- 31 Temmuz 2025
- 58
- 8
- 1
- 31
- Konu Sahibi Dikenlikaktus
-
Merhaba benim bat 18 EylülEvet kızlar agustos ayini kacirdim tutmadi malesef sıra eylul ayinda benim bat 22 eylul cok var daha neler yapiyorsunuz deniyeceginiz yada deneyip hamile kalmaya kolaylastiran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimizeben bunu yaptim ise yaradi diyen cevresinde duyan varsa bu ay butun tuslara basmayi dusunuyorum cunku
Insallah canim bende yarin alcam insallah stoklicam gene hem gebelik hem ovulasyon basliyo gene bizim mesaiMerhaba benim bat 18 Eylülovulasyon testi kullanıyorum bakalım inşallah bebişler gelir ❤
Insallah canim bende yarin alcam insallah stoklicam gene hem gebelik hem ovulasyon basliyo gene bizim mesai
Bende 2 defa klomen ve letu kullandım artı çatlatma iğnesi vurdum olmadı bıraktım gitmiyorum 2 aydır artık kendi haline bıraktıkBenim de Eylül 21 bat ve ben zamanında bal tarçın çörek otu denedim eşime de aynı şekil vitamin denedim yok bana mısın demedi bugün adet oldum yarın artık doktoruma gidip sıralamalı tedaviye başlamayı düşünüyorum yumurtlama takibi gerekirse klomen yada famera ilaçlar yada çatlatma iğnesi neyse artık zira artık her ay bi umut yorucu ya
Ya bu işler nasıl oluyor bilmiyorum ilk defa gircem bu işlere tek tüplüyüm dış gebelik geçmişim de var şimdi artık tek tüp olunca şansta düşüyor dedim takip olsun dedim yumurtalar gelişsin falan kendim ovulasyon yapıyordum görüyordum gün aşırı da olsun üst üste de olsun denedik ama hiçbir şekilde olmadı artık dedim hep mi kapalı olan yerden yumurtluyorum acaba yada çatlıyod mu acaba yumurta bilemeyince bi doktor kontrolün de olayım dedim ben bir ay deneyeyim diyorum bu ay işte olursa olur olmazsa bende gitmem bir dahaBende 2 defa klomen ve letu kullandım artı çatlatma iğnesi vurdum olmadı bıraktım gitmiyorum 2 aydır artık kendi haline bıraktık
Kendi haline bırakınca oluyo diyorlar ama düşünmemek elde değilBende 2 defa klomen ve letu kullandım artı çatlatma iğnesi vurdum olmadı bıraktım gitmiyorum 2 aydır artık kendi haline bıraktık
Gidin ihmal etmeyin . Belki başka bir tedavi olursunuz ona göre yolunu çözersin. İnşallah olur gerek kalmazYa bu işler nasıl oluyor bilmiyorum ilk defa gircem bu işlere tek tüplüyüm dış gebelik geçmişim de var şimdi artık tek tüp olunca şansta düşüyor dedim takip olsun dedim yumurtalar gelişsin falan kendim ovulasyon yapıyordum görüyordum gün aşırı da olsun üst üste de olsun denedik ama hiçbir şekilde olmadı artık dedim hep mi kapalı olan yerden yumurtluyorum acaba yada çatlıyod mu acaba yumurta bilemeyince bi doktor kontrolün de olayım dedim ben bir ay deneyeyim diyorum bu ay işte olursa olur olmazsa bende gitmem bir daha
Adet bittikten sonra pek düşünmüyorum ama sonrası fenaa kafamı takıyorum olmuyor ne yapsam akışına bırakamıyorumKendi haline bırakınca oluyo diyorlar ama düşünmemek elde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?