Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar geri sayımımızı başlatalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mimoza__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
497
301
103
Merhaba arkadaşlar eylülde aşılama için ilaca başlayacağım benim gibi olan arkadaşları süreçlerimizi beraber takip etmek için burada bekliyorum:)

Merhaba. Biz tüp bebek tedavisi sonucunda meleğimizin müjdesini aldık. Darısı tüm isteyenlerin başına. Tedavi sürecinde artan Ganol-f 900 ml lik enjeksiyon kalemi 2 kutu uyguna verilecektir ihtiyacı olan mesajla ulaşabilir. 2kutu harici kalan yarım kutuyu da hediye edeceğiz.

Bende Eylül’de aşılama yaptırmayı düşünüyorum adet olmayı bekliyorum sanırım 8-9 Eylül gibi olacak ondan sonra süreç başlıcak işte

Bende Eylül’de aşılama yaptırmayı düşünüyorum adet olmayı bekliyorum sanırım 8-9 Eylül gibi olacak ondan sonra süreç başlıcak işte
Aynen ben de regl bekliyorum aynı tarihlerdeymiş günümüz buradan süreçlerimizi paylaşırız o zaman inşaallah hayırla sağlıkla gelir bebişlerimiz bize bu arada ilk aşılama mı?

Merhaba herkese 2olumsuz aşılama sonu çok şükür tüp bebekle hamile kaldım 2aylık hamileyim tedavimden kalan 2kutu 450gonal f bulunuyor tedavi düşünen özelden ulaşabilir istnbuldım kızlar. Rabbim gönlününZn muradını versin inş

Merhaba herkese 2olumsuz aşılama sonu çok şükür tüp bebekle hamile kaldım 2aylık hamileyim tedavimden kalan 2kutu 450gonal f bulunuyor tedavi düşünen özelden ulaşabilir istnbuldım kızlar. Rabbim gönlününZn muradını versin inş
Ne kadar tuttu tüp bebek masrafları canım

Mrb bende Eylül 10 adet günüm. Bu ay aşılama yaptırmayi düşünüyorum bizde sorun vajinismus daha önce iki kez aşılama yaptım aşılama sonrası troidimin çok yüksek olduğunu farkettim aşılama öncesi doktor bakmadığı için ihmale geldi diye düşünüyorum.

İnşallah canım ben aslında yaptırmak istemiyorum ama şuan için yapabileceğim başka birşey yok
Ben de hiç istemezdim ama neredeyse 1 buçuk yıl olacak bebek için uğraşıyorum ama maalesef olmadı yapmadığım şey de kalmadı en son hsg çekildim ve hiçbir sorun yok yani sebepsiz diyorlar ama sebebi bulunamıyor demek daha doğru bence... Sizin herhangi bi sebebi var mı olmamasının ve ne kdrdr istiyorsunuz?

Mrb bende Eylül 10 adet günüm. Bu ay aşılama yaptırmayi düşünüyorum bizde sorun vajinismus daha önce iki kez aşılama yaptım aşılama sonrası troidimin çok yüksek olduğunu farkettim aşılama öncesi doktor bakmadığı için ihmale geldi diye düşünüyorum.
hayırlısı olsun aşılama konusunda bizden tecrübelisin o halde inşaallah bu kez olur

Merhaba. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bende Bu hafta içi adet olurum. Pkos olduğum için gününü çok kestiremiyorum. Sonrasında doktora gidip aşılama talep edeceğim. Acaba aşılama fiyatları nasıldır? Bilgili olan var mı?

Canım her yerde farklı ücretler şehirden şehire değişiyor ama ortalama 1000 2000 arası hep duydum sen nerelisin?

Ben de Batman’da ilaçlar hariç mikroçipli aşılamayı 1300e yaptıracağım normal aşılama da ilaçlar hariç 1020 denildi muhtemelen orada da bu civarlardadır
Canım bende Diyarbakır daym burada mikrocipli aşılama bulamadim normal aşılama dan farkı ne acaba?

Back
X