Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba😊 bende bgn gittim hastaneye bgn son 8. İgenemi vuracam yarında çatlatma iğnesi vuracakmisim cuma aşılama olcak dedi doktorum bı 17mm bide 13mm yumurtam büyümüş bgnde vursan yeterli dedi istediğiniz 2 yumurtanın buyumesiydi dedi 😊nasıl sizce

Kuzum zamanla ikisinin farkli ağrı olduğunu anlarsın inşallah bu arada sen hamilesin de mi kuzum neden oldu kahverengi lekelenme
Yerleşme olabılır dedı doktor, henuz mudahale ıcın erken dedı, normalde cuma kan ıstmeıstı, carsambaya cektı.. Dun de artıs guzel demıstı.. Bugun sabah yine idrar yaptım daha koyu cıktı dune gore.. Oluyormus gebelık baslarken hep, ama cok korktuuttu benı aklım cıktı, sonra devamı gelmedı

Yerleşme olabılır dedı doktor, henuz mudahale ıcın erken dedı, normalde cuma kan ıstmeıstı, carsambaya cektı.. Dun de artıs guzel demıstı.. Bugun sabah yine idrar yaptım daha koyu cıktı dune gore.. Oluyormus gebelık baslarken hep, ama cok korktuuttu benı aklım cıktı, sonra devamı gelmedı
Progestan başladı mi canım? Hiç korkma ben de yaşamıştım hem de 4 aylık olana kadar hep oldu kahverengi şekilde. Sakın ağır kaldırma kendini yorma. Bana doktor kırmızı olmadığı sürece korkma demişti

Progestan başladı mi canım? Hiç korkma ben de yaşamıştım hem de 4 aylık olana kadar hep oldu kahverengi şekilde. Sakın ağır kaldırma kendini yorma. Bana doktor kırmızı olmadığı sürece korkma demişti
Asılamadan sonra progestan ıgne kullandım 5 tane gun asırı vurdurdum, ben biraz aceleci davrandım 12.gün ogrendım 14. Gün test yaptırdık artıs cok guzel dedı, d un de ıste boyle olunca çarsamba tekrar ver dedı.. Bi çok kişide olurmus hamılelık boyunca da olurmus ama ilk kez yasadıgım seyler olunca panıkledım dun bi de adet gunumdü 81 degerle adet oluyorum herhalde dedım

Asılamadan sonra progestan ıgne kullandım 5 tane gun asırı vurdurdum, ben biraz aceleci davrandım 12.gün ogrendım 14. Gün test yaptırdık artıs cok guzel dedı, d un de ıste boyle olunca çarsamba tekrar ver dedı.. Bi çok kişide olurmus hamılelık boyunca da olurmus ama ilk kez yasadıgım seyler olunca panıkledım dun bi de adet gunumdü 81 degerle adet oluyorum herhalde dedım
Allah hayırla yavruna kavuştursun inşallah canım bilgi ver olur mu gelişmeleri. Inşallah hicbir şey olmayacaktır. Bu arada benim.12. Günüm hala adet olmadım ama idrar testim negatif adet sancim da kesildi 🙄

Kontrol etmek cok zor tedavi olurken beklentide artiyor.buda stresi 2kat artiriyor.
evet bende öyle oldum dahada bir umutlu oluyorsun ama olmayınca hüsran bazı şeylerde nasip galıba vakti mi gelmedi diyorum bazen inşallah hepimiz sende tez zamanda kavuşursun hayırlı ve sağlıklı evlat nasip olsun inşallah

Allah hayırla yavruna kavuştursun inşallah canım bilgi ver olur mu gelişmeleri. Inşallah hicbir şey olmayacaktır. Bu arada benim.12. Günüm hala adet olmadım ama idrar testim negatif adet sancim da kesildi 🙄
Benimde 12. günüm doktor 15. gün kan ver dedi. Bence sende eğer adet olmazsan 14. ya da 15. gün kan ver canım. Yarın sabah idrar testi yapıcam. Sen o günden sonra tekrar idrar testi yaptınmı tatlım?

Benimde 12. günüm doktor 15. gün kan ver dedi. Bence sende eğer adet olmazsan 14. ya da 15. gün kan ver canım. Yarın sabah idrar testi yapıcam. Sen o günden sonra tekrar idrar testi yaptınmı tatlım?
Canım ben 9. Gün test yaptım yoktu sonra dün sabah yaptım yani 11.gün yine negatifti bir daha da yapmadım. Progestan gecikme yapar deniyor ama bilemiyorum canım eğer yarına kadar gelmezse sanırım yarın akşama test veririm ama insan kendini bilir ya hiç inanmıyorum bebek olduğuna belki de asilama yapıldığı gün çatlamadı yumurtam çünkü ne zmaan catlarsa 14 gün sonrası adet olursunuz diyorlardi

12.gün de ogrendım ben ama kucuk Bı degerle idrar da cok silikti, yarın kan testı yaptırın olmazsa a❤️

Canım ben 9. Gün test yaptım yoktu sonra dün sabah yaptım yani 11.gün yine negatifti bir daha da yapmadım. Progestan gecikme yapar deniyor ama bilemiyorum canım eğer yarına kadar gelmezse sanırım yarın akşama test veririm ama insan kendini bilir ya hiç inanmıyorum bebek olduğuna belki de asilama yapıldığı gün çatlamadı yumurtam çünkü ne zmaan catlarsa 14 gün sonrası adet olursunuz diyorlardi
Bende şimdi bir test yaptım negatif, yarın sabah tekrar yapacağım. Progestan gecikme yapıyor canım evet. Geçen ay adetim tatile denk geliyordu o yüzden doktor bana geciktirici olarak progestan fitil verdi. Çünkü korunmadığımız için hamile olabilirdim diğer geciktiriciler embriyo için zararlıymış. Progestanı bıraktıktan 5 gün sonra adet olmuştum. Aşılama sonrasında yumurta çatladımı diye bakılması gerekiyor aslında. Ben ilk yaptırdığımda doktorum bakmıştı sonrasında ama bu merkezde sonradan bakmadılar çatladımı diye.

Canım ben ne yapayım adeti bekliyorum bugün adet günüm ama hala olmadım agrım da bitti 12. Gun asilamanin 14. Gun iğnenin. Her iğne sonrası 14. Gun olurum bakalım olsam ki hormon testlerimi vereceğim.
Ama bugün eşimin sperm tahlili çıktı sinirlerimiz alt üst oldu morfoloji yüzde 2 olmuş neden ki acaba?
Yoksa ondan mi tutmadı asilama antepte yapılan tahlilde bize kağıt falan verilmedi değerler normal dendi sadece
Canım bu aşılamada morfoloji değerine bakılmadı ama benimde eşimde morfoloji sorunu var. İlk aşılamamda morfoloji bizimde %2 di. Doktorum bu değeri görünce sayı ve hızda problem olmadığı halde ben bir kez daha aşılama önermiyorum demişti. Ama şimdiki doktorum aşılamada sayı ve hız iyi olduğu için morfolojinin önemi yok dedi ve morfolojiyi bir sorun olarak görmedi hiç. Ama total sperm sayısının %2 sini hesaplandığında geriye bir kaç yüz bin normal morfolojide sperm kalıyor:(

Canım bu aşılamada morfoloji değerine bakılmadı ama benimde eşimde morfoloji sorunu var. İlk aşılamamda morfoloji bizimde %2 di. Doktorum bu değeri görünce sayı ve hızda problem olmadığı halde ben bir kez daha aşılama önermiyorum demişti. Ama şimdiki doktorum aşılamada sayı ve hız iyi olduğu için morfolojinin önemi yok dedi ve morfolojiyi bir sorun olarak görmedi hiç. Ama total sperm sayısının %2 sini hesaplandığında geriye bir kaç yüz bin normal morfolojide sperm kalıyor:KK43:
Canım benim eşimin 136milyon sayısı var ileri hareketli yüzde 44 ama morfoloji yüzde 2. Sizin nasildi bu değerler? Kaan Aydos 0 morfoloji bile olabilir engel değil diyor aslinda

Bende şimdi bir test yaptım negatif, yarın sabah tekrar yapacağım. Progestan gecikme yapıyor canım evet. Geçen ay adetim tatile denk geliyordu o yüzden doktor bana geciktirici olarak progestan fitil verdi. Çünkü korunmadığımız için hamile olabilirdim diğer geciktiriciler embriyo için zararlıymış. Progestanı bıraktıktan 5 gün sonra adet olmuştum. Aşılama sonrasında yumurta çatladımı diye bakılması gerekiyor aslında. Ben ilk yaptırdığımda doktorum bakmıştı sonrasında ama bu merkezde sonradan bakmadılar çatladımı diye.
Inşallah çıkar canım gebe kalmışsındır. Ben de bu duruma kızıyorum kesinlikle çatlamaya bakılmalı nasıl emin olunabilir ki başka turlu

12.gün de ogrendım ben ama kucuk Bı degerle idrar da cok silikti, yarın kan testı yaptırın olmazsa a❤
Allahım devamını getirsin kucağınıza da almayı hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah. Belki tuhaf gelecek ama bir şey rica edebilir miyim senden canım? Alt kasik kısmına yani özel bölgenin kemiği bitiyor ya o kasik boşluğuna ortaya hafif bastirinca rahmini hissediyor musun? Hamilelerde yukarı çıkar derler ben hep öyle anlarım adet olacağımı ellerim kasigima hafif baskı hissederim sende boşluk var mi gebesin ya kontrol eder misin

Allahım devamını getirsin kucağınıza da almayı hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah. Belki tuhaf gelecek ama bir şey rica edebilir miyim senden canım? Alt kasik kısmına yani özel bölgenin kemiği bitiyor ya o kasik boşluğuna ortaya hafif bastirinca rahmini hissediyor musun? Hamilelerde yukarı çıkar derler ben hep öyle anlarım adet olacağımı ellerim kasigima hafif baskı hissederim sende boşluk var mi gebesin ya kontrol eder misin
Pek anlayamadım ki 🤷‍♀️

Sorun olmadan 2 bucuk yıl gectı cnm, tup bebek oncesı yapıluyormus, birazda o yuzden, ama doktor cok umutlu konustu asılama ıcın cok sukur oyle de oldu 🙏🏻
Yapma ya canım benim de seninle aynı. Açıklanamayan gruptayız 2 sene doldu. Ben de tüp öncesi bir deneyeyim dedim ama ilki tutmadı. Bu tutsa bari ya tırsıyorum ben tüpten hiç istemiyorum 😒😞

Canım benim eşimin 136milyon sayısı var ileri hareketli yüzde 44 ama morfoloji yüzde 2. Sizin nasildi bu değerler? Kaan Aydos 0 morfoloji bile olabilir engel değil diyor aslinda
Kuzu morfolojiye sen takılma çünkü sayın çok iyi. 130 milyonun yüzde ikisiyle 65 milyonun yüzde 4 ü kabaca aynı sayı yapar. Sayı çoksa yüzde 2 de olsa normal sayıyor doktorlar o konuda bir endişen olmasın. Ayrıca hız da gayet iyi

Back
X