hastaneye gittik ve bizi hastaneye yatırdılar. 1 gece küvezde kaldı yine.

şimdi yine emmiyor çok uyuyor. dün çok güzeldi hep uyandı, bol bol emdi ohhhhh dedim rahatladım sevindim düzeldi diye.
hatta uyandıktan sonra uyanık kalıyordu hemen uyumuyordu.
ama bugün sarılığı yine arttı. her şey yolundayken yine nasıl artıyor bu durumu anlayamıyorum :(((((((((((

merhaba cnm benim kızımda olmuştu. 20 idi bizim. 1 gece kaldı çıktık.ağla ağla bir hal olmuştum.içeri de almıyorlardı.emzirmek için girebilirsin demişlerdi. bir girdim.kızım acıkmış titreye titreye ağlıyordu küvezin içinde. ben onu öyle görünce bastım yine ağlamayı:(((
kaç kere kan aldılar sarılığını ölçmek için:((((
seni çok iyi anlıyorum.şu an kaça düştü kızının sarılığı?? 17-18 lere kadar bekliyor çoğu doktor.13-14 ü çok çok önemli bulmuyorlar.benim kızımın sarılığı 40-50 gün sürmüştü;:((( bilmiyorum nedenini ama çok uzamıştı. doktor bana evde beyaz ışıkta uyut. gece ışık açık kalsın demişti.korkma geçiyor.ama elinde değil korkmamak biliyorum:(((

merhaba cnm benim kızımda olmuştu. 20 idi bizim. 1 gece kaldı çıktık.ağla ağla bir hal olmuştum.içeri de almıyorlardı.emzirmek için girebilirsin demişlerdi. bir girdim.kızım acıkmış titreye titreye ağlıyordu küvezin içinde. ben onu öyle görünce bastım yine ağlamayı:(((
seni çok iyi anlıyorum.şu an kaça düştü kızının sarılığı?? 17-18 lere kadar bekliyor çoğu doktor.13-14 ü çok çok önemli bulmuyorlar.benim kızımın sarılığı 40-50 gün sürmüştü;:((( bilmiyorum nedenini ama çok uzamıştı. doktor bana evde beyaz ışıkta uyut. gece ışık açık kalsın demişti.korkma geçiyor.ama elinde değil korkmamak biliyorum:(((

en son değeri 9,30'a düşmüştü yani dokuza ve bizi hastaneden taburcu ettiler.
daha sonra tekrar doktora götürdüm. doktorumuz bebeğimi çıplak olarak inceledi. çok az sarılığı var dedi.
çok iyi takip edin sarılığı artarsa getirrin dedi. şuan kan alıp bebeği huzursuz etmeye gerek yok dedi.

asis bebeğin nasıl canım?

2 gündür biraz daha iyi. ama artık iyi demeye korkuyorum ne zaman iyi desek ertesi gün bütün gün uyuyor canım.
senin bebeğin nasıl oldu. sarılığı geçti mi? nasıl gidiyor
tam 7. gününde göbeği düştü :))))

2 gündür biraz daha iyi. ama artık iyi demeye korkuyorum ne zaman iyi desek ertesi gün bütün gün uyuyor canım.
senin bebeğin nasıl oldu. sarılığı geçti mi? nasıl gidiyor
tam 7. gününde göbeği düştü :))))[/QUOTE]

oh maşallah :nazar::nazar::nazar:bir daha olmaz inşallah.benim oğlumun sarılığı kalmadı da göbek hala düşmedi.kurudu fakat düşmüyo :( doktora götürdük 20 güne kadar normal dedi.beni de şimdi onun telaşı sardı.bugünde yıkadık gerçi göbeğini iyice kuruladım ama genede korkuyo insan

Biz de üçüncü gün sarılık aldık ama çok şükür sadece renk sarılığı olarak atlattık. Bugün 21 günlüğüz. Hala yüzünde hafif sarılık var ama doktor tedavi gerektirecek sarılığı yok dedi. Bol bol emzirdim. Doğru dürüst mama bile vermedim. Üstelik sütüm de bol değil. Az da olsa sık sık emzirdim ben. Herkese geçmiş olsun.

Cnm bebeğinin durumu nasil simdi. Benim kızımda sarılık oldu da. Degeri 20

Back
X