Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım sanki yıkamadan önce değerler daha iyidi.
Yıkamadan sonra düşmüş biraz doktor birsey demedimi.
Doktor iyi dedi ama burda da soriyim dedim yani 15 milyon ileri hizli hareketli sperm, 15 milyon da ileri yavas hareketli sperm birakilmis. Toplamda 30 milyon iyi mi

Doktor iyi dedi ama burda da soriyim dedim yani 15 milyon ileri hizli hareketli sperm, 15 milyon da ileri yavas hareketli sperm birakilmis. Toplamda 30 milyon iyi mi

Aşılama için yeterlidir canım ınşallah tutar.
Benim bildiğim yıkamadan sonra sperm sayısı düşüyor hızda artıyor yani bizde öyleydi.
Hayırlısı olsun

Bizim test böyleydi hızda artis vardı ama sperm sayısında düşüş bakalım artık.

Eklentiler

• IMG_20200828_103129.webp
    IMG_20200828_103129.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 28
Perşembe adet günüm doktorum adet olmasan gel demişti.
Bende biraz sabırsızım 2 gündür üst üste test yapıyorum bakalım nasıl dayanacam adet gününe kadar 😀
Aşılamadan sonra kaç gün geçti 14 gün geçtiyse kan testi yaptır bence

Gayet iyi kuzum bizimde 15 milyon ileri hızlı 30 yavaş hareketli önemli olan ileri hızlı hareketli hemen hemen hepimizin ileri hızlı hk. 15 milyon çıkmış hayırlısı olsun inşallah hepimizn için 🙂

Galiba canım ama herkese bir jel fitil falan vermişler benim birşey olmayınca acaba mı dedim 😂
güzel ve pozitif düşünürsek
Senin progesteron hormonunun iyi calısıyor demekki bende bu günde gittim dra 3 gündür hastanedeyim. Nasipse gece catlatma iğnesi pazartesi asılama olacak.Rabbim boşa cıkarmasın emeklerimizi

güzel ve pozitif düşünürsek
Senin progesteron hormonunun iyi calısıyor demekki bende bu günde gittim dra 3 gündür hastanedeyim. Nasipse gece catlatma iğnesi pazartesi asılama olacak.Rabbim boşa cıkarmasın emeklerimizi
Amiiinnn nasıl olmuş senin nazlı yumurtalar☺️ Hadi bakalım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin hayırlısıyla aşılamanda oldu mu geriye beklemek kalır🥰

Arkadaşlr benimde sorunum sol tüp kapalı çıktı klomenle soldan hep yumurtladım 3/4 tane ve çatlamasına rağmen olmadı(sonra film çektirdim olmamasının sebebi kapalı olması, ama doktorlarda kasılmadan yada basınçlı ilaçtan dolayı kapalı çıkmış olabilir diyor ) şimdi son kez klomen kullanıyorum, 2 kerede femera kullanmak istiyorum, eşim sperm testi gayet iyi hiç bir sorunı yok bende yumurta tembelliği var yumurtlasam bile çatlamıyor kendiliğinden , sorun şu istanbul avrupa yakası aşılama yapılan yerler ve aşılama ücreti nelerdir ? Lütfen bilgilendirirseniz çok sevinirim

Gayet iyi kuzum bizimde 15 milyon ileri hızlı 30 yavaş hareketli önemli olan ileri hızlı hareketli hemen hemen hepimizin ileri hızlı hk. 15 milyon çıkmış hayırlısı olsun inşallah hepimizn için 🙂
Nasil denk gelmis hepimizin oyle :) 16sinda kan testi yaptirabilirsin dedi doktor. Nasil beklicez bilmiyom

Nasil denk gelmis hepimizin oyle :) 16sinda kan testi yaptirabilirsin dedi doktor. Nasil beklicez bilmiyom
Baya zor oluyor meşgul olayım dedim kitap okuyayım dedim rastgele roman sectim çocuğu olmayan tedavi goren çiftten bahsediyor film açıyorum çocuğu olmayan çiftten bahsediyor üzerime üzerime geliyor evren bakalım 😅

Baya zor oluyor meşgul olayım dedim kitap okuyayım dedim rastgele roman sectim çocuğu olmayan tedavi goren çiftten bahsediyor film açıyorum çocuğu olmayan çiftten bahsediyor üzerime üzerime geliyor evren bakalım 😅
Algıda seçicilik. Aslında beynin seninle oyun oynuyor bilinçaltında sürekli o olduğu için önüne hep öyle şeyler çıkıyor😂

Back
X