Insallah canim Allah evlat hasretiyle acisiyla sinamasin inaallah hepimizin yuzu gulsun Rabbim ol desinCanım lütfen moralini yüksek tut dünyanın sonuymus gibi düşünme inan bana sende kavusacaksin en kısa zamanda sadece moralini yüksek tut öyle şeyler duyuyorum ki Allah'ın mucizesi bitmez diyorum seninde olacak Rabb'im ol deyince olacak Rabb'im en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Sıkma canını ben de aynı durumdayım yalnız değilsin hayırlısı olsnKızlar ben adet oldumgünüme daha 5 gün vardı iğne hiç bı ise yaramadı canm.cok sıkkin bu ay çok umutluydum
Yeter artık ya psikolojm bozlduuSıkma canını ben de aynı durumdayım yalnız değilsin hayırlısı olsn
Ne zamandır deniosunuz ? Sizin hikayeniz neydi canım ?Yeter artık ya psikolojm bozlduu
2 senedir deniyorz 1 sene önce tam bu ayda bı kere oldu ama düşük yaptım onun üstüne hiç korunmadm ama halen yokkNe zamandır deniosunuz ? Sizin hikayeniz neydi canım ?
Eşinize baktrdnz mı ve siz hormon tahlili yaptrdnz mı canmBu ayda ilk kez çatlatma iğnesi vurundum ama tutmadı
Öyle ama inan çok zor bı sene geçti her ay umutla bekliyorm snra yikiliyorumHamile kalablmişşn canm en azından bak stres tetikliuor olablr takma kafana akışına bırak ne bilim herkes öyle diyor hamile kalyor
Hormonlarm iyi eşime bakmadilar bı kere oldu dyeEşinize baktrdnz mı ve siz hormon tahlili yaptrdnz mı canm
O zaman bir ay da böyle dene canm ne kaybedersin ovulasuon muş batmış boşvrt moralini yüksek tut Allaha sarıl olacaktır inşaallah olmyorsa ya olmaması gerektiği ya dA daha iyisi olacağı içindir.Bwb de kaç ayfr istyrm ama kendmı yıpratnca daha kötü oluyor bliyormHormonlarm iyi eşime bakmadilar bı kere oldu dye
Ewett kesinlikle öyle doktorumu aradım ya çarşamba günü gel dedi yada bu ay gecsn öbür ay gel dedi bilmiyorum napicamO zaman bir ay da böyle dene canm ne kaybedersin ovulasuon muş batmış boşvrt moralini yüksek tut Allaha sarıl olacaktır inşaallah olmyorsa ya olmaması gerektiği ya dA daha iyisi olacağı içindir.Bwb de kaç ayfr istyrm ama kendmı yıpratnca daha kötü oluyor bliyorm
Değişkenlik göstetmiyor mu spermler? Keşke emin olmak için siz baktırsaydınız. Bir de dna hasar testi varmış burdan öğrendim ben. O da baya engelmiş hamileliğe canım. Çok da zaman geçmiş sizin çok zaman kaybetmeyin her testi yaptırın bence görün ne var ne yok. Moralini yüksek tut. Takma gerçekten de. Zor evet ama boşverdiklerinde olmuş hep kızların hamileliği. İnşallah en yakın zamanda mutlu haberi alırsınız canım.Hormonlarm iyi eşime bakmadilar bı kere oldu dye
Valla hiç bilmiyorum ki canm doktor hiç bişey istemeyince bende hiç sormadım belki bu gittiğimizde yapar birşeyler .s çok zor ya yıkıldım resmen bugün görünceDeğişkenlik göstetmiyor mu spermler? Keşke emin olmak için siz baktırsaydınız. Bir de dna hasar testi varmış burdan öğrendim ben. O da baya engelmiş hamileliğe canım. Çok da zaman geçmiş sizin çok zaman kaybetmeyin her testi yaptırın bence görün ne var ne yok. Moralini yüksek tut. Takma gerçekten de. Zor evet ama boşverdiklerinde olmuş hep kızların hamileliği. İnşallah en yakın zamanda mutlu haberi alırsınız canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?