eylül ayına hamile girmek isteyenler?

Son iki aydır yumurtlamamda sıkıntı vardı adet görmüyordum ama bu ay ilaçta kullanıyorum bakalım bu ay olmazsa bile önümüzdeki ay kısmetse rabbim nasip eder inşallah,rabbim hepimize dileyen herkese bahşetsin bu güzelliği :)
Amin canım Allah muradımızı versin, tüm bekleyenlere versin :)

Üye
Yeni
Mrb hanımlar ben 23 haziran adet oldum bugün 11 Ağustos daha adet olmadım eve iki kez idrar testi yaptım. Sonuç negatif 4 Ağustos hastaneye gittim doktor küçük bir kese olduğunu ve çıkmakta zorluk çektiğini söyledi kan verdim sonuç gebelik yok. Regl olman için ilaç vereyim yada istersen 10 gün bekle dedi. Ben bekliyorum. Göğüslerim 2 haftadır çok hassas uçları dik ve
etrafı koyulasmis. Akintimda var.

Üye
Yeni
Mrb hanımlar ben 23 haziran adet oldum bugün 11 Ağustos daha adet olmadım eve iki kez idrar testi yaptım. Sonuç negatif 4 Ağustos hastaneye gittim doktor küçük bir kese olduğunu ve çıkmakta zorluk çektiğini söyledi kan verdim sonuç gebelik yok. Regl olman için ilaç vereyim yada istersen 10 gün bekle dedi. Ben bekliyorum. Göğüslerim 2 haftadır çok hassas uçları dik ve
etrafı koyulasmis. Akintimda var.
Geç döllenme olmuştur belki hemen ilaç kullanma, inş hamilesindir canım , hayırlısı olsun

ben ben ben :halay:
hemen bugünden başladım hesaplamalara falan. ne demişler Allah boş duranı sevmez:KK76: inşallah bu ay başarı olacağız. tüm bekleyenlere, isteyenlere dualarda yer verelim. özellikle hamiş anneler sizler de bizlerden esirgemeyin dualarınızı sizin duanız çok kıymetli:anneadayı:

hadi bakalım bu sefer zafer bizim bu postun altında güzel haberlerimizi paylaşacağız inşallah:sampiyon:
İnşaallah guzel haberlerinizi aliriz.Rabbim
İsteyen herkese nasip etsin.Benim hic
Umudum yoktu 8 yıl olmustu evleneli kendiliginden oluverdi.Hala şaşkınım bu guzel şaşkınlığı hepinize yasatsin Allah'im

Topigin hayirli olsun cnm.bende pkoyum 2kere asilama oldum nasib olmadi.adetimi kendim olamiyorum..inogolic combi be seker hapi iciyorum.Rabbim vesile kilar ins.

Geç döllenme olmuştur belki hemen ilaç kullanma, inş hamilesindir canım , hayırlısı olsun
Bugün adet oldum ve parça parça döküldü az önce başka bir yazı okudum benim dişim ağrıyordu 250 mg antibiyotik yemisttim ondanmış bu gecikme bu ayda hamile kalamadım neyse hayırlısı.

Merhaba kızlarrrrr ben de Allahın izniyle hamiş olmak istiyorummmmm :halay: eylülde iki yıllık evli olacağız 4 aydır istiyoruz inşallah evlilik yıldönümümüzde güzel haberler almak istiyorum...Testlerimizi yaptırdık ben de bi problem yok çok şükür ... forumu takip ediyordum eşimin sperm testinin ilkinde sperm azlığı çıkmıştı ve doktorum direkt aşılama yapcaz dedi:KK61: cok uzuldum sonra ikinci teste kadar Keçiboynuzu kürü ve Çakşır kökü suyu uyguladık veeee sonuç 2.5 katı sperm oluştu :halay:Şimdi hiçbişi yapmıcaz sadece çalışmalara devam ... rabbim isteyen herkesi evlatsız bırakmasın...Hep destek tam destek :anneadayı::KK46:

İnşaallah guzel haberlerinizi aliriz.Rabbim
İsteyen herkese nasip etsin.Benim hic
Umudum yoktu 8 yıl olmustu evleneli kendiliginden oluverdi.Hala şaşkınım bu guzel şaşkınlığı hepinize yasatsin Allah'im
Amin canım inşallah :)

Back
X