• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı hamilelik bekleyenler neler yapıyorsunuz gelin beraber bekleyelim 😊

Nasıl kullandınız ve yumurtlama tarihinizi değiştirdimi
Cnm ben arastirdim biraz burda kullanil hamile kalan vardi sabah aksam icmis ama ben sadece sabahlari bi cay bardagi olarak ictim yumurtlama gunum ayin 1 i gibi gozukuyordu ama 30 unda koyulasmaya basladi 31 inde pik oldu ve 1 inde de devam etti paylastim burda gormussundur belki bugun siliklesti herhalde catladi yani normal de 1 inde yumurtlamam olamasi gerekiyordu bakalim ben korunmayi bıraktıktan sonra reglim duzensizlesti aslinda onun icin kullanmak istedim

Evet sıvı alımına dikkat etmeniz gerekiyor. Adet bitiminden sonra eğer pcos ya da çok düzensizliğiniz yoksa 3-5 gün sonra başlayabilirsiniz. Ben epey araştırdım ve genelde sabah 10.00-12.00 arası öneriliyordu. Tabii siz kendinize uygun diğer saat önerilerini de değerlendirebilirsiniz. Sabah ilk değil ikinci idrarla yapmanız gerekiyor testi buna da dikkat edin. Ben de bunlara uyarak 2 saat öncesinden sıvı alımını keserek test yaptım. Max 8 dakika bekleyin sonucu. Zaten pik olursa hemen beliriyor. Onun dışında silik çıkanlara da şaşırmayın çünkü bu hormonun normalde de vücudumuzda olduğunu gösteriyor. Laboquick kullandım ve memnun kaldım. Pik günlerimi de çatlama gününü de gördüm.
Çok teşekkürler cevabınız bana çok yardımcı oldu.🌸

İnşallah canım ilaçla atılır gibime geliyor yumurtalık çatlamamış yumurtlarla dolu adetim düzenli ama leke şeklinde oldum iki aydır bakalım basit bişeydir de kurtulurum🥹
Benimde öyle canım çatlamadı kist oldu ilaçla gidiyo ya bence bi arkadaş bi ay Yasmin kullanmış doğum kontrol hapı yani sonra regl görmüş gitmiş kistleri fln gerekirse bir ay korunup kistlerimizi atıcaz 😂❤️

Normal ultrason da mi gozuktu daha oncekiler neden dememis sana madem boyle birsey vardi
Yok canım alttan ultrasonda göründü özelde gittim önemsemedi pislik doktor bu iyice baktı tanıdık doktor ağrım vardı çünkü bu ayda leke oldu adet gibi ama simsiyah şüphlendim söyledim iyice baktı bana da gösterdi 10 tane falan görünüyordu çatlamamış yumurtalar hemen film istedi zaten

Yok canım alttan ultrasonda göründü özelde gittim önemsemedi pislik doktor bu iyice baktı tanıdık doktor ağrım vardı çünkü bu ayda leke oldu adet gibi ama simsiyah şüphlendim söyledim iyice baktı bana da gösterdi 10 tane falan görünüyordu çatlamamış yumurtalar hemen film istedi zaten
Bende duzensizlik oldugunda ozele gittim o da alltan muayene etti gayet normal dedi baya bakti hatta bak simdi oyle diyince suphelendim benim arkadasimda pcos var ikinci denemede hamile kaldi

Evet kızlar agustos ayini kacirdim tutmadi malesef sıra eylul ayinda benim bat 22 eylul cok var daha neler yapiyorsunuz deniyeceginiz yada deneyip hamile kalmaya kolaylastiran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimize 😁 ben bunu yaptim ise yaradi diyen cevresinde duyan varsa bu ay butun tuslara basmayi dusunuyorum cunku 😅
Reglim en son 22 Ağustostu PCO var bende bir buçuk aydır takviyeler myo fol d vitamini magnezyum OMEGA 3 kullanıyorum geçen ay olmadı bu ay da umudum yok da bekliyorum bakalım😃

Back
X