• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı hamilelik bekleyenler neler yapıyorsunuz gelin beraber bekleyelim 😊

Kizlar selam ne durumdasiniz yoklama yapalim 😅 hamile kalan testte pozitif goren var mi ses verin hele bi bende hic bisi yok suanda sonuclar negatif vitamin takviyesine basladim ☺️

Kizlar selam ne durumdasiniz yoklama yapalim 😅 hamile kalan testte pozitif goren var mi ses verin hele bi bende hic bisi yok suanda sonuclar negatif vitamin takviyesine basladim ☺️
Benimde bat bugün normalde bir iki gün ileri atar sol kasığımda aşırı ağrı var bir kaç gündürde aşırı gaz bekliyoruz bakalım 😊

Canım merhaba test yaptın mı
Yok canım dün akşamdan beri kahverengi akıntım var. Önce sadece peçetedeydi bugün çamaşırıma akmış. Adet başlangıcı sanırım negatifi görmemek için yapmadım. Tutunma ise zaten 3 4 gün sonra belli olur. Adetse sökülecek. İnan negatif sonuç görmeye tahammülüm kalmadı

Yok canım dün akşamdan beri kahverengi akıntım var. Önce sadece peçetedeydi bugün çamaşırıma akmış. Adet başlangıcı sanırım negatifi görmemek için yapmadım. Tutunma ise zaten 3 4 gün sonra belli olur. Adetse sökülecek. İnan negatif sonuç görmeye tahammülüm kalmadı
Hayırlısı olsun canım bende var mı diyeyim yok mu diyeyim bilmiyorum sevinsem öyle olumsuz düşünsem öyle en iyisi beklemek yakı yapınca biraz ona Ümit bağlıyorum

Back
X