Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun daha çok taze bebişin tutunsun inşallahDostlarım 25 Eylül de dondurulmuş çift embriyo transferim oldu , Eylül ayında transferi olanlar ne haldesiniz belirtiler neler yaşadınız ?
5BB kalitede idi
Ay evet transfer öncesi 2 gün önce yani bende başladı sonra 3. Günde anca azaldı aşırı gaz çıkartıyordumMerhaba canım öncelikle hayırlı olsun daha çok taze bebişin tutunsun inşallahbende 18 eylülde oldum çift embriyo 9. Gün idrar testinde çift çizgiyi gördüm şükür bakalım Salı günü kan vereceğim heyecanlı geçiyor şimdilik sizler nasılsınz
ilk günler gaz olabiliyor ben çok yaşadım onu
![]()
Çok sevindim sizin adınıza darısı benim gibi bekleyenlerin başına inşallahMerhaba canım öncelikle hayırlı olsun daha çok taze bebişin tutunsun inşallahbende 18 eylülde oldum çift embriyo 9. Gün idrar testinde çift çizgiyi gördüm şükür bakalım Salı günü kan vereceğim heyecanlı geçiyor şimdilik sizler nasılsınz
![]()
3.günede rahim kasılması seğirme gibi sanki nabzın orada atıyor gibi yaşadınız mı böyle bir şeyMerhaba canım öncelikle hayırlı olsun daha çok taze bebişin tutunsun inşallahbende 18 eylülde oldum çift embriyo 9. Gün idrar testinde çift çizgiyi gördüm şükür bakalım Salı günü kan vereceğim heyecanlı geçiyor şimdilik sizler nasılsınz
![]()
3.günede rahim kasılması seğirme gibi sanki nabzın orada atıyor gibiMerhaba canım öncelikle hayırlı olsun daha çok taze bebişin tutunsun inşallahbende 18 eylülde oldum çift embriyo 9. Gün idrar testinde çift çizgiyi gördüm şükür bakalım Salı günü kan vereceğim heyecanlı geçiyor şimdilik sizler nasılsınz
![]()
Bende yeni yeni azalmaya başladı 10. Günümde daha biraz sürebilir gaz sorunu herkezde olabiliyor sadece evde kaçacak yer arıyor insan eşinin yanındaAy evet transfer öncesi 2 gün önce yani bende başladı sonra 3. Günde anca azaldı aşırı gaz çıkartıyordum
İnşallah sizde güzel haberi alırsınız belimin ortası çok ağrıyordu ilk 5 gün sonrasında uyku problemi yaşadım kasık ağrısı da eklendi şimdilik bu var göğüs dolma yaşamadım daha ucunda hassasiyet var dokunamıyorumÇok sevindim sizin adınıza darısı benim gibi bekleyenlerin başına inşallah
Belirtileriniz nelerdi peki
Bel ağrısı bende de oluyor ara sıra pozisyon değiştiriyorumİnşallah sizde güzel haberi alırsınız belimin ortası çok ağrıyordu ilk 5 gün sonrasında uyku problemi yaşadım kasık ağrısı da eklendi şimdilik bu var göğüs dolma yaşamadım daha ucunda hassasiyet var dokunamıyorum
Benim daha 4.gün ama göğüste hassasiyet yok henüzİnşallah sizde güzel haberi alırsınız belimin ortası çok ağrıyordu ilk 5 gün sonrasında uyku problemi yaşadım kasık ağrısı da eklendi şimdilik bu var göğüs dolma yaşamadım daha ucunda hassasiyet var dokunamıyorum
Şimdi olmaması normal 8-9 gün sonra başladı bende kasık ağrısı canım aslında imsan belirti aramayacak diyorlar çünkü ilaçlar ve özellikle progestan yapıyor uyuyup gece 5 de ayaklanıyordum birden bire 4-5 gün sürdü böyleBenim daha 4.gün ama göğüste hassasiyet yok henüz
Kasık ağrısı da olmadı
Ay bende öyleyim 6 da falan uyanıyorum tekrar dalmak zor oluyor vsŞimdi olmaması normal 8-9 gün sonra başladı bende kasık ağrısı canım aslında imsan belirti aramayacak diyorlar çünkü ilaçlar ve özellikle progestan yapıyor uyuyup gece 5 de ayaklanıyordum birden bire 4-5 gün sürdü böyle
Bunlarda belirti oluyor canım uyku düzeni bozuluyor hayırlısyla inşallahAy bende öyleyim 6 da falan uyanıyorum tekrar dalmak zor oluyor vs
Belirtim yok zaten hiç erken sanırım
Testi 4 Ekim de istedi hoca benden
Selam.. aynı gün transfer olmuşuz belirti ararken denk gelmek güzel oldu. Tek embriyo dondurulmuş 3. Gün olacaktı merkezde çift dondurulmuş çözüldü 5. Güne gitmesi beklendi derken 25 Eylül transfer tarihimdi ve ilk tüp bebek denemesi. Dün 4. Günde bıçak saplanır gibi oldu bir kez, başka belirtim yok .. umarım bebişlerimiz bizimledirDostlarım 25 Eylül de dondurulmuş çift embriyo transferim oldu , Eylül ayında transferi olanlar ne haldesiniz belirtiler neler yaşadınız ?
5BB kalitede idi
Benimde 3.gün çözdürüldü 5 e gitti canımSelam.. aynı gün transfer olmuşuz belirti ararken denk gelmek güzel oldu. Tek embriyo dondurulmuş 3. Gün olacaktı merkezde çift dondurulmuş çözüldü 5. Güne gitmesi beklendi derken 25 Eylül transfer tarihimdi ve ilk tüp bebek denemesi. Dün 4. Günde bıçak saplanır gibi oldu bir kez, başka belirtim yok .. umarım bebişlerimiz bizimledir
Çok gaz oldu bende ilaçlardan sanırım transfer öncesinde başladı bu bende çünkü , bazen gün içinde adet ağrısının başlayacak gibi bi Ağrı olup gidiyor beni üzmeyen ağrı şiddeti 10 üzerinden 3 versem yeridirSelam.. aynı gün transfer olmuşuz belirti ararken denk gelmek güzel oldu. Tek embriyo dondurulmuş 3. Gün olacaktı merkezde çift dondurulmuş çözüldü 5. Güne gitmesi beklendi derken 25 Eylül transfer tarihimdi ve ilk tüp bebek denemesi. Dün 4. Günde bıçak saplanır gibi oldu bir kez, başka belirtim yok .. umarım bebişlerimiz bizimledir
Evet transfer öncesi bende de bu şekildeydi sonrası için bol su ve gaz yapmayacak şekilde beslenmeye çalışıyorum. Şuan iyi gidiyor ama tabi insan belirti arıyorÇok gaz oldu bende ilaçlardan sanırım transfer öncesinde başladı bu bende çünkü , bazen gün içinde adet ağrısının başlayacak gibi bi Ağrı olup gidiyor beni üzmeyen ağrı şiddeti 10 üzerinden 3 versem yeridir
Merhaba canım hayırlı olsun ınsallah ılk denemenmı acaba neden çift verdıler bırde ıkısıde 5 bb mıBenimde 3.gün çözdürüldü 5 e gitti canım
Test için 7 Ekim tarihi verildi bana zaten regl günüm de 6 EkimAy bende öyleyim 6 da falan uyanıyorum tekrar dalmak zor oluyor vs
Belirtim yok zaten hiç erken sanırım
Testi 4 Ekim de istedi hoca benden
Bnmde tek göğüsler Hassaslti dokunmdn sizliyor yaŞimdi olmaması normal 8-9 gün sonra başladı bende kasık ağrısı canım aslında imsan belirti aramayacak diyorlar çünkü ilaçlar ve özellikle progestan yapıyor uyuyup gece 5 de ayaklanıyordum birden bire 4-5 gün sürdü böyle