kızlar ben size asıl haberi vermiyorum
telefonda embriyolog demişti ya zaten taburcu için merkeze geleceksiniz gelmişken bir daha bakarız eğer bölündüyse transfer yaparız demişti hatta bana sıkışık gel demişti bende sıkışık mıkışık gitmedim tabiki hatta orada gelen çişimi bile yaptım :))) (iyikide yapmışım) biz tekrar sordurduk embriyolog yanımıza geldi dediki döllenme oldu yarına kadar bekleyelim bölünme olursa transfer ederiz ama bu gecikme sperm yada yumurtanın kalitesizliğine işaret transfer edilse bile tutunma olasılığı çok düşük dedi
ne diyorsunuz şimdi kızlar çin işkencesi değilmi
bugün bu olay kesinleşse transfer olmayacağı iki duraklı keyifli bir tatile çıkacaktık yarın akşam
şimdi bu durumda ne tatili ayarlıyabiliyoruz nede ümitlenebiliyoruz
çin işkencesi gibi elimiz kolumuz bağlı
burpcum boşver sen tatili falan en azından küçükde olsa bi ışık yandı sana.inşallah olucakda.benimde bugün öğlen idrar tahlili falan kan testi falan yaptırmıştım ya öğlen idrar çıkmış.ablamın çalıştığı hastaneye gidiyorum ben ablam aradı idrarda enfeksiyon varmış valla canım sıkıldı.doktor çok önemli değil herkesde olur ama hamilelerin dikket etmesi gerekir çok su içsin demiş.bide bilgin varmı bilmiyorum benim rahmim tersmiş,aşılama olurken doktorum böyle bişey demedi şimdiki doktorum ters diyo,normal doğum yapamazmıyım dedim evet yaparsın dedi ama herşeyde içime kurt düşüyo yaa..