Eylül anneleri nasilsinizz ???

Emininannesi0412

Elif
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
924
666
37
Eylülun sonunda dogum yapicam hayirlisiyla ve gercekten evde cok zor gunler geciyorum birbirimize destek olalim su an 9 haftalik hamileyim ve asiri bulantim halsizligim ve kusmalarim var sizler nasilsiniz ne durumdasiniz guzel anneler??

6.haftadan 12.haftaya kadar bulantı çektim.dramamine kullandım iyi geldi bulantı ve kusmalarıma.Bir haftadır ilacı kullanmıyorum midem daha iyi çok şükür.İnşallah sizler de kurtulursunuz tez zamanda:anneadayı::nazar:

6.haftadan 12.haftaya kadar bulantı çektim.dramamine kullandım iyi geldi bulantı ve kusmalarıma.Bir haftadır ilacı kullanmıyorum midem daha iyi çok şükür.İnşallah sizler de kurtulursunuz tez zamanda:anneadayı::nazar:
Tesekkur ederim.Benim ilk hamileligimde bulantilarim dokuz ay boyunca istisnasiz hergun olmustu:)insallah bu kez oyle olmaz:)

titilicik, post: 39835934, member: 641813"]Tesekkur ederim.Benim ilk hamileligimde bulantilarim dokuz ay boyunca istisnasiz hergun olmustu:)insallah bu kez oyle olmaz:)[/QUOTE]
İnşallah...Çok zor olmuştur 9 ay Allah korusun.:KK43:

Merhaba, ilacı doktor tavsiyesiyle aldınız değil mi? Benimde bulantı ve kusmam çok şiddetli oluyor ve bir türlü geçmiyor. Resmen acı çekiyor gibiyim zor dayanıyorum ama bir şekilde Allah'ım yardım ediyor. İlacı ne kadar süre kullandınız? Bulantı ve kusmalarınız ne sıklıktaydı? Çok soru sordum kusura bakmayın fakat hamilenin halinden ancak bir başka hamile anlıyor:anneadayı:

Merhaba, ilacı doktor tavsiyesiyle aldınız değil mi? Benimde bulantı ve kusmam çok şiddetli oluyor ve bir türlü geçmiyor. Resmen acı çekiyor gibiyim zor dayanıyorum ama bir şekilde Allah'ım yardım İlacı ne kadar süre kullandınız? Bulantı ve kusmalarınız ne sıklıktaydı? Çok soru sordum kusura bakmayın fakat hamilenin halinden ancak bir başka hamile anlıyor:anneadayı:
Aynen öyle gerçekten sorun tabi hic sıkıntı değil.ilacı doktor tavsiyesiyle aldım yaklaşık 1 ay kullandım.kusma va bulantıyı durdurdu.içtigimde midemde bi agırlık hafif bi ağrı oluyordu ama kusmaya kesinlikle tercih edilir.içmeden önce her sabah bazen akşamları kusuyordum.ben memnun kaldım doktorunuz önerirse kullanın derim.

Aynen öyle gerçekten sorun tabi hic sıkıntı değil.ilacı doktor tavsiyesiyle aldım yaklaşık 1 ay kullandım.kusma va bulantıyı durdurdu.içtigimde midemde bi agırlık hafif bi ağrı oluyordu ama kusmaya kesinlikle tercih edilir.içmeden önce her sabah bazen akşamları kusuyordum.ben memnun kaldım doktorunuz önerirse kullanın derim.

Çok teşekkür ederim yarın randevum var ve kesinlikle soracağım. İnşaallah benimde işime yarar:anneadayı:

X