• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı hamilelik bekleyenler neler yapıyorsunuz gelin beraber bekleyelim 😊

Evet kızlar agustos ayini kacirdim tutmadi malesef sıra eylul ayinda benim bat 22 eylul cok var daha neler yapiyorsunuz deniyeceginiz yada deneyip hamile kalmaya kolaylastiran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimize 😁 ben bunu yaptim ise yaradi diyen cevresinde duyan varsa bu ay butun tuslara basmayi dusunuyorum cunku 😅
Selam benim bat 3eylul bakalım

Benim de Bat 17 eylül, 29 ağustosta ovulasyon testinde piki gördüm. Bu sefer dayanabilirsem, gecikme olmadan test yapmayacağım, sonra üzülüyorum 🥹

Eki Görüntüle 3638486 Eki Görüntüle 3638487
Kizlar yumurtlama testi pik degil ama henuz 1 2 gune mi olur gece falan pik olur mu sizce tecrubeli kizceler bi bakin da degerlendirme yapayim 😅 ona gore
benimde bugun oglen 1de yaptigim ovülasyon testi bugunu değerlendirdim yarim saat sonra tekrar test yapacagim hangi marka kullaniyorsun benimki miratech memnun kaldim, seninki daha pik olmamis ama cok yakin bence degerlendir bugünü

Eklentiler

• 20250901_134020.webp
    20250901_134020.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 15
  • 20250901_134015.webp
    20250901_134015.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 15
Hsg çekilen arkadaşlar varmı aranızda? Sonrasında hamilelik ihtimalini arttırıyor dedi doktorum. 3 ay etkisi devam eder demişti. Takviye önerdi Thancss Woman diye bişey kullanıyorum. Hsg sonrası gebelik yaşayan var mı aranızda yada tanıdığınız?

benimde bugun oglen 1de yaptigim ovülasyon testi bugunu değerlendirdim yarim saat sonra tekrar test yapacagim hangi marka kullaniyorsun benimki miratech memnun kaldim, seninki daha pik olmamis ama cok yakin bence degerlendir bugünü
Benimkide miratech canim evet yarina pik olur gibi gecen ay arti met aldim bu ay degistirdim ya bu daha iyi

Benimkide miratech canim evet yarina pik olur gibi gecen ay arti met aldim bu ay degistirdim ya bu daha iyi
labaquick kullandim bir kere ondan memnun kalmıştım 2 ay sonra miratech kullandim o serisi iyi degildi sanirim tam pik olmamıştı, gecen ay yapmadim bu ay tekrar miratech aldim suan iyi gibi duruyor bakalim, az once tekrar yaptim hala pik görünüyor ama oglene gore bir tik azalma var gibi farki gorebiliyorum, oglenki t c ye gore daha koyuydu çünkü suan hala bi koyuluk var ama c daha koyu kaliyor, 3. fotografta ustteki oglen alttaki aksam yaptigim, bakalim bugünü degerlendirdim yarin ve diger gunler de test yapip degerlendirip beklemeye geçeceğim

Eklentiler

• 20250901_210636.webp
    20250901_210636.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 13
  • 20250901_210629.webp
    20250901_210629.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 13
labaquick kullandim bir kere ondan memnun kalmıştım 2 ay sonra miratech kullandim o serisi iyi degildi sanirim tam pik olmamıştı, gecen ay yapmadim bu ay tekrar miratech aldim suan iyi gibi duruyor bakalim, az once tekrar yaptim hala pik görünüyor ama oglene gore bir tik azalma var gibi farki gorebiliyorum, oglenki t c ye gore daha koyuydu çünkü suan hala bi koyuluk var ama c daha koyu kaliyor, 3. fotografta ustteki oglen alttaki aksam yaptigim, bakalim bugünü degerlendirdim yarin ve diger gunler de test yapip degerlendirip beklemeye geçeceğim
3. fotografi eklemeyi unutmusum 😂😅

Eklentiler

• 20250901_211406.webp
    20250901_211406.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 14
Evet bi tik daha siliklesmis hadi hayirlisi olsun dun degerlendirdim de bugun bekleyip yarin mi degerlendirsem acaba diyorum napcami sasirdim iyice 😅 bizimki de can ya dayanmiyo her gun hergun
genelde doktorlar yumurtlama donemini 3 gun ust uste, oncesi ve sonrasi icinde gun aşırı diyor, yani yumurtlamadan onceki birinci gun yumurtlama günü ve sonraki gün olarak, seninkide pike cok yakın sende bugun yarin ve diger gunu degerlendir bence testlerine de devam et zaten siliklesme basladiginda catlamis oluyor, benim muhtemelen bugun yumurtlama yarin catlama olur dun degerlendirmedim onceki 3 gunu degerlendirdim bugun degerlendirdim yarin ve diger gun de değerlendireceğim sonrasi Allaha emanett😅

Yaa sjsjsj dogru diyosun valla 😅 sen baya sıkı calismissin insallah tutmustur canim ya
insallah bakalim 6 7 aydir ilk defa bu kadar sıkı gidiyorum genelde musait olmuyorduk evde olmuyorduk falan ful denk getiremiyordum mutlaka arada 1 2 gun kayiyordu degerlendirmeleri karisik yaptim ilk defa bu ay duzenli gidiyorum bakalim insallah tutar

Hanimlar yumurtladiktan sonra ya da catlamadan sonra kahverengi lekesi gelen oldu mu ? Bugün sabah geldi sildikce gelmiyor ama camasirim da görüyorum ve bir seferlik değil wc ye gidince lekenin biraz daha geldigini görüyorum.29 agustos yumurtlama 30 agustos çatlama oldu.
Yumurtlama kanamadı olabilir canım

Kızlar benim de çatlama 29-30 civarı idi bugün çatlayan yumurtanın olduğu tarafta batma, çekme gibi ağrı hissettim baya da belirgindi, belirti için çok erken biliyorum ama neden diye soruyor insann

Back
X