Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ben eylül ayında asilama yaptırmıştım ve tutmamıştı 2.5 yıldır bebeğimiz olmuyor ve asilama sonrasi ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım yine tutmadı ve kimse bilhassa asilama yapan doktorum bile benden istememesine rağmen ben rahim filmi çektirdim. Bilin bakalım sonuç ne cıktı 2 tup de kapali. Şimdi ben neye yanayım döktüğüm paralara mi, aldığım hormonlara mi, kırılan umuduma mi, gittiğim 5 ayrı doktorun da rahim filminden bahsetmemesine mi. O kadar kötüyüm ki kızlar LÜTFEN EĞER AŞILAMA YAPTIRACAKSANIZ ASLA RAHIM FILMI CEKILMEDEN YAPTIRMAYIN
O doktorlara yazıklar olsun. Sağlığımızı emanet ettiğimiz insanların böyle bir hata yapmaması lazım. Neyse Allahtan sen bilinçli davranmışsın. Peki ameliyat olacağını söylemişsin nasıl geçti?

O doktorlara yazıklar olsun. Sağlığımızı emanet ettiğimiz insanların böyle bir hata yapmaması lazım. Neyse Allahtan sen bilinçli davranmışsın. Peki ameliyat olacağını söylemişsin nasıl geçti?
Canım çarşamba ameliyat oldum yani bugün 2.günüm tüplerim açıldı şükürler olsun ki sezeryan dikisimde potluk varmış o duzeltildi parça varmış alındı rahmimde şekil bozukluğu varmış düzeltilmiş yani doktorumdan Allah razı olsun ki başarılı bir iş çıkarmış 2 aya kadar rahim kendini toplar dedi gebe kalmamak için neden yok dedi artık gerisi Rabbimin takdiri. 10 gün sonra dikişlerim alınacak ve ameliyatı izletecek doktorum

Canım çarşamba ameliyat oldum yani bugün 2.günüm tüplerim açıldı şükürler olsun ki sezeryan dikisimde potluk varmış o duzeltildi parça varmış alındı rahmimde şekil bozukluğu varmış düzeltilmiş yani doktorumdan Allah razı olsun ki başarılı bir iş çıkarmış 2 aya kadar rahim kendini toplar dedi gebe kalmamak için neden yok dedi artık gerisi Rabbimin takdiri. 10 gün sonra dikişlerim alınacak ve ameliyatı izletecek doktorum
Senin adına çok sevindim canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla hamile kalır bebeğini kucağına alırsın yani bu kadar sorun varken aşılama yapılması çok saçma olmuş yazık değil mi zamana vücuda giden paralara doktorların hiç umrumda değil

Çok geçmiş olsun canım, ameliyatının iyi geçmesine sevindim, en kısa zamanda sağlına kavuşmanı diliyorum.

Senin adına çok sevindim canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla hamile kalır bebeğini kucağına alırsın yani bu kadar sorun varken aşılama yapılması çok saçma olmuş yazık değil mi zamana vücuda giden paralara doktorların hiç umrumda değil
Aynen öyle canım boşa hem param hem umudum tükendi ama vardır bunda da bir hayır. Allah hepimizin gönül muradını versin inşallah

Merhabalar, ben de 2 aydır klomen kullanıyorum, bu ay aşılama açılmış,yapılacaktı, 5 yumurtam oluşmuş, çoğul gebelik riski olur diye aşılama yapmadılar, catlatma iğnesi de vermediler, gün aşırı ilişki önerdiler. Benim gibi 5 yumurtasi oluşup hamile kalan var mı kendiliğinden, teşekkür ettim kızlar.
Sonucunuz ne oldu bende aynı durumdayım şuan

Merhaba beninde sezeryan yerimde potluk varmis bu yuzden skar gebelik yasadim ve sonlandirildi bana da kapali ameliyatla duzelitrim dikisi dedi doktor siz hangi doktora gidip oldunuz ameliyatinizi acikmi kapali oldunuz

Merhaba beninde sezeryan yerimde potluk varmis bu yuzden skar gebelik yasadim ve sonlandirildi bana da kapali ameliyatla duzelitrim dikisi dedi doktor siz hangi doktora gidip oldunuz ameliyatinizi acikmi kapali oldunuz
Merhaba mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın ben kapalı ameliyat oldum Kayseri memorial hastanesinde oldum Semih Zeki hoca yapti

Merhaba mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın ben kapalı ameliyat oldum Kayseri memorial hastanesinde oldum Semih Zeki hoca yapti
Merhaba oncelikle gecmis olsun.ameliyat nasil geciyor agri sizi oluyormu sonda takiliyormu sonrasinda kac gune iyilestiniz gebelik dusunuyormusunuz cok soru sordum k.bakmayin tesekkurler simdiden

Back
X