Eylül ayına zayif girelim :)) 1 aylık serüven başlıyor

Hello everybody :D

Kızlar sabah yumurtalı, peynirli, yulaflı kurabiyelerimi yedim.

Öğlen çorba ve 1 hamburger köftesi

N nscckts naptın tüm gece? M Mitsuomi kadında bir tek kol ve bacak kası çok seksi bence...hani kol üst kol 3 boğum oluyor ya, o bir de bacağa bakınca yandan uzunlamasına bir çizgi oluyor, o.

Zaten kadın için kas yapmak çok zor, kimse spor yaparken aman aşırı kaslanırım diye korkmasın :KK45:

Hello everybody :KK70:

N nscckts naptın tüm gece? M Mitsuomi kadında bir tek kol ve bacak kası çok seksi bence...hani kol üst kol 3 boğum oluyor ya, o bir de bacağa bakınca yandan uzunlamasına bir çizgi oluyor, o.

Zaten kadın için kas yapmak çok zor, kimse spor yaparken aman aşırı kaslanırım diye korkmasın :KK45:
once kayınvalıdemlere gıttık sonra esımle ben cay ıcın kalkıp gec saate kadar bı yerde cafede oturduk menengıc kahvesı cay falan ıctık
sonra gece parka gıttık yuruduk gece yuruyusu :D eve gelmemız yarım saat surdu yanı parktan 1 bucuk gıbı falan cıkmıstık

54a75e35b1035_-_elle-jennifer-aniston-arms-h.jpg
böyle kolum olsa hayır demem ;)

once kayınvalıdemlere gıttık sonra esımle ben cay ıcın kalkıp gec saate kadar bı yerde cafede oturduk menengıc kahvesı cay falan ıctık
sonra gece parka gıttık yuruduk gece yuruyusu :KK70: eve gelmemız yarım saat surdu yanı parktan 1 bucuk gıbı falan cıkmıstık
maşallah canım size ya, çok uyumlu bir çiftsiniz ne güzel. Çoğu adam o saatler ya 3. uykusunda ya tv karşında oluyor :KK48:

böyle kolum olsa hayır demem :KK66:
bende cok sevıyorum bu kolu :)

maşallah canım size ya, çok uyumlu bir çiftsiniz ne güzel. Çoğu adam o saatler ya 3. uykusunda ya tv karşında oluyor :KK48:
ya aslında benım herıfcanda oyle sureklı horlama time seklınde yasar :D ben sıkılıyoruuummm ! seklınde ufak bır cınnet herseyı cozuyor :D

:KK70: :KK70: he he cinnet timee
hava mıs gıbı herkes dısarda kıs gelecek kapıda az kalmıs bızım evde oturmamız ayıp olmalı ıle basladım guzel guzel
en son agzımdan kopukler cıkıyordu :D :D :D
o oldu sanırım bu bıze 1 yıl yeter arada bır yapmak gerek :D

hava mıs gıbı herkes dısarda kıs gelecek kapıda az kalmıs bızım evde oturmamız ayıp olmalı ıle basladım guzel guzel
en son agzımdan kopukler cıkıyordu :KK70: :KK70: :KK70:
o oldu sanırım bu bıze 1 yıl yeter arada bır yapmak gerek :KK70:
Her türlü taktik bu topikte. Nasıl kilo verilir, nasıl sağlıklı yemek hazırlanılır, nasıl koca dize getirilirr :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Hello everybody :KK70:

böyle kolum olsa hayır demem :KK66:
Su fena degil :D
Yani sıkı olsak yeter Sam kasli olmaya gerek yok ben oyle istiyorum:D
Bi basen bi kol nefret ediyorum ya sisman sisman
bende cok sevıyorum bu kolu :)

ya aslında benım herıfcanda oyle sureklı horlama time seklınde yasar :KK70: ben sıkılıyoruuummm ! seklınde ufak bır cınnet herseyı cozuyor :KK70:
Hahhahh ne fenasin yaa:D cinnet hee nisadan tüyolar:D
Büyük temizlik ne zaman bilmiyorum ama tırsmıyor değilim
Bu arada pizza yapti annem ama ben yemedim:)))
İyiki yememissin canim:)
Az kaldi dimi bayram temizligine:@
Kafami kuma sokasim var :D

M Mitsuomi Kızkardeşimin az önceki lafindan sonra asla yemem
Teyzemlerin yanında küçük düşürdü beni kilo verdim diyor ama zerre vermedi veremez dedi gülerek sofradan yarım kalktım
Sen 1-2 aya onlarin agzinin payini verirsin inaniyorum ben sana:)

Back
X