Bos yorum atmayin arkadaslar:)) bende o yorumuna sasrdm vallahi sanki git isyerini bas demiş :))
Ne güzel cevaplar veriyorsunuz. Sizi tebrik ediyorum.Tek git o zaman.
Klasik oatron şirketi OLdupunu düşündüm. Klasik oatron şirketi ise seni kovup vermiyoruz da diyebilirler. Yanında kimse yoksa ispatta edemezsin. En azından şahidin olur.
Bayılacağım şimdi :))Olası bir gerginlikte sizden biri olsun
En iyi ihtimalle sahit olsun diye..
Size de laf anlatmak baya zor yalnız
Sanami sorucaz arkadaşım herkesi uyarıp duruyosun bilmiosan yazma bilmem ne konu açmışsın isteyen yazar istemeyen yazmaz.Bos yorum atmayin arkadaslar
Bayılacağım şimdi :))
Fikir veriyoruz beğenmiyor yahu ne yaparsan yap konu sahibi
Tesekkür ederim de pek işe yaramıyor galibaNe güzel cevaplar veriyorsunuz. Sizi tebrik ediyorum.
Yanına birini al git derken, yanına birini al kavgaya git demek istememiş tabi ki, yanlış anlamışsınız. Size orada kötü bir muamele olursa yanınızda biri olsun, sizi yalnız görmesinler diye, diledikleri gibi davranamasınlar diye. Ama siz arayın, ulaşamıyorsanız, yorumumda da yazmıştım, icra takibi başlatın.Yanina birinj al derken onu kastetti bari bu konuda kavga cikmasin allah askina baskasinin yorumuna atlama
Size yardımcı olmaya çalışan birine karşı üslubunuz ne kadar çirkin!!Eskiyaliga gerek yok. Ben resmi olarak dedkm bilginiz yoksa yorum atmaniza gerek yoktu
hahaha sorununuzun çözülmesine sevindim ama tavırlarınız çok tuhaf ve agresif.Okey konu kapandi.
ne kadar kabasınızOkey konu kapandi.
Eski konulara bakarsanız sabit cümleleri var :) üşenmedim baktmyani kusura bakmayın da sizin gibiler yüzünden cevap da veresi gelmiyor insanın sorulan sorulara. monitörden çıkıp dövmediğiniz kalmış insanları. ne itici bi tavrınız var.
ben deEski konulara bakarsanız sabit cümleleri var :) üşenmedim baktm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?