Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
3 yıldır bekliyorum canım inşallah vardır
Rabbim daha fazla bekletmesin. İdrar testlerine güvenme canım beklemeye devam et kimisinin adetten 2 hafta gecikmeyle anca pozitifi görüyor. Sen yşne test yapmamıs gibi beklemeye devam kırmızıyı görmedikçe umut her zaman vardır.

kızlar ben de az önce kontrolüme gittim. 21-24 mm bir tane yumurtam gelişmiş sadece :) Gece çatlatma iğnemi yapıcam, cumartesi sabah da aşılama olucam. Rahim duvarı 9mm. Kalınlığı güzel ama üç katmanlı değil... bu konuda bilgisi olan var mı?
Zaten 1 yumurta 1 sperm içini ferah tut. Rahim kalınlığı konusunda bi bilgim yok ama progestan tarzı ilaç vermiştir yeterli görmese doktorun

Şöyle düşün doğduktan sonra ona seni ne zorluklarla doğurdum ben cümlesini rahatlıkla söyleyebilirsin :KK68: Pazar gününe kadar ohooo çook var zaten az bir şey kalmış kıvama gelmesi için son bir gayret:KK24:

Bende pazar aşılamamı oldum bekliyorum bakalım kısmetse haftaya pazar belli olur ne olduğu. Ama belirti falan hiçbir şey yok tabi ki:KK12:sadece bu sabah baya akıntım oldu anlamadım beyazımsı :kahve:
Yolu yarılamış sayılırsın. Takılma hiç bişeye herkesin vücudu farklı tepkiler veriyor. Pozitif olmaya devam 😁saglıkla tutunur bebişin insallah sana🤲

Zaten 1 yumurta 1 sperm içini ferah tut. Rahim kalınlığı konusunda bi bilgim yok ama progestan tarzı ilaç vermiştir yeterli görmese doktorun
Ben de öyle düşündüm canım :) kalınlığı gayet iyi ama 3 katmanlı değil dedi. onu ben de bilmiyorum içime kurt düştü :(

Rabbim daha fazla bekletmesin. İdrar testlerine güvenme canım beklemeye devam et kimisinin adetten 2 hafta gecikmeyle anca pozitifi görüyor. Sen yşne test yapmamıs gibi beklemeye devam kırmızıyı görmedikçe umut her zaman vardır.
Erken gebelik testi almıştım canım olsa çıkardı herhalde ya

Formda cok seyler okudum erken gebelik ve kaset testler hakkında yaz bak istersen. Sen nötr kal ve bekle bakalım Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah 🤲
Amin canım inşallah. Şimdi düğünlere falan yasak geldi ya bizim merkezlerde gelmez değil mi ben regli olana kadar kapanırsa diye de düşünmüyor değilim hani

Amin canım inşallah. Şimdi düğünlere falan yasak geldi ya bizim merkezlerde gelmez değil mi ben regli olana kadar kapanırsa diye de düşünmüyor değilim hani
Özeller calışırda devlet hastaneleri kapatabilir. İnsallah o raddeye gelmez. Bende bu asılamada tutmazsa tüp bebege geceyim diyordum ama durumlar karısık olursa beklemeye alıcaz artık.

Özeller calışırda devlet hastaneleri kapatabilir. İnsallah o raddeye gelmez. Bende bu asılamada tutmazsa tüp bebege geceyim diyordum ama durumlar karısık olursa beklemeye alıcaz artık.
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah

Yolu yarılamış sayılırsın. Takılma hiç bişeye herkesin vücudu farklı tepkiler veriyor. Pozitif olmaya devam 😁saglıkla tutunur bebişin insallah sana🤲
.
aynen aynen aramıyorum zaten belirti falan hepimize tutunacak inşallah bebeişlerimiz☺

Ne zman sonra çıkmıştı normal testte canım
Aynı gün normal test yapmıştım pozitif çıktı ama çok silikti. Emin olmak için erken gebelik testi aldım negatif çıktı aralarında 2 saat vardır en fazla. Moralim bozuldu tabi öyle olunca. Ertesi gün tekrar normal test yaptım tekrar silik çizgiyi gördüm emin olmak için dr a gittim kan testinde 59 çıktı gebelik değeri

Aynı gün normal test yapmıştım pozitif çıktı ama çok silikti. Emin olmak için erken gebelik testi aldım negatif çıktı aralarında 2 saat vardır en fazla. Moralim bozuldu tabi öyle olunca. Ertesi gün tekrar normal test yaptım tekrar silik çizgiyi gördüm emin olmak için dr a gittim kan testinde 59 çıktı gebelik değeri
Anladım canım 🤗

Merhaba kızlar bugün benim aşılamamin 8 günü çatlama iğnesininde 10 günü .
Bugün Test yaptım ikinci çizgi hemen silik bir şekilde geldi.
Acaba çatlama iğnesinin etkisimi salı günüde yapmistim ozaman ikinci çizgi çıkmamıştı hiç.
İlk aşılamamda adetim 2 gün gecikince yapmıştım.

Eklentiler

• IMG_20200904_061836.webp
    IMG_20200904_061836.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 39
Back
X