- 10 Nisan 2009
- 1.954
- 17
- 158
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerlerimi hatırlamıyorum ama benim de 50 gr sınırda çıktı , 100 gr 'lık istendi oda sınırda çıktı , hamur işi , şerbetli tatlıdan uzak durmam gerektiğini söyledi dr. Zaten aram yoktu şimdi daha da dikkat ediyorum.
Merhaba bu sabah aç karnına 50 gr glikoz yüklemesi sonucu test sonucum 135 çıktı. üst sınır 140'mış.
Çok yakın çıktı sizce doktor 100 gr ile yeni test yapmamı ister mi?
Bütün Eylül Anneleride sonuçlarını ve bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim
Merhaba bu sabah aç karnına 50 gr glikoz yüklemesi sonucu test sonucum 135 çıktı. üst sınır 140'mış.
Değerlerimi hatırlamıyorum ama benim de 50 gr sınırda çıktı , 100 gr 'lık istendi oda sınırda çıktı , hamur işi , şerbetli tatlıdan uzak durmam gerektiğini söyledi dr. Zaten aram yoktu şimdi daha da dikkat ediyorum.
Şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor ?
canım ben isticeğini sanmıyorum benim ki daha yüksek çıktı benden istemedi şekerli şeyler yeme dedi diyette vermedi eğer kilo alımında iyiyse seninde şekerli şeylere dikkat etmen yeterli çünkü çok yüksek değil geçmş olsun
24 ve 28. haftalar arası yapılıyor diye biliyorumŞeker yuklemesi kaçıncı haftada yapılıyor?
benimde 50 mg lık şeker yüklememsi sonucu 195 çıktı bugün doktoruma ulaşamadım çok moralim bozuldu şimdi bende gebelik şekeri kesin varmı yani yarın doktorumla konuşmak için sabırsızlanıyorum...
canım bende 75 grlık şeker yüklemesine girdim ilk ölçüm 98 sonra şekerli limonata içtim 60 dk sonra değerim 163 120. dk sonra 151 olmuştu dr diyetisyene yönlendirdi 2 hafta diyetisyen gözetimindeyim bu hafta tekrar test tekrarlancakmış sanırım sende de yüksek çıkmış takma kafana dikkat edersen sorun olmaz![]()
benimde 50 mg lık şeker yüklememsi sonucu 195 çıktı bugün doktoruma ulaşamadım çok moralim bozuldu şimdi bende gebelik şekeri kesin varmı yani yarın doktorumla konuşmak için sabırsızlanıyorum...[/QU
var canım ya yüksek çıkmış![]()