• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül anneleri topiğimiz!

Mozijiku

Editör
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
156
Yer
Antalya
Değerli Eylül anneleri,

Hepimiz bu güzel sitede hayatımızın en güzel ve en özel zamanlarını geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. Kocaman bir aile olduk. Topiğimizin gelişmesi adına önerilerinizi, eleştirilerinizi ve fikirlerinizi bu konu altında yazabilirsiniz. Hepinizin katılımını bekliyoruz. Sevgiler...opuyorumnanaktan

hayırlı olsun
eylülannelerinebir topik daha ne güzel....

oooo editör hanım benim bi ricam var benide yeşillermisin :) çohhh kıskandım seni :) bende istiommm...

özge cim maaşallahhhhh heryere yetişiyon kısssss eferin sanaaa...çok aktifsin valla

Değerli Eylül anneleri,

Hepimiz bu güzel sitede hayatımızın en güzel ve en özel zamanlarını geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. Kocaman bir aile olduk. Topiğimizin gelişmesi adına önerilerinizi, eleştirilerinizi ve fikirlerinizi bu konu altında yazabilirsiniz. Hepinizin katılımını bekliyoruz. Sevgiler...opuyorumnanaktan

canım nasılsınnn annelik nasıl gidiyooo uzun zamandır giremiyorummm çalışıyormusunn yoksa evde misinn
antalya dasın sanıımm umarım görüşürüzzzz :emir_bebek:

canım nasılsınnn annelik nasıl gidiyooo uzun zamandır giremiyorummm çalışıyormusunn yoksa evde misinn
antalya dasın sanıımm umarım görüşürüzzzz :emir_bebek:

Saol canım iyiym sen nasılsın? Çalışıyorum ben. Umarım sende iyisin. Görüşmek üzere.

kızlaaarr bende burdayııımmm herkese selaaaamm:)

gunaydın herkese doğum anında veya hemen dogum sorası doğum fotoğrafları cektırmek ısteyen anne adayları ılgılılenırsenız doğum fotoğrafları cekıyorum

selamlar bende eylül annesiyim:)

Back
X