eylül anneleri nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz

selam arkadaşlar bende 32+6 haftamdayım bugün dr a gittim bebek 2334 gr dedi ve kilolu dedi bence normal herkese sordum gayet normal diyor yarın seker yüklemesi yapılcak kan nst sizlerin bebişleri kac kilo benim bu haftaya göre normalmi? bende 12 kilo almışım bu arada .

Mrb kızlar ben de 33. Haftamdayim geçen pazartesi gitmiştim Dr a kilosu 2056 ymis Bebeğimin 3 ekim diyor doğuma ama kız bebek erken gelirmiş inşallah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin allah.

Mrb kızlar ben de 33. Haftamdayim geçen pazartesi gitmiştim Dr a kilosu 2056 ymis Bebeğimin 3 ekim diyor doğuma ama kız bebek erken gelirmiş inşallah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin allah.
:) selam benimde 2 ekim doğum diyor :) aynen 37 de geliyormuş kızlar :) yani bayramdan bir iki gün sonra doğururuz bence :)

Herkese merhabalar... BEn bu ay öğrendim hamile olduğumu test pozitif, kan testi 960 küsür bu da demek 4-5 haftalık daha... Ama Ankara"yı hiç bilmediğim için hangi doktora gideceğimi de bilemiyorum. Uygun ücretli ve ilgili bir doktor tavsiye edebilir misiniz bana.. Stres yaptım artık ilk kontrol olacak birde yardımcı olun bana lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…