Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amiiinnn nasıl olmuş senin nazlı yumurtalar☺ Hadi bakalım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin hayırlısıyla aşılamanda oldu mu geriye beklemek kalır🥰
Büyümüşler ablası😁iki tane yumurta var biri 18 küsür biri 16.5 minnaklar da var ama onları umursamıyoryz bunlarla olacak.

Arkadaşlr benimde sorunum sol tüp kapalı çıktı klomenle soldan hep yumurtladım 3/4 tane ve çatlamasına rağmen olmadı(sonra film çektirdim olmamasının sebebi kapalı olması, ama doktorlarda kasılmadan yada basınçlı ilaçtan dolayı kapalı çıkmış olabilir diyor ) şimdi son kez klomen kullanıyorum, 2 kerede femera kullanmak istiyorum, eşim sperm testi gayet iyi hiç bir sorunı yok bende yumurta tembelliği var yumurtlasam bile çatlamıyor kendiliğinden , sorun şu istanbul avrupa yakası aşılama yapılan yerler ve aşılama ücreti nelerdir ? Lütfen bilgilendirirseniz çok sevinirim
Bence canım eger sagda yumurtan oluşmuyorsa bu işlemler boşuna olmaxmı olumsuz konusmak istemem. Ama söyleki sagdada ymurta gayet iyi olusuyorsa gayet herkes gibi tedavine devam edebilirsin ama kapalımı degilmi bu netleşmesi lazım rahim filmini tekrar cektirmende fayda var bence☺️

O sabırdan bizede lazım ama bazen negatifi duymak o kadar korkutuyorki insan gitmeyip beklemeyi tercih ediyor. İnsallah güzel haberler alır bizide sevindirirsin bizide.

Aynen canım ilk aşılamamda test yapmaya korkuyordum adetim 2 gün geçikince korka korka yaptim çok şükür pozitifi gördüm.
Şimdi ise ilkindeki gibi değil yani Tutmasada çok fazla üzülmem ama tutsada sevinirim.
Sadece merak var oldumu diye.
Ufak bir oğlum var kardeşi olsun diye deneyelim dedik hayırlısı olsun.
Umarim sizde en kısa zamanda pozitifleri görürsunuz.

Aynen canım ilk aşılamamda test yapmaya korkuyordum adetim 2 gün geçikince korka korka yaptim çok şükür pozitifi gördüm.
Şimdi ise ilkindeki gibi değil yani Tutmasada çok fazla üzülmem ama tutsada sevinirim.
Sadece merak var oldumu diye.
Ufak bir oğlum var kardeşi olsun diye deneyelim dedik hayırlısı olsun.
Umarim sizde en kısa zamanda pozitifleri görürsunuz.
Amin canım benimde bir oğlum var 7yasında normal yolla oldu o kadar bçok istiyorki kardesi olsun diye aglıyor bazen bize kızıyor neden kardeş yapmıyorsunuz diye cok üzülüyorum😔 ibabası bu kadar istememiştir🤪4 yıldır istiyoruz ikinciyi olmuyor bir kere asılama kimyasal oldu. Sonra 1,5 sene ara verdim bu ikinci asılama olacak pcos var bende. Rabbim isteyen herkese ve bizlerede nasip etsin aaglıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar 🤲

Amin canım benimde bir oğlum var 7yasında normal yolla oldu o kadar bçok istiyorki kardesi olsun diye aglıyor bazen bize kızıyor neden kardeş yapmıyorsunuz diye cok üzülüyorum😔 ibabası bu kadar istememiştir🤪4 yıldır istiyoruz ikinciyi olmuyor bir kere asılama kimyasal oldu. Sonra 1,5 sene ara verdim bu ikinci asılama olacak pcos var bende. Rabbim isteyen herkese ve bizlerede nasip etsin aaglıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar 🤲

Allah bağışlasın canım e hakkıdır abi olmak istiyor :)
Benimki daha yeni 2 oldu sorsak belki istemez kardeş :))
Ama ne güzel işte kendiliğinden gebe kalabiliyorsun ilk aşılamanda tutmuş kimyasal olmuş bence fazlasıyla şansın var tutar inşallah.

Ama ne güzel işte kendiliğinden gebe kalabiliyorsun ilk aşılamanda tutmuş kimyasal olmuş bence fazlasıyla şansın var tutar inşallah.
Ne bileyim 4 senedir olmayınca normal yoldan kalmaya umut cok az kaldı catlatma iğnesi tedavisi asılama falan yorulmuştım hatta tüp bebege gecicektim dr bi kerede iğneyle asılama(önceki klomenle) yapalım olmazsa tüp bebek dedi. O yüzden yaptırıyorum. Rabbim tez zamanda kavustursun meleklerimize insallah hepimizi🤲

Hepimizin evlafını Allah bagıslasın. 2 yas olması güzel hemen kalıvercek gibi sanıyordum ben tedaviye baslayınca 3 yasındaydı ama 4 yılı devşrdik. Ardarda olmasıda cok güzel birbirlerine arkadas yoldas olular ne güzel💞

Baya zor oluyor meşgul olayım dedim kitap okuyayım dedim rastgele roman sectim çocuğu olmayan tedavi goren çiftten bahsediyor film açıyorum çocuğu olmayan çiftten bahsediyor üzerime üzerime geliyor evren bakalım 😅
Hahahahah ben de bir daha dusunmucem dedigim gun gigi hadid'in ve baska bi arkadasimin hamilelik haberini almistim🤪

Hepimizin evlafını Allah bagıslasın. 2 yas olması güzel hemen kalıvercek gibi sanıyordum ben tedaviye baslayınca 3 yasındaydı ama 4 yılı devşrdik. Ardarda olmasıda cok güzel birbirlerine arkadas yoldas olular ne güzel💞

Canım fazla tedavi görmedinki birkez tek aşılama yapmışsın ondada kimyasal gebelik olmuş.
Genelde 2 veya 3 aşılamada tutan çok var.
Bence asilamaylan dene olmadı tüpe geçersiniz.
Öyle büyük bir sorununuz yok tutar inşallah.
Bizde ilerde belki olmaz diye erken davrandık.

Biliyorum canım dünde resim atmıştım ozaman daha silikti test.
Ben çatlama iğnesinin 7 günüde test yapmistim iğnenin etkisi geçtim diye 2 çizgi hiç yoktu.
Bilmiyorum bakalım birkaç gün sonra belli olur.
Birde bu testi öğlen yapmıştım acaba bir fark edermi
Daha önce iğnenin etkisini geçtiğini gördüysen o başka tabi 😍 hayırlı olsun inş vardır

Canım fazla tedavi görmedinki birkez tek aşılama yapmışsın ondada kimyasal gebelik olmuş.
Genelde 2 veya 3 aşılamada tutan çok var.
Bence asilamaylan dene olmadı tüpe geçersiniz.
Öyle büyük bir sorununuz yok tutar inşallah.
Bizde ilerde belki olmaz diye erken davrandık.
En doğrusunu yapmışsınız canım ne kadar erken o kadar iyi bu sürecte. Bu asılama tutarda insallah gerek kalmaz tüpe.

Bence canım eger sagda yumurtan oluşmuyorsa bu işlemler boşuna olmaxmı olumsuz konusmak istemem. Ama söyleki sagdada ymurta gayet iyi olusuyorsa gayet herkes gibi tedavine devam edebilirsin ama kapalımı degilmi bu netleşmesi lazım rahim filmini tekrar cektirmende fayda var bence☺
Evet 3 ay daha denemede iyi bi yerde çekilcem

Back
X