- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım hayırlı olsun topigin. İnşallah Eylül'de bende yapacam. Umarım hamile kalırız
MerhabaMerhaba canım hayırlı olsun topigin. İnşallah Eylül'de bende yapacam. Umarım hamile kalırız
Aminnn inşallah sağlıkla hayırla gelsin...Merhaba
Bakalım bu sefer de eylülü bekleyeceğiz:)
İnsallah bu ay ugurlu gelir bize
inş kısa zamanda siz de anne olursunuzmerhabalar bende ilk aşılamamı yaptırcam 2 kere iptal oldu birinde rahim 11 cm di tarlusal verdi bugün tekrar gittim kist var dedi kontrol hpı kullanacam erisin diye garantiye almak istedi sizlerdeki problemler neydi ... ben 3 tüp bebek tedavisi gördüm
benım eşim de sevmiyor test vermeyi ama mecbur napıcazBenim eşimin sperm hızı sınırda tam olarak cok bir sorun yok dedi doktor lakin bende alamıyorum bir yıldır olmuyor bizim asilama da tutmadi eylülde ikinciyi yapıcaz ins bi sorun olmazsa.
Ocak ayında sayı biraz azdı 60 lilyondu keciboynuzu ile 130 milyon oldu hız için havuc suyu kullandık ama sonrasinda test yapmadik suan ne durumda bilmem en son haziranda yapıldı test
Ama eşim zorlaniyor test vermek istemiyor oyüzden
hoşgeldin :)Ben de varım:)
ikinci aşılama için mi?Kızlar ben asilama olurken hic bir belirti ağrı sizi yoktu suan iğne vurdugum yerin iki parmak aşağısı çok fazla acıyor ağrıyor elinle az bastırinca sanki orda bezelye büyüklüğünde bikaç tane bişeyler var anlamadım sizde bole bişey oldu mu
İlk asılama da yaptığım yerler açıyordu şimdi geçti çok fena ydi deri altında bezelye gibi tomurcuk olmuştu suan iyi geçti cnmikinci aşılama için mi?
İkinciyi mi oldun sen?İlk asılama da yaptığım yerler açıyordu şimdi geçti çok fena ydi deri altında bezelye gibi tomurcuk olmuştu suan iyi geçti cnm
Hoşbuldum:)hoşgeldin :)
eylül kacında regl gunun
sizde sorun ne
İnşallah güzel sonuclar alırsınız canımHoşbuldum:)
Histeroskopi olduğum için gecikmezse eğer bayramda adet olacağım. Sorun fsh yüksek biraz 7-14 arasında gidio geliyor. Fsh reseptöründe de bi sıkıntı cıktı genetik testte. Onun haricinde eşimde ve bende bi sıkıntı yok çok şükür