• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı hamilelik bekleyenler neler yapıyorsunuz gelin beraber bekleyelim 😊

Evet size sordum . Siliklesmeye başlarsa bırakmayın önemli olan silik oluncaymis . Pik günü ve silik günler mutlaka degerlendir
Kimisi silik olunca değerlendirin diyor kimisi pik günü ve ertesi günü değerlendirin diyor. Karmakarışık olduk. 😁 Kocaları damızlık olarak kullanıyoruz artık 😁

Kimisi silik olunca değerlendirin diyor kimisi pik günü ve ertesi günü değerlendirin diyor. Karmakarışık olduk. 😁 Kocaları damızlık olarak kullanıyoruz artık 😁
Valla bende ne yapacağımı bilemiyorum ya silik olunca diyolar. Hem pik hem silik . Eşim çok yorgun geliyor eve artık onun canı ne zmn isterse o şekil oluyor ben bazen teklif ediyorum garanti olacak günleri bazen olmuyor bazen oluyor yani aslında herşey nasip kısmet biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'ın taktirde

Pik olmayacak sanırım 😪

Eklentiler

• 1000050954.webp
    1000050954.webp
    62 KB · Görüntüleme: 73
Valla hic sorma her duydumu denemeye calisiyorum bende bi amuda kalkmadim kaldi 😅😅 sjsjs ayaklari havaya mi dikmedim belimin altina yastik mi koymadim neler neler 😁

Evet kızlar agustos ayini kacirdim tutmadi malesef sıra eylul ayinda benim bat 22 eylul cok var daha neler yapiyorsunuz deniyeceginiz yada deneyip hamile kalmaya kolaylastiran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimize 😁 ben bunu yaptim ise yaradi diyen cevresinde duyan varsa bu ay butun tuslara basmayi dusunuyorum cunku 😅
Ben geçen ay tiroid ilacı başladım değerim beş çıktı bu aydan ümitliydim ama emin değilim bata 2 gün kaldı beş gün varken test yaptım negatif çıktı altı aydır deniyoruz olmaması üzüyor sizin kaç ay oldu

Back
X