Eylül ayı hamilelik bekleyenler neler yapıyorsunuz gelin beraber bekleyelim 😊

Dikenlikaktus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2025
58
8
1
31
Evet kızlar agustos ayini kacirdim tutmadi malesef sıra eylul ayinda benim bat 22 eylul cok var daha neler yapiyorsunuz deniyeceginiz yada deneyip hamile kalmaya kolaylastiran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimize 😁 ben bunu yaptim ise yaradi diyen cevresinde duyan varsa bu ay butun tuslara basmayi dusunuyorum cunku 😅

Evet kızlar agustos ayini kacirdim tutmadi malesef sıra eylul ayinda benim bat 22 eylul cok var daha neler yapiyorsunuz deniyeceginiz yada deneyip hamile kalmaya kolaylastiran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimize 😁 ben bunu yaptim ise yaradi diyen cevresinde duyan varsa bu ay butun tuslara basmayi dusunuyorum cunku 😅
Merhaba benim bat 18 Eylül 😅 ovulasyon testi kullanıyorum bakalım inşallah bebişler gelir😇💪🏻

Kızlar benim de bat 8 Eylül.
6 gündür ovulasyon testim aynı koyulukta ne silikleşiyor ne artıyor. Bakalım kısmet .

Bende Ağustos ayında ovulasyon testi denedim maalesef bazı günleri kaçırdık sadece pikte olmuştu . Dün regl oldum yine baslicam . Aklımda soğan kürü var adetimin 5.gunu baslicam bende basit kistler oluyor arada

Benim de Eylül 21 bat ve ben zamanında bal tarçın çörek otu denedim eşime de aynı şekil vitamin denedim yok bana mısın demedi bugün adet oldum yarın artık doktoruma gidip sıralamalı tedaviye başlamayı düşünüyorum yumurtlama takibi gerekirse klomen yada famera ilaçlar yada çatlatma iğnesi neyse artık zira artık her ay bi umut yorucu ya

Bende mayıs ayında yasmin kullanmayı bıraktım. Gebelik düşünüyorum. Pcos var bende . Bu ay 17 gün gecikti ama hala gebelik yok 😞

Benim de Eylül 21 bat ve ben zamanında bal tarçın çörek otu denedim eşime de aynı şekil vitamin denedim yok bana mısın demedi bugün adet oldum yarın artık doktoruma gidip sıralamalı tedaviye başlamayı düşünüyorum yumurtlama takibi gerekirse klomen yada famera ilaçlar yada çatlatma iğnesi neyse artık zira artık her ay bi umut yorucu ya
Bende 2 defa klomen ve letu kullandım artı çatlatma iğnesi vurdum olmadı bıraktım gitmiyorum 2 aydır artık kendi haline bıraktık

Bende 2 defa klomen ve letu kullandım artı çatlatma iğnesi vurdum olmadı bıraktım gitmiyorum 2 aydır artık kendi haline bıraktık
Ya bu işler nasıl oluyor bilmiyorum ilk defa gircem bu işlere tek tüplüyüm dış gebelik geçmişim de var şimdi artık tek tüp olunca şansta düşüyor dedim takip olsun dedim yumurtalar gelişsin falan kendim ovulasyon yapıyordum görüyordum gün aşırı da olsun üst üste de olsun denedik ama hiçbir şekilde olmadı artık dedim hep mi kapalı olan yerden yumurtluyorum acaba yada çatlıyod mu acaba yumurta bilemeyince bi doktor kontrolün de olayım dedim ben bir ay deneyeyim diyorum bu ay işte olursa olur olmazsa bende gitmem bir daha

Benim de 15 Eylül bat prowomen bitirdim 1 kutu, proceive f başladım sonra da bu arada bı boşluk olmuştu beauty colagen şase kullanmaya başladım. Nadiren birini sabah birini akşam iciyorum. Bu vitaminler iyi hissettirdi.

Benimde bat 12 Eylül bu ay klomen ve ovitirella kullandım bakalim hayırlısı olsun ben ananas yedim endometriyumu kalınlaştırmasi için. Ablam tüp Bebek merkezinde biyolog o önerdi kısmet artik

Back
X