- 21 Ekim 2017
- 1.463
- 3.168
- 133
valla canım haftaya pazar tahlil var işte şafak 1 haftaAynen canım hayırlısı ile insallahsenin safak kac
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canım haftaya pazar tahlil var işte şafak 1 haftaAynen canım hayırlısı ile insallahsenin safak kac
![]()
Canım Perşembe günü görüşcektik unuttuk ne yaptın benimki 11 mm olunca doktor geri gönderdi gonal f e devam ediyorum yarın tekrar kontrole gideceğim inş büyümüştür :))Amin kuzum dedigin gibi her sey tam olsa da tutmayabiliyor. Amaan test gunune kadar bosvercem hic dusunmucem
Benimki hizli buyumus canim, ortamala 22 mm boyutunda tek bir tane yumurtam vardi hemen catlatip dun asilamami yaptirdim. İnsallah senin yumurtan da buyumustur yarin sonucu yaz Sari cicek :)Canım
Canım Perşembe günü görüşcektik unuttuk ne yaptın benimki 11 mm olunca doktor geri gönderdi gonal f e devam ediyorum yarın tekrar kontrole gideceğim inş büyümüştür :))
Oo maşallah ne güzel ,inş hayırlı güzel sonuçlar alırsın caanımBenimki hizli buyumus canim, ortamala 22 mm boyutunda tek bir tane yumurtam vardi hemen catlatip dun asilamami yaptirdim. İnsallah senin yumurtan da buyumustur yarin sonucu yaz Sari cicek :)
İnsallah ya iki tane olunca sans direkt artiyor. Saglikli iki tane buyumustur diyelimOo maşallah ne güzel ,inş hayırlı güzel sonuçlar alırsın caanımbenim 9. Günümdü perşembe günü ,normalde de baya geç yumurtluyorum ilaçlada olsa anca büyüyor demek ki yarın 13. Günüm bakalım büyümüştür inş benimki de hatta şöyle iki tane falan büyümüştür inş
![]()
İlk yarı bitti yani. İnsallah ikinci yarı tez gecer ve güzel sonuçlanır canımvalla canım haftaya pazar tahlil var işte şafak 1 hafta![]()
Aynen valla bakalım kısmetİlk yarı bitti yani. İnsallah ikinci yarı tez gecer ve güzel sonuçlanır canım![]()
Amin inşallah tüp bebek olacak Rabbim sonucu iyi etsin hepimize isteyenlere buraya tam alışamadım geç yazıyorum mesajları kusura bakmayınTup bebek mi yaptiriyorsunuz asilama mi? Hayirlisi olsun![]()
Canım o doktoru bilmiyorum. Diyarbakirda bu alanda başarılı olan Uğur Deger yani biraz fazla yoğun ama işini iyi yapıyor.
Bende ilk aşılamami onda yaptım tuttu çok şükür oğlum şimdi 2 yaşında.
Şimdi ikinci çocuk için tekrar aşılama yaptık bekliyorum.
Sizin sorununuz neydi ?
Hos geldiniz :)Herkese merhabalar bende bu ay 2.aşılamamk yaptıracağım ilki temmuzda olmuştu inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız o zaman da sonucu burda yaptıran atkadaşlarla beklemiştik benim için gerçekten çok iyi oluyor![]()
Sonucu hayirli olur insallah. Hep birlikte bekleriz burdaAmin inşallah tüp bebek olacak Rabbim sonucu iyi etsin hepimize isteyenlere buraya tam alışamadım geç yazıyorum mesajları kusura bakmayın
çok tşk ederim cevabın için öyle değerlendirim artık sitresli bekleyiş başlıyıcak inşallah tutunur olur bu ay rabbım emek veren tüm arkadaşlarında emeklerını boşa çıkarmasın inşallah nasip etsin bebişleriBence doktorunu dinle. Spermler iyi kaliteli olması için gün asırı demiştir. Canım
Amin canım inşallahçok tşk ederim cevabın için öyle değerlendirim artık sitresli bekleyiş başlıyıcak inşallah tutunur olur bu ay rabbım emek veren tüm arkadaşlarında emeklerını boşa çıkarmasın inşallah nasip etsin bebişleri
inşallah canım bana da 15 eylülde kan ver dedi ama çok erken sankı daha dunu bile değerlendirdikAmin canım inşallahbende 12de asılamam olacak onu bekliyorum Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın hepimizin yüzünü güldürsün insallah
Merhabalar,Kızlarr herkese iyi akşamlar!Ben bugün 3 cü aşılama başladım. Doc. gittim rapor çıkardım. Yarın başlıyorum fostimon 150 6 kutu yazmışlar . İnş tuttucak![]()
Canım bence gebelik var kaç dakika içinde çıktı bu çizgiMerhaba kızlar az önce gebelik testi yaptım.
Aşılama in 12 günü çatlama ignenin 14 günü.
Sizce gebelik varmi?
Canım bence gebelik var kaç dakika içinde çıktı bu çizgi