Eylul ayi maasini alamadim napmam gerekir

Tamam sorun cozuldu yorum atmayin daha tesekkurler yardimlariniz icin

Yanina birinj al derken onu kastetti bari bu konuda kavga cikmasin allah askina baskasinin yorumuna atlama
Yanına birini al git derken, yanına birini al kavgaya git demek istememiş tabi ki, yanlış anlamışsınız. Size orada kötü bir muamele olursa yanınızda biri olsun, sizi yalnız görmesinler diye, diledikleri gibi davranamasınlar diye. Ama siz arayın, ulaşamıyorsanız, yorumumda da yazmıştım, icra takibi başlatın.

Okey konu kapandi.

hıc dırek muhattap olmayın
notere gıdıp ıhtar cektırın resmı bır adım
olmazsa tekrar cektırın
yıne olmadı yıne cektırın
3. ıhtara ragmen sıze donus saglamazlarsa bu iş mahkemesınde acacagınız davada acayıp ısınıze yarayacak .

bırının emegının karsılıgını alnındakı ter kurumadan vereceksın derler . ınsanlar nasıl rahat uyuyor anlamıyorum ben.
bu arada ıhtar ucretı de cok komık bır rakam zaten onu da beklemeyın artık onemlı olan kazandıgınız parayı onlarda bırakmamak

yani kusura bakmayın da sizin gibiler yüzünden cevap da veresi gelmiyor insanın sorulan sorulara. monitörden çıkıp dövmediğiniz kalmış insanları. ne itici bi tavrınız var.
Eski konulara bakarsanız sabit cümleleri var :) üşenmedim baktm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…