Sağlıkla bebişler oluşur inşallahMerhabaaa bende 16 Eylül de oldum iğne bekliyorum bakalım sağ tarafta yanma gibi bir his var bir de meme hassasiyeti var hafif başka birşeyim yok şimdilik
Merhaba acaba sonuç ne çıktıMerhabaaa bende 16 Eylül de oldum iğne bekliyorum bakalım sağ tarafta yanma gibi bir his var bir de meme hassasiyeti var hafif başka birşeyim yok şimdilik
Daha yeni oldum kız ne sonucuMerhaba acaba sonuç ne çıktı
Olsun bi hafta ben üç gündür kafayı yiyorum 20 eylül de ben öldüm sadece karın agrım varDaha yeni oldum kız ne sonucu
Valla ben sakince bekliyorum çünkü kafayı yeme zamanım gelmediOlsun bi hafta ben üç gündür kafayı yiyorum 20 eylül de ben öldüm sadece karın agrım var
Benim özellikle bugün sağ tarafımda baya ağrı var anlamadım hayırlısı psikolojik olamıycak kadar çokSakin olalım,bende 18 Eylülde oldum. Çok uykum geldi bugün,sürekli uyuyasım var. Benimde sancılarım arttı,bir de göğsümde hassasiyet var. Bence piskolojik ,yinede paylaşalım burdan.
Kesinlikle bende 16.gün falan test yapmayı düşünüyorum eğer regl olmazsam Salı günü falan yaparım inşallah olmuştur yaValla ben sakince bekliyorum çünkü kafayı yeme zamanım gelmedişimdi test yapsam da pozitif çıkacağı için umursamıyorum açıkçası
İnşallah kuşum keşke hiç düşünmeden geçirebilsek şu 14-15 günü yaKesinlikle bende 16.gün falan test yapmayı düşünüyorum eğer regl olmazsam Salı günü falan yaparım inşallah olmuştur ya
Ne gibi belirtilerin var neler hissediyorsun benim iğne olduğum günden beri kaşık agrım var özellikle sabahları çok oluyor bide bu sabah ilk defa mide bulantısı oldum ve şiddetli sancilandim kipirdayamadim korktum 20 eylul de oldum iğne acaba tutunuyor mu anca mi çatlıyor ki ya?Sakin olalım,bende 18 Eylülde oldum. Çok uykum geldi bugün,sürekli uyuyasım var. Benimde sancılarım arttı,bir de göğsümde hassasiyet var. Bence piskolojik ,yinede paylaşalım burdan.
iğneden sonrada büyeyebiliyor yanı ben dırek çatlıyo zannedıyodum 18mm ade vuruluyo yazıyoda bakalım nasıp kismet artık yarın gıdıcem vurucam derse vurur vurmazsada cuma gunu vuru hayırlısıyla :)Yumurtanın çatlaması 36 saat sürüyor ve o sürede büyür. Korkma sen
Bunun fiyatı nedirHerkese merhaba hanımlar ben15 Eylül saat 13:00 de iğnemi vuruldum (Ovıtrelle) iğneyi bulmam çok zordu ama buldum bugün tam 1 hafta oldu . İğne günü dahil 3 gün değerlendirdim bugün doktor kontrolüm vardır yumurtanın çatladıgını söyledi . Sizde durumlar nasıl ? Yada çatlatma iğnesi ike hamile kalan arkadaşlarımız varsa yazın umut olun bize iğneden önce 5gün sabah akşam femera kullandım toplamda 4 tane yumurtam gelişmişti çatlamayı da gördüm . İki gündür sadece adet oluyormuşum gibi bir belirtim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?