kızlar herzamanki gibi yanımdasınız sizinle acıyı tatlıyı paylaşmak insana çok iyi geliyor hepinizi çok seviyorum şu anki duygularım gerçekten çok kötü ve en son isteyeceğim şey sizi üzmekti umutlarınız ne olur kırılmasın benim yüzümden
özellikle semracım ne olur üzme kendini bana verdiğin her umut dolu söz gerçekten çok iyi geldi genel olarak kötüyü düşünen biriyim senin söylediklerin azıcıkta olsa umutlanmamı sağlıyordu ki bu tedavi için ihtiyacım olan bir şeydi senin verdiğin destekti ve benim çok duamı aldın kalben buna emin ol
kızlar gerçekten burada çok güzel paylaşımlarımız oldu dediğiniz gibi yeni bir sayfaya geçebiliriz tüp bebek özel bölüme yeni başlangıçlar sayfası açalım isterseniz sizlerden biri açsın ben uğursuz geldim mafoldumben sakın aklınızdan çıkarmayın ne olur ben başarısız bir tedavi geçirdim başından beri belliydi bu olanlar sizlere hatırlatayım
çok yorucu bir şekilde yurt dışında tedaviye başladım ve lucrinin saatini sürekli kaçırdım farklı saatlerde uyguladım
üst üste tedavi gördüm
bir önceki ay abuk ubuk tedavilere maruz kaldım ertesi gün hapı hormonlu spiral vs
kanlı sistit oldum ve acilde ağrı kesici iğne yaptılar ki yumurta gelişimini olumsuz etkiliyor
kanlı sistit eşittir enfeksiyon
bir sürü ilaç kullanmak zorunda kaldım enfeksiyondan dolayı
yeterince yumurtam oluşmadı
iki yumurtadan biri boş çıktı
geç döllendi
geç bölündü
yeterince bölünmedi
yani demek istediğim şansız bir insan olduğum gerçeğinin dışında bu tedaviyi tedaviden bile saymamak gerekir yani tüp bebek konusunda benim yüzümden ümitleriniizi yitirmeyin
şu an adet sancısı ile kıvranıyorum ve yaşadıklarımıza sadece neden diyorum
canım benim ne kadar iyisin ve bir o kadarda güçlüsün ki kendi durumunu bırakıp hala bize umut vermeye çalışıyorsun tüp bebek için umudunuzu kaybetmeyin diyorsun allahım inşallah gönlüne göre versin herşey güzel olacak falan demek istemiyorum artık olmuyor çünkü neden diye bende soruyorum ama elden gelen birşey yok malesef bizim sınavımızda buymuş..bencede artık yeni sayfaya geçelim özlemcimin sayfasından devam edelim 2010 a yeni umutlarla girelim inşallah 2010 son aylarına kucağımızda bebişle girelim...