• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı transfer oldum

Bende 25 eylulde transfer oldum belirt var mi yok mu bilmiyorum adetten onceki gibi sisliginiz oldu mu sizin de benim gobegim su toplar simdi bugun oyle tek ben degilim demi boyle olan
Benim iğnelerden dolayı göbek deliğimin olduğu bölgede şişlik var. Normalmiş bu iğneler bittikten sonra geçiyormuş. Sizin de öyle bir şey mi.

Benim iğnelerden dolayı göbek deliğimin olduğu bölgede şişlik var. Normalmiş bu iğneler bittikten sonra geçiyormuş. Sizin de öyle bir şey mi.
Benim adet oncesi gobegimde su turulum olur oyle bi sislik idrar azalmasindan da anliyorum da ben onu odem var yani

Göbekten iğne kullanıyorsanız normal bir durum bence. Şişlik yapıyor çünkü dediğim gibi.
Bende de şişlik oldu ama iğneler e bağlıyorum çünkü kolay değil 15-20 güne geldi iğne yapıyoruz sürekli sabah akşam

Bende 25 eylulde transfer oldum belirt var mi yok mu bilmiyorum adetten onceki gibi sisliginiz oldu mu sizin de benim gobegim su toplar simdi bugun oyle tek ben degilim demi boyle olan
Hayırlısı olsun inşallah
Başka belirtiniz var mı ? Kan ne zaman dedi doktorunuz ?
Adet tarihi normalde ne zaman

Bende de şişlik oldu ama iğneler e bağlıyorum çünkü kolay değil 15-20 güne geldi iğne yapıyoruz sürekli sabah akşam
Evet birde benim taze transfer. Neredeyse bir aydır iğne kullanıyorum günde 3 adet. Hamilelikte de bir süre devam ediyor. Geçer elbet bu günler🥹

Hayırlısı olsun inşallah
Başka belirtiniz var mı ? Kan ne zaman dedi doktorunuz ?
Adet tarihi normalde ne zaman
Normal adet tarihim 4 5 gun sonra oluyor 6-7 ekim filan. Test gunu de 7 ekim baska belirt var diyemem boyle aman aman ilaclardan kaynakli zaten hassaslik var vucudumuzda

Back
X