Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dün aksam arkadaslara gitmiştik nete giremedim.bugunde calışıyorum biraz yogundu yeni fırsatım oldu.

denizcim kendini topla biran önce aramıza dön.bizimle paylaş alkolle değil.biz çözebiliriz sana yardım edebiliriz.

semracım aman dikkat et sonra fazla kilolar rahatsız etmesin seni.önemli olan sağlıklı olmak çünki..

özlemcim sınıf baskanlığına aday olurdum ama kimsede keyif yok.en iyisi erteleyelim seçimleri....

burpcum bişeyler demek sana destegimi hissettirmek istiyorum.ama gelmiyor ki aklıma hiçbirsey.düğümlendim kaldım.ilk aşılaması tutan sen ikincide bi talihsizlik oldu bu yüzden tüp bebekte tutmamam ihtimali vermiyordum..

biz böyle kuruyup gidicez herhalde.

eger bana yazılan ama atladıgım bişiy varsa kızmayın olur mu.allak bullak oldum...

nedir bu yaşdığımız biz mi seçildik diyorum bazen sınavlar için çok pişmanım akşam yaptığım için nefret ettim de zaten içkiden ama zayıfız işte bazen zayıfız..söyliyecek hiçbir şeyim yok ki burpe nasıl bir durum bu ya nasıl bir haldesin kim bilir..şimdi ne olucak kısmını sormuyorum bile herşey güzel olucak mı acaba bizde başarabilecek miyiz...çok üzgünüm kızlar zaten allak bullaktım şimdi okuduklarımdan sonra dağıldım...

bebingcim gördüm seni..sen nasılsın iyi misin geçmiş olsun deprem için allah yaşatmasın böyle acılar..

özlemcim geçti gitti bak inşallah güzel olucak..bazı doktorlar korunun diyor bazılarıda korunmayın benimki korunmayın demişti.lekelenme gibi kanama olmuştu geçince valla korunmadık ama bi halta yaramadı.yanlış okumadıysam ocakta aşılamamı olacak sana...

tuanaycıö pek iyi değildim bu aralar zaten zor girebildim ama aiyiyim işte kendime gelip toparlanmam lazımdı umarım sende iyisindir.bende adet olmayıbekliyorum artık hiç içimden gelmiyor ama tüp bebeğede başlamak burpun yaşadıklarından sonra çünkü bana göre tüp bebek hep son çare oldu olma olasılığı yüksek kesin gibi oluyor insanın kafasında olmayıncada aşılamanın sonucuna üzülmen gibi olmuyordur büyük ihtimalle ..inşallah bi gün hepimiz iyi haberleri vericez..

Kızlar bence artık başka bir başlık altında toplanalım,bu başlık kimseye şans,uğur,umut getirmedi.Yeni sayfa,yeni başlangıçlar olsun bence,ne dersiniz???

arkadaşlar acayip bişey yaşıyorum sanki burpun yerinde ben varım ağlıyorum yaa..sanki onun yerindeyim.bu hamişlik beni tamamen duygusallaştırdı.ben salı günü alıcağımız güzel haber için bişeyler bile yazmıştım ona.çok üzüldüm anlatamam nasıl olduğumu.umudunuzuu kaybetmeyin,burpcum nolur sabret banada kızma nolursun..

valla tuanaycım bende dönem dönem değiştirelim bu sayfayı yenilenelim dedim ama pek istemedi arkadaslar heralde gerisi gelmedi çünki...

özlemcim geçti gitti bak inşallah güzel olucak..bazı doktorlar korunun diyor bazılarıda korunmayın benimki korunmayın demişti.lekelenme gibi kanama olmuştu geçince valla korunmadık ama bi halta yaramadı.yanlış okumadıysam ocakta aşılamamı olacak sana...

evet canım ya atlattım neyse ki... ankaradaki korunun dedi buradaki ise 5 gün sonra bile kalabilrsin dedi:) ben radyasyonun zararlı olacağı düşüncesiyle korunacağım daha mantıklı geldi... bir karadenizli olarak ve çernobil gibi bir illeti yaşamış olarak korkuyorum hilkat garibesi bir şeyi kimse istemez değil mi? o nedenle bir de düşük ihtimaline karşı korunacağım .... ocakta tekrar başlamayı düşünüyoruz hayırlısı .... inşallah rabbim bizede yeni yılda eli ayağı düzgün sağlıklı bir bebiş yazmıştır... tabi hepimize inşallah...

Kızlar bence artık başka bir başlık altında toplanalım,bu başlık kimseye şans,uğur,umut getirmedi.Yeni sayfa,yeni başlangıçlar olsun bence,ne dersiniz???

canım ya ben bunu daha öncede belirttim ama hiç bişey diyen çıkmadı:) bence farklı bir bölüm bile bulalım....

arkadaşlar acayip bişey yaşıyorum sanki burpun yerinde ben varım ağlıyorum yaa..sanki onun yerindeyim.bu hamişlik beni tamamen duygusallaştırdı.ben salı günü alıcağımız güzel haber için bişeyler bile yazmıştım ona.çok üzüldüm anlatamam nasıl olduğumu.umudunuzuu kaybetmeyin,burpcum nolur sabret banada kızma nolursun..

canım hepimiz bu yolda ağır aksak yürüyruz işte her yerimizden darbe alsakta ilerliyoruz işte... sende böyle yapma canım bizde çok ama çok üzüldük ancak onun yanında olmak ve güç vermek durumundayız bizde salarsakn ne olur... burpumun bize ihtiyacı var ve biz güçlü olmak zorundayız...

madem sayfayı değiştirelim diyoruz önerilerimizi söyleyelim oylama yapalım sonra ne dersiniz.... benim önerim sayfa için.... yeni yılda yeni umutlar.... hatta açsam mı?

valla baktım kimsenin açacağı yok ben açtım bu bölümde hepinizi artık oraya bekliyorum ... beni yalnız bırakmayın ... yeni yıl yeni umutlar sayfamızda

kızlar herzamanki gibi yanımdasınız sizinle acıyı tatlıyı paylaşmak insana çok iyi geliyor hepinizi çok seviyorum şu anki duygularım gerçekten çok kötü ve en son isteyeceğim şey sizi üzmekti umutlarınız ne olur kırılmasın benim yüzümden
özellikle semracım ne olur üzme kendini bana verdiğin her umut dolu söz gerçekten çok iyi geldi genel olarak kötüyü düşünen biriyim senin söylediklerin azıcıkta olsa umutlanmamı sağlıyordu ki bu tedavi için ihtiyacım olan bir şeydi senin verdiğin destekti ve benim çok duamı aldın kalben buna emin ol
kızlar gerçekten burada çok güzel paylaşımlarımız oldu dediğiniz gibi yeni bir sayfaya geçebiliriz tüp bebek özel bölüme yeni başlangıçlar sayfası açalım isterseniz sizlerden biri açsın ben uğursuz geldim mafoldumben sakın aklınızdan çıkarmayın ne olur ben başarısız bir tedavi geçirdim başından beri belliydi bu olanlar sizlere hatırlatayım
çok yorucu bir şekilde yurt dışında tedaviye başladım ve lucrinin saatini sürekli kaçırdım farklı saatlerde uyguladım
üst üste tedavi gördüm
bir önceki ay abuk ubuk tedavilere maruz kaldım ertesi gün hapı hormonlu spiral vs
kanlı sistit oldum ve acilde ağrı kesici iğne yaptılar ki yumurta gelişimini olumsuz etkiliyor
kanlı sistit eşittir enfeksiyon
bir sürü ilaç kullanmak zorunda kaldım enfeksiyondan dolayı
yeterince yumurtam oluşmadı
iki yumurtadan biri boş çıktı
geç döllendi
geç bölündü
yeterince bölünmedi

yani demek istediğim şansız bir insan olduğum gerçeğinin dışında bu tedaviyi tedaviden bile saymamak gerekir yani tüp bebek konusunda benim yüzümden ümitleriniizi yitirmeyin
şu an adet sancısı ile kıvranıyorum ve yaşadıklarımıza sadece neden diyorum

Back
X