Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Asılası olan arkadaslar insallah bebişleriniz sımsıkı tutunur sizlere.bu gün bi yiğenim oldu nasıl tatlı. Bende istiyorummm diye içimden çagladım. Ve azim geldi banada. Faydalı seyler arastırdım.Kızlar bu gün avakado aldım cok faydalıymış ama bu kadarmı kötü olur tadı😛 neden saglıklı seyler böyle lezzetsiz oluurki😔içeriği muhtesem dogal folik asit var tavsiyemdir arastırın rendeleyip limon ve tuzla daha yenilebilir geldi balla yiyenler varmış ama pek uymadı bana. Paylasayım dedim. Ayrıca asılamadan sonra eger tansiyon probleminiz yoksa doğal nar veya nar suyu prof İbrahim amca öneriyor tutunması için. Heee birde çiğ kabak cekirdeği. Belki biliyorsunuzdur bilmeyenler için fikir olur. ☺️Hayırlı geceler olsun 😊😊

Hamile olduğumu düşünmüyorum canım aslında ama ağrılarım var kasık ağrılarım gögüs şişliğim
Zaten herkeste aynı belirtiler olmuyor bazılarında hiç belirti olmuyor.Ben 5 gebelikte de hep adet olacakmış hissi içindeydim kasıklarımda öyle ağrılar olurdu ara ara ama olmazdım.Bence bi test yap.Eğer yoksa bile tedaviye başlayacakmışsın ona göre doktora gidersin belki söktürücü verir

Zaten herkeste aynı belirtiler olmuyor bazılarında hiç belirti olmuyor.Ben 5 gebelikte de hep adet olacakmış hissi içindeydim kasıklarımda öyle ağrılar olurdu ara ara ama olmazdım.Bence bi test yap.Eğer yoksa bile tedaviye başlayacakmışsın ona göre doktora gidersin belki söktürücü verir
Yarın yapayım alayım da canım. Acaba diyorum stres yaptım ondan mı böyle oldu bilmiyorum

Ayrıca 5 gebeliğin için de üzüldüm Allah yardımcın olsun rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin canım

Yarın yapayım alayım da canım. Acaba diyorum stres yaptım ondan mı böyle oldu bilmiyorum
Tabi o da olabilir ama ne de olsa aşılama yaptıracağım rahatlığıyla da çocuk olmuş olabilir.Hep duyardım buradan tam tüp yaptıracakken hamile kaldım diyenleri.inş öyle bir durumdur

Kızlar aşılamam yapıldı test sonuçlarimiz nasil?

Eklentiler

• 20200902_143032.webp
    20200902_143032.webp
    19 KB · Görüntüleme: 45
Çok teşekkür ederim, aynen maalesef dirençli çıktılar doktorum temkinli yaklaştı başlarken çünkü polikistik overde çok fazla yumurta büyüme riski de yüksek ve bu ihtimal de olursa tedavi sonlandırılıyor 🤷‍♀️ Bu ay 150 ile başlayacağını söyledi . Umarım canım hepimiz olumlu sonuçlar alalım 🙏🏻

merhabalar memorıal hastanesinde hangi dr gittiniz?

Benim asilamadan sonra lekelenmem oldu ve kasiklarimda basınç var gibi sağ kasığım çok ağrıyor . Az önce jel sürüp 20 dk yürüyüş yaptım bakalim ilerleyen gunlerde neler olacak

Back
X