Canım doktormu dedi 3 defa deniyelim olmazsa tüp bebek deneriz diye benim doktorum aşılama isterseniz deniyelim yada isterseniz tüp bebekde olabilir fazla yıpranma aşılama dedi
Evet canım doktor söyledi eğer üst üste 3 aşılamada olmazsa vücut direnç gösteriyor tepki veriyor deyip tüp bebeğe yönlendiririz dedi inşallah bu 2.aşılamam tutarda tüp bebeğe gerek kalmaz
canım ya birşey soracaktım tüp bebek uygulaması için 3 defa aşılama yaptırmak gerekiyor mu? yoksa hemen geçilebilir mi? birde ankara da tavsiye edebileceğiniz bir merkez var mı? bugün çok soru sordum galiba affedin n'olur.............opuyorumnanaktan
canım bildiğim kadarıyla 3 defa aşılama yaptırdıktan sonra olmazsa tüp bebek masraflarını devlet karşılıyor.3 defa aşılama yapılmadan tüp bebek yapmak istediğinde devlet karşılamıyor masrafını sen ödüyorsun herşeyi
burp sağol canım beni de eklemişsin listeye ama ben daha adet olmayı bekliyorum henüz başlamadım tedaviye aşılama için tarih belli olduğunda haber veririm sana Eylül ayı hepimize uğur getirir inşallah bol bol bebiş haberleri almak dileğiyle