Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende bu konuda çok dertliyim canım:KK43: 2 yıldan beri biraz bunaldım. Başlarda sıkıntı olmuyordu ama daha sonra yumurtlama günlerinde ya yorgun olduk ya eve geç geldik ya farklı sıkıntılarımız oldu ama yine de zoraki değerlendirdik. Eşime çok belli etmesemde sonuçta birlikte olmaktan soğudum. Ve benim genital bölgemde ceviz büyüklüğünde bartolin kisti var. İlişkiden sonra vajinanın kendini toparlaması için 1 hafta flan geçmesi gerekiyor. 2 günde bir ilişki olunca sonrasında bartolin kistim iyice şişiyor hafif kanamalar oluyor. Doktorlar bile bu şekilde nasıl ilişki olduğunu soruyor. Sizde bir gün ara verin o şekilde yapın canım. O ara verdiğimiz bir gün bana ilaç gibi geliyor:) Sizede iyi gelir umarım. Bu süreç evliliği derinden etkileyen bir durum. O yüzden bana en kestirme yol artık tüp bebekmiş gibi geliyor.
Canım kisti alamıyorlar mi ay çok uzuldum Allah yardımcın olsun canım benim için de adet günleri bazen bayram gibi oluyor kaygısız tasasız gunler:)

Yani gerçekten bazı doktorları anlamıyorum, bir doktor böyle bir hata yapmamalı. Rahim filminden korkma canım aşılamadan hiç bir farkı yok ve bence çok fazla bekletme. Varikosel ileri düzeyde değilse o şekilde ağrı yapmaz canım ya. Farklı bir üroloğa görünün derim. Eşinin spermlerinde sorun yoktu ama değil mi?
Sorun yoktu değerler tamamen düzelmişti canım ama asilamadan 10 gun sonra sperm testi yapıldı morfoloji yüzde 2 cıktı ama erken yapılmış diyen oldu. Sanırım eşim de sperm dna hasar testi yaptıracak. Ben de bu ay dinleneyim obur ay gebelik olmazsa rahim filmi için gideceğim bakalım

Canım kisti alamıyorlar mi ay çok uzuldum Allah yardımcın olsun canım benim için de adet günleri bazen bayram gibi oluyor kaygısız tasasız gunler:)
6 yıldan beri bu kist var bende canım baya alıştık birbirimize:) Narkoz korkumdan ameliyat olamadım. Eğer tüp bebek olursa doktor yumurta toplama sırasında bu kisti de alalım diyor bende öyle düşünüyorum. Biran önce hamile kalsakta her günümüz bayram olsa:)

6 yıldan beri bu kist var bende canım baya alıştık birbirimize:) Narkoz korkumdan ameliyat olamadım. Eğer tüp bebek olursa doktor yumurta toplama sırasında bu kisti de alalım diyor bende öyle düşünüyorum. Biran önce hamile kalsakta her günümüz bayram olsa:)
Inşallah canım benim en kısa zamanda rabbim kucağını doldursun. Inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bu ay haberi alırsın canim

Merhabalar hanımlar rabbim öncelikle hepimizin kalbine göre nasip etsin.Benkm de bugün asilamamin 12. gunu ama hafif hafif sol tarafimda kasigimda batmalar hissettim yarin insalalh test yapmayı düşünüyorum sizde kasigimdaki batma ne anlama geliyor çünkü gebelik de adet de aynı belirtileri içeriyor bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz🙏👼

Merhabalar hanımlar rabbim öncelikle hepimizin kalbine göre nasip etsin.Benkm de bugün asilamamin 12. gunu ama hafif hafif sol tarafimda kasigimda batmalar hissettim yarin insalalh test yapmayı düşünüyorum sizde kasigimdaki batma ne anlama geliyor çünkü gebelik de adet de aynı belirtileri içeriyor bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz🙏👼
Merhaba, test yaptınız mı sonuç nedir acaba

Hadi hayirli sonuclarla gelin insallah. Bekliyoruz🙏

Merhaba kızlar,
Bugün aşılama sonrası 12.gün. Sizce test için erken mi? 12.günde idrarda pozitif gören var mı?

Merhaba test yaptınız mı

Kızlar günaydınn ❤️
3 aylık tedavi sonunda gebeyim 🥰 nasıl mutluyum anlatamam sonucu evde testle öğrendim. Eşime söylemek için elimle testle banyodan çıktım ama hıçkıra hıçkıra ağlamaktan ilk bi kaç dk bişey diyemedim. Allahım hepimize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah. Bir aydır yazmıyordum o yüzden baştan özet geçeyim. Nisan ayında 10 haftalık bir düşüğüm oldu kalbi durdu. Daha 4 aylık evli olduğumuz ve beklemeden gebe kaldığım için yine olur olur dedik teselli ettik kendimizi. Genetik araştırmada kanımda protein c aktivasyonuna bağlı pıhtılaşma çıktı. Gebe kalınca kan sulandırıcı kullanmam gerekiceğini öğrendim. Temmuzda drumla planlı gebelik planlayalım dedik. 36 yaşındayım çok zaman geçmesin dedik. Günlük 150 birimlik gonalf kullanmaya başladım. 9 gün sonra 3 yumurtam oldu. Ovitrelle kullandık tavsiye edilen ilişki çizelgesine uyduk ama olmadı. Drum hem yine aynı tedaviyi uygulayalım ama hem de eşinden spermiogram testi isticem dedi. Test sonucunda morfoloji %2 total sperm 22milyon ileri hızlı%0 hızlı %28 çıktı. Bu değerlerle ilk gebeliğimin büyük şans olduğunu öğrendik tabi moraller bozuldu. O ay ki tedavimde negatif sonuçlandı. 3. Ay aşılama yapalım dedi dr um. Öncelikle psikolojimin iyi olması gerekiyodu ama ben yıkılmış gibiydim. Topla dedim kendimi düşünmemeye çalıştım çok fazla bunda da olmıcak haziran da tüp yaptırırız vs gibi düşünüyodum. Drum 2. Aşılamayı yapmam bu değerlerle olmaz ise demişti. Yine gonalf ovitrelle kullandım. 35. Saatte aşılamam yapıldı. Sıfır his oldu hatta şaşırdım nasıl hiç mi hissetmicektim diye panik yapmama değmedi. 27 ekimde aşılama oldu 6 ekimde dayanamadım erken gebelik test yaptım negatif çıktı aman yine olmadı dedim. Dün sabah tekrar yapalım dedik ve o minnacık çizgi 🥰 arkasından predictör aldık hemen. Ptesi kan da bakılıcak tedaviye başlanıcak pıhtılaşma için. Rabbim herkese nasip etsin inşallah 😘

Eklentiler

• F85D5F5E-42DF-4FAC-B95E-9C43F6D84CD0.webp
    F85D5F5E-42DF-4FAC-B95E-9C43F6D84CD0.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 28
  • 3AF0E7B4-8544-4AC7-9ADC-ADB07EF9ED8C.webp
    3AF0E7B4-8544-4AC7-9ADC-ADB07EF9ED8C.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar ben eylül ayında asilama yaptırmıştım ve tutmamıştı 2.5 yıldır bebeğimiz olmuyor ve asilama sonrasi ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım yine tutmadı ve kimse bilhassa asilama yapan doktorum bile benden istememesine rağmen ben rahim filmi çektirdim. Bilin bakalım sonuç ne cıktı 2 tup de kapali. Şimdi ben neye yanayım döktüğüm paralara mi, aldığım hormonlara mi, kırılan umuduma mi, gittiğim 5 ayrı doktorun da rahim filminden bahsetmemesine mi. O kadar kötüyüm ki kızlar LÜTFEN EĞER AŞILAMA YAPTIRACAKSANIZ ASLA RAHIM FILMI CEKILMEDEN YAPTIRMAYIN

Kızlar ben eylül ayında asilama yaptırmıştım ve tutmamıştı 2.5 yıldır bebeğimiz olmuyor ve asilama sonrasi ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım yine tutmadı ve kimse bilhassa asilama yapan doktorum bile benden istememesine rağmen ben rahim filmi çektirdim. Bilin bakalım sonuç ne cıktı 2 tup de kapali. Şimdi ben neye yanayım döktüğüm paralara mi, aldığım hormonlara mi, kırılan umuduma mi, gittiğim 5 ayrı doktorun da rahim filminden bahsetmemesine mi. O kadar kötüyüm ki kızlar LÜTFEN EĞER AŞILAMA YAPTIRACAKSANIZ ASLA RAHIM FILMI CEKILMEDEN YAPTIRMAYIN
Hatırlıyorum sizi, aynı ay ben de aşılama yaptırmıştım tutmamıştı, lütfen üzülmeyin hayırlısı bu şekildeydi belkide, çok iyi yapmışsınız kendiniz rahim filmi çektirmekle, bundan sonrasında sizin için güzel gelişmeler olacağına inanıyorum, inşallah güzel haberlerinizi alırız burdan da 🙏🏻

Hatırlıyorum sizi, aynı ay ben de aşılama yaptırmıştım tutmamıştı, lütfen üzülmeyin hayırlısı bu şekildeydi belkide, çok iyi yapmışsınız kendiniz rahim filmi çektirmekle, bundan sonrasında sizin için güzel gelişmeler olacağına inanıyorum, inşallah güzel haberlerinizi alırız burdan da 🙏🏻
Inşallah canım Allah hepimizin için hayırlı ve sağlıklı olani nasip etsin inşallah. Önümüzdeki ay ameliyatla açmaya çalışacaklar bakalım ne olacak

Nasıl 5 doktorda bunu sormaz ya, inan çok şaşırdım. Ruh halin kötüdür şimdi. Allah yardımcın olsun canım. Histereskopi yöntemi ile yapışıklıklar açılabiliyormuş. İnşallah seninde açılır🙏 en erken zamanda bebeğine kavuşman umuduyla 🌹🤲

Çok geçmiş olsun inş.bundan sonra hemen gebelik olur .Komşum yapturdı aşılamayı ilaç çok iyi geçti açık demiş size aşılama yapılırken ilaç verilmedimi dr anlamamışmı kapalı olduğunu

Back
X