- 4 Ocak 2012
- 852
- 13
- 68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım dr.kim? bende medilife gidiyorum orda doğurcam kısmetse![]()
canım ben selda hanıma gidiyordum doğum iznine çıkınca sanem hanıma geçtim şimdi ona devam ediyorum kısmetse bende orada doğurcam sen hangi doktora gidiyorsun![]()
bende selda hn gidiyordum doğum iznine çıkınca burcu hn.devam ettim ama 10 eylül randevumuz selda hanım iledevam edicek misin senem hn.da? o da çok iyiymiş de çalışma saatleri çok az :26:
ben bugün gittim yine sanem hanıma benim bebiş selda hanımı bekleyemiycek galiba doğuma evet oda çok tatlı bi doktor ama muayene ücreti fazla biraz..![]()
kuzun vaktinde doğacak ama değil mi erken doğum değil. darısı başımıza inşallahhh vaktiyle
doğum fiyatlarını araştırdın mı?
son haftamız canım inşallah seninkide vaktiyle gelir doğum fiyatını 2 defa sorduk ikisindede farklı fiyat verdiler bi kere 600 bi kere 450 bilmiyorum ne olucak bakalım doktorlarıda evden çağırırsak ek ücret alıolar sen fiyat sordunmu? Bu arada nerde oturuyorsun?![]()
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahben hastaneden araştırmadım ama 2 farklı kişiden 2 farklı fiyat duydum
ama ek ücret 300 tl miş. ben adakentteyim sen? nakit 1,000tl ile gitsek bide kartlar yeter herhalde
acaba fiyatı neye göre farklı tutuyorlar bakalım ayın 10nda randevum var bide ben sorayım
![]()
ben gürpınardayım cnm fiyatları kafalarına göre atıyolar bence gerçek fiyat doğumda belli olur anca sen normal düşünüyorsun değilmi ben bu gittiğimde epiduralle normal doğumu konuştuk ama oda 300 tl ek ücretmiş yoksa isterdim ağrısız ne güzel
canım doğurmuşsun gözün aydındarısı başımıza inşallah. hikayenide okudum gülümseyerek
evet kısmetse senin gibi normal doğuracağım bende, aynı doğumhanede ayy çok heyecanlıı
epidural fiyatınıda merak ediyordum bilgilendirdiğin iyi oldu. epiduralle normal doğum 800 lira olur sanırım. allah kuzuna sağlıklı ömürler versin. gözünüz aydın boyuna kilosunada
maşallah...
Güneşli- MEDİCİNE HOSPİTAL- DR.FATMA KASAPOĞLU inşallah