Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ben de regl bekliyorum aynı tarihlerdeymiş günümüz buradan süreçlerimizi paylaşırız o zaman inşaallah hayırla sağlıkla gelir bebişlerimiz bize bu arada ilk aşılama mı?Bende Eylül’de aşılama yaptırmayı düşünüyorum adet olmayı bekliyorum sanırım 8-9 Eylül gibi olacak ondan sonra süreç başlıcak işte
Evet inşallah ilk ve son olur hayırlısı olsunAynen ben de regl bekliyorum aynı tarihlerdeymiş günümüz buradan süreçlerimizi paylaşırız o zaman inşaallah hayırla sağlıkla gelir bebişlerimiz bize bu arada ilk aşılama mı?
Ne kadar tuttu tüp bebek masrafları canımMerhaba herkese 2olumsuz aşılama sonu çok şükür tüp bebekle hamile kaldım 2aylık hamileyim tedavimden kalan 2kutu 450gonal f bulunuyor tedavi düşünen özelden ulaşabilir istnbuldım kızlar. Rabbim gönlününZn muradını versin inş
İnşaallah hayırla sağlıkla öyle olur benim de ilk...Evet inşallah ilk ve son olur hayırlısı olsun
İnşallah canım ben aslında yaptırmak istemiyorum ama şuan için yapabileceğim başka birşey yokİnşaallah hayırla sağlıkla öyle olur benim de ilk...
Ben de hiç istemezdim ama neredeyse 1 buçuk yıl olacak bebek için uğraşıyorum ama maalesef olmadı yapmadığım şey de kalmadı en son hsg çekildim ve hiçbir sorun yok yani sebepsiz diyorlar ama sebebi bulunamıyor demek daha doğru bence... Sizin herhangi bi sebebi var mı olmamasının ve ne kdrdr istiyorsunuz?İnşallah canım ben aslında yaptırmak istemiyorum ama şuan için yapabileceğim başka birşey yok
hayırlısı olsun aşılama konusunda bizden tecrübelisin o halde inşaallah bu kez olurMrb bende Eylül 10 adet günüm. Bu ay aşılama yaptırmayi düşünüyorum bizde sorun vajinismus daha önce iki kez aşılama yaptım aşılama sonrası troidimin çok yüksek olduğunu farkettim aşılama öncesi doktor bakmadığı için ihmale geldi diye düşünüyorum.
İnşallah canım teşekkür ederim sizinde ilk ve son olur inşallahhayırlısı olsun aşılama konusunda bizden tecrübelisin o halde inşaallah bu kez olur
İnşaallah çok teşekkürler...İnşallah canım teşekkür ederim sizinde ilk ve son olur inşallah
Elazığdayım ben. Rabbim bi kolaylık versin hepimizeCanım her yerde farklı ücretler şehirden şehire değişiyor ama ortalama 1000 2000 arası hep duydum sen nerelisin?
Amin canım aminElazığdayım ben. Rabbim bi kolaylık versin hepimize
Ben de Batman’da ilaçlar hariç mikroçipli aşılamayı 1300e yaptıracağım normal aşılama da ilaçlar hariç 1020 denildi muhtemelen orada da bu civarlardadırElazığdayım ben. Rabbim bi kolaylık versin hepimize
Canım bende Diyarbakır daym burada mikrocipli aşılama bulamadim normal aşılama dan farkı ne acaba?Ben de Batman’da ilaçlar hariç mikroçipli aşılamayı 1300e yaptıracağım normal aşılama da ilaçlar hariç 1020 denildi muhtemelen orada da bu civarlardadır