• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı hamilelik bekleyenler neler yapıyorsunuz gelin beraber bekleyelim 😊

Merhaba, benim de bat 11 Eylül.
Ovulasyon testi ile takip etmedim ama uygulamaya göre 26 Ağustos yumurtlama günüydü, ben 24-26 ve 27 Ağustosu değerlendirdim.
Ayaklarımı dikip yatmaktan tutun, hayıt otu çayı, OMEGA 3 , wellness üçgeni diye bir takviye seti varmış, onu kullanıyorum.
Mayıs ayında bir kürtajım oldu.
Geçen ay yumurtlama döneminden sonra progesteron değerim çok düşük çıktı, doktor vücutta yumurtlama olmamış dedi.
Ben de bu ay yumurtlama döneminden hemen sonra her gece fitil olarak progesteron kullandım.
Doktora danışmadim, iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama bir de kimyasal gebelik geçirdim. Çünkü döllenme olup tutunamadıgına göre en azından, döllenme olursa rahim duvarını kalınlaştırmak için kullandım, hâlâ da kullanıyorum.
gebelik olmazsa regli geciktiriyormuş progesteron, bu yüzden reglden 3 gün önce test yapıp gerekirse kan testiyle netleştirip eğer yoksa bırakmam gerekiyor.
Varsa da zaten bir düşük ve kimyasal öyküm olduğu için kullanmaya devam etmek gerekiyor sanırım.
Zaten pozitifi görürsem ilk işim doktora gidip danışmak olacak.
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.
Hepimizin gönlüne göre olsun inşallah.🤍🤍

Bende agustos ayını elendim
Yenı ay yenı umutlar dedım benım amh düşük adetlerim kısaldı ama Allahdan ümit kesilmez
Bat 25-26-27 degısıyor bende bakalım ılk deda ovulasyonda takıp edıcem bu ay ezanlar okunuyo suan bunları yazarken Rabbım hayırlısı ve kolaylıkla Gonlumuzun muradını verr ınssss🤲🤲🤲

Bende agustos ayını elendim
Yenı ay yenı umutlar dedım benım amh düşük adetlerim kısaldı ama Allahdan ümit kesilmez
Bat 25-26-27 degısıyor bende bakalım ılk deda ovulasyonda takıp edıcem bu ay ezanlar okunuyo suan bunları yazarken Rabbım hayırlısı ve kolaylıkla Gonlumuzun muradını verr ınssss🤲🤲🤲
Aynen maalesef,her yeni döngüye yeni umutlarla başlıyoruz.
Bir hevesle takviyeler, ovulasyon testleri, değerlendirmeler derken gelen regl ile hayal kırıklığı başlıyor, sonra yine aynı döngü.
Aminn, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah şu kandil gününde dualarımız kabul olsun.

dongumuz aynimis canim bende 22 agustosta oldum kansizlik ve 3.5 cm kist var sol over da normal ultrasinda gozukmuyo detayli ultrason mr da cikiyor hep bende 6 aydir tutmadi gecen ay cok agrili sancili ve parca parca regli oldum kontrole gittim de transvajinal ultrasonla baktilar kist gozukmedi insallah dusmustur kist bu ay biraz daha umitliyim belki kist gittiyse olur diye
İnşallah olur canım ben korunmasız ilişkiye başladıktan sonra 6.ay da dktr a gittim adetlerim duzensizlesti lekelenme artmıştı PCO var dedi hormonlarda sıkıntı yok deneyin bir iki sene dedi folik asit verdi 3 ay kullandım olmadı gebelik oluruna bıraktım sonro ama hiç hamile kalamadim bir buçuk aydır da takviyelere başladım bir umut belki hamile kalabilirim diye biraz da böyle denicem bakalim olmazsa sene sonuna doktor yolu görünüyor bana da 😊

Bir hevesle takviyeler, ovulasyon testleri, değerlendirmeler derken gelen regl ile hayal kırıklığı başlıyor, sonra yine aynı döngü.
Aminn, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah şu kandil gününde dualarımız kabul olsun.
AYnen oyle ya her ay yeni bir umut rabbim bu ay guzel haberler almayi nasip etsin insallah saglikli sihatli bir evlat nasip etsin amin 🙏

İnşallah olur canım ben korunmasız ilişkiye başladıktan sonra 6.ay da dktr a gittim adetlerim duzensizlesti lekelenme artmıştı PCO var dedi hormonlarda sıkıntı yok deneyin bir iki sene dedi folik asit verdi 3 ay kullandım olmadı gebelik oluruna bıraktım sonro ama hiç hamile kalamadim bir buçuk aydır da takviyelere başladım bir umut belki hamile kalabilirim diye biraz da böyle denicem bakalim olmazsa sene sonuna doktor yolu görünüyor bana da 😊
Su kandil gunu rabbim gonlumuzden geceni nasip eder insallah canim zor surec gercekten ☺️ bi hamile kalayim hurrem gibi ben gebeyim diye ortalikta gezincem 😅 shsjsj

Bendede korunmayı bıraktıkdan sonra adetlerım azaldı ondan könce adetlerım normal seyrındeydı

Ben agustosta sabah erkenden test yaptımm çizgi arıyorum amanın bıde baktımki kan gelmiş
Kan gelmıs orda ben çizgi arıyorum hiç haberım yok yanı kanın geldıgınden
Buda bu ayın böyle bı anısı

Ben agustosta sabah erkenden test yaptımm çizgi arıyorum amanın bıde baktımki kan gelmiş
Kan gelmıs orda ben çizgi arıyorum hiç haberım yok yanı kanın geldıgınden
Buda bu ayın böyle bı anısı
Çok iyi anlıyorum seni,
ben de eczaneye gebelik testi almaya giderken regl olmuştum, anladım yolda, moralim bozuldu almadan geri döndüm.
Artık istemeye istemeye ped alıyorum resmen ama evde bulunması gerekiyor tabi.

Bendede korunmayı bıraktıkdan sonra adetlerım azaldı ondan könce adetlerım normal seyrındeydı
Sebebi ne acaba bende günü gününe oluyordum sasmazdi korunmayı bıraktıktan sonra sancım çoğaldı günleri şaştı lekelenmelerim çok oldu ilk zamanlar da ama düzeldi bu sene

Kızlar doktordan geldim şimdi kistim gitmiş şükür ama polikistik over var sende dedi letu verdi 17 sine gel dedi bir senedir gidiyorum aynı doktora şimdi söyledi polikistik över diye ne gibi tedavile uygulanıyor

Sebebi ne acaba bende günü gününe oluyordum sasmazdi korunmayı bıraktıktan sonra sancım çoğaldı günleri şaştı lekelenmelerim çok oldu ilk zamanlar da ama düzeldi bu sene
Hıcbılmıyorum ki korunmayı bıraktıktan sonra böyle adetlerım ıkı gune düştü

Back
X